Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків1
Задати питання

Samsung Galaxy Tab А7 Lite 8.7" 3/32Gb LTE Grey (SM-T225NZAASEK)

Код:691339
Є в наявності
Samsung Galaxy Tab А7 Lite 8.7" 3/32Gb LTE Grey (SM-T225NZAASEK) фото
Samsung Galaxy Tab А7 Lite 8.7" 3/32Gb LTE Grey (SM-T225NZAASEK) фото
Samsung Galaxy Tab А7 Lite 8.7" 3/32Gb LTE Grey (SM-T225NZAASEK) фото
Samsung Galaxy Tab А7 Lite 8.7" 3/32Gb LTE Grey (SM-T225NZAASEK) фото
Samsung Galaxy Tab А7 Lite 8.7" 3/32Gb LTE Grey (SM-T225NZAASEK) фото
Samsung Galaxy Tab А7 Lite 8.7" 3/32Gb LTE Grey (SM-T225NZAASEK) фото
Samsung Galaxy Tab А7 Lite 8.7" 3/32Gb LTE Grey (SM-T225NZAASEK) фото
Samsung Galaxy Tab А7 Lite 8.7" 3/32Gb LTE Grey (SM-T225NZAASEK) фото
Samsung Galaxy Tab А7 Lite 8.7" 3/32Gb LTE Grey (SM-T225NZAASEK) фото
Безкоштовна доставка на найбажаніше
Кредит 0,01% до 25 платежів
Зачохли свій Samsung
cashback iconКешбек 70 ₴
7 099
Модель
3/32 GB4/64 GB
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Galaxy Tab A7 Lite

8.7" екран з ефектом повного занурення

Компактний корпус

Підтримка швидкої зарядки 15 Вт

Грайте де завгодно

Насолоджуйтесь переглядом фільмів та іграми на ширококутному 8.7-дюймовому екрані. Зменшені рамки навколо дисплея забезпечують максимальний ефект занурення у контент. Завдяки компактному форм-фактору пристрою ви зможете грати годинами безперервно без будь-якої втоми.

Створений, щоб доповнювати

Шукаєте компроміс між зручністю та стилем? Galaxy Tab A7 Lite пропонує вам і те, і інше у тонкому корпусі. Цей портативний планшет товщиною всього 8 мм та вагою 366/371 г легко поміститься у вашу сумку і ви його навіть не помітите. Вибирайте один з доступних кольорів: Темно-сірий або Срібло.1

Весь спектр жестів однією рукою

Керувати планшетом однією рукою? Легко! Меню на основі жестів дозволяє вам робити такі речі, як повертатися Назад, переглянути Недавні додатки і повернутися на Головний екран одним рухом великого пальця. Відчуйте зручність на кінчиках пальців з Galaxy Tab A7 Lite завдяки дюжині функцій керування жестами.2

Камера для найважливіших моментів

Камера Galaxy Tab A7 Lite готова зафіксувати і поділитися найголовнішими моментами вашого життя. Знімайте портрети або захопливі краєвиди на основну камеру 8 МП, завдяки чому всі ваші спогади залишаться яскравими та чіткими.

Театр завжди поруч

Тонкі рамки навколо дисплея – більше контенту на 8.7-дюймовому екрані компактного планшета. Насолоджуйтесь переглядом улюбленого кіно та серіалів з друзями вдома чи на вулиці завдяки наявності стереодинаміків, що забезпечують якісний об'ємний звук.

Зберігайте найцінніше

Galaxy Tab A7 Lite оснащений 32/64 Гб внутрішньої пам'яті для зберігання всіх фото та відео у високій роздільній здатності. Також ви можете розширити пам'ять за допомогою карти microSD об'ємом до 1 Тб. Зберігайте більше улюблених моментів на Galaxy Tab A7 Lite.3

Заряду вистачить надовго

Galaxy Tab A7 Lite має більшу потужність, ніж можна очікувати від настільки елегантного пристрою. Акумулятор ємністю 5100 мАг дає можливість надовго забути про зарядний пристрій, отже ви легко можете не брати його з собою на прогулянку або при тривалому перегляді контенту.4

Залишайтеся на зв'язку разом з Galaxy

Зробіть своє життя зручнішим за допомогою бездротового з'єднання між вашими пристроями Samsung Galaxy. Увійдіть до свого облікового запису Samsung та під’єднайте Galaxy Tab A7 Lite до смартфона. Потім ви зможете приймати дзвінки і надсилати текстові повідомлення зі свого планшета, а також під’єднатися до мобільної точки доступу, не дістаючи смартфон з кишені.5

Цифровий майданчик для навчання та розваг

Дитячий режим Samsung Kids дозволяє створювати безпечне середовище для ваших дітей. Просто натисніть на іконку Дитячого режиму на Панелі швидкого доступу і насолоджуйтеся додатками з персонажами, які живуть у віртуальному світі. Функція батьківського контролю дозволяє контролювати використання планшета та ігровий час, тому ви спокійно можете передавати пристрій дітям.

Багаторівнева система захисту тепер доступна кожному

Багаторівнева система безпеки Samsung Knox - надійний захист даних. Ваша персональна інформація захищена від шкідливих програм та хакерських атак за допомогою багаторівневої платформи безпеки Knox.

1Колір планшета може залежати від країни, країни або оператора зв'язку. Товщина та вага відрізняється залежно від конфігурації і процесу виробництва.

2Даний функціонал доступний для завантаження у магазині Galaxy Store. Всі описані тут функції, контент, користувацькі інтерфейси та переваги можуть бути змінені без попереднього сповіщення, а їх доступність може залежати від країни/регіону, моделі пристрою та версії ОС.

3Об’єм ПЗП і фактично доступний обсяг пам'яті може залежати від регіону продажів. Micro SD карта продається окремо. До 1 Тб. Зовнішня пам'ять може використовуватися для зберігання мультимедійних файлів (фотознімків, відео та музики), але не додатків. Наявність карт може залежати від регіону продажів та виробника. Доступність може відрізнятися залежно від регіону та виробника.

4Типові значення були отримані в умовах незалежних лабораторних випробувань, виконаних третіми фірмами. Типове значення - це середнє значення, що враховує розкид результатів вимірювань ємності декількох зразків акумулятора за методикою стандарту IEC 61960. Мінімальне значення ємності акумулятора становить 4980 мАг. Фактичний робочий ресурс елемента живлення може залежати від мережевого оточення, особливостей використання та інших факторів.

5Функція "Call & text" на інших пристроях підтримується між пристроями Samsung, які працюють на ОС Android P та оснащеними ОЗП 3ГБ і більше. Дата активації цього сервісу може залежати від регіону, оператора стільникового зв'язку і типу пристрою. Для автоматичного сполучення з іншими пристроями функція Call & text на інших пристроях вимагає, щоб обидва пристрої були підключені до одного й того ж облікового запису Samsung. Автоматичний режим точки доступу доступний тільки для сполучення Samsung смартфонів з планшетами Samsung з ОС Android 10 або вище. Автоматичний режим точки доступу вимагає, щоб обидва пристрої були підключені до одного облікового запису Samsung. Доступність точки доступу на телефоні може залежати від політики провайдера стільникового зв'язку.

Характеристики

Основне

Серія
Операційна система

Зв'язок

Тип SIM-карти

Так

Тип зв'язку
Робота в режимі стільникового телефону

Так

Екран

Тип екрану
Діагональ екрану в дюймах
Роздільна здатність екрану

WXGA+

Роздільна здатність екрану PX

1340x800

Частота оновлення екрану

60 Гц

Процесор

Процесор
Кількість ядер процесора
Частота процесора

1,8 ГГц

2,3 ГГц

Графічний процесор

PowerVR GE8320

Пам'ять

Розмір вбудованої пам'яті
Розмір оперативної пам'яті

3 Гб

Розширення пам'яті

До 1 Тб

Тип карти пам'яті

MicroSD

Камера

Кількість мегапікселів основної камери
Запис відео основної камери

FullHD (1920x1080), 30fps

Фронтальна камера
Автофокусування

Так

Спалах

Ні

Бездротові технології

Wi-Fi

802.11 ac

Wi-Fi Direct

Так

Супутникова система

GPS

A-GPS

ГЛОНАСС

Bluetooth

5

Акумулятор

Тип акумулятора

Li-Pol

Ємність акумулятора

5100 мАг

Швидка зарядка

Так

Додаткові характеристики

Датчики

Датчик освітленності

Акселерометр

Геомагнітний датчик

Роз'єм ЗП

USB

Клавіатура в комплекті

Ні

Особливості

Роз'єм навушників: 3,5-мм стерео

Матеріал корпуса
Колір

Штучний інтелект

AI

Чи не інтегровано

Фізичні характеристики

Вага

371 г

Габарити (ВхШхГ)

212,5 x 124,7 x 8,0 мм

Комплектація

Кабель USB

Документація

Планшет

Зарядний пристрій

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Samsung Galaxy Tab А7 Lite 8.7" 3/32Gb LTE Grey (SM-T225NZAASEK)