Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків1
Питання-відповіді7

GPS трекер Автозакладка

Код:628435
Очікується
GPS трекер Автозакладка фото
GPS трекер Автозакладка фото
GPS трекер Автозакладка фото
GPS трекер Автозакладка фото
GPS трекер Автозакладка фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 19 ₴
1 949

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

GPS трекер Автозакладка

GPS трекер – це мініатюрний портативний пристрій, який використовується для стеження за будь-якими об'єктами. Він стане у нагоді для пошуку автомобіля або іншого транспортного засобу, який викрали або евакуювали без вашого відома. Трекер постійно відправляє власнику повідомлення зі своїми координатами, щоб ви завжди знали, де знаходиться ваш транспорт. Це чудове доповнення до стандартної системи безпеки, управляти яким можна з будь-якого смартфона або планшета.
 

 

Як він працює?

Трекер Автозакладка визначає місце розташування за допомогою супутників GPS і вишок LBS (мобільних операторів). Використовуючи обидві ці технології, він збільшує надійність результатів. Так, GPS дозволяє визначити місце розташування з точністю до десяти метрів, в той час як технологія LBS дає похибку до 500 метрів, але при цьому працює в закритих залізних боксах і підземних паркінгах. Всю інформацію девайс передає на захищений сервер, підключитися до якого ви можете в будь-який момент при наявності доступу в інтернет.

Легко сховати

Мініатюрний розмір GPS трекера (77х55х22 мм) дозволяє легко заховати його в автомобілі, але й в іншому транспортному засобі. Його можна розмістити в човні, квадроциклі, покласти в валізу або шкільний рюкзак. Прилад має вбудовану батарею і не вимагає підключення до акумулятора або іншого джерела живлення, що значно збільшує кількість місць для його установки. До того ж, професіонали рекомендують проявити фантазію і обирати нестандартні варіанти, щоб в разі викрадення маячок не змогли легко виявити.



 

До 4 років на одному заряді

Основний час GPS трекер знаходиться в режимі сну, тому його не можна виявити за допомогою спеціальних сканерів. До мережі він підключається всього на 8 секунд з періодичністю, яку обираєте ви самі та передає свої координати. Це значно економить заряд вбудованого акумулятора і дозволяє пристрою пропрацювати без підзарядки до чотирьох років.

 

Додаток

Керувати GPS трекером можна через спеціальну програму AvtozakladkА (Android і iOS). Завантажте та встановіть програму на свій смартфон або планшет, зареєструйте свій пристрій (або пристрої, якщо у вас кілька трекерів) і активуйте маячок. Після цього ви можете в будь-який момент налаштувати або змінити його параметри, подивитися стан вашого рахунку і заряд батареї у відсотках. Головне, ви в будь-який момент можете зайти в додаток та дізнатися місце розташування свого автомобіля, яке показується на карті.




 

Режим «Тривога»

Якщо ви раптом не виявили свій автомобіль на призначеному йому місці, ви можете швидко запустити процес пошуку машини. Для цього в додатку є спеціальна кнопка «Тривога». При її натисканні трекер починає частіше передавати свої координати, подається сигнал оператору GPS Автозакладки і охоронній службі (стягується абонентська плата). Служби зв'язуються c водієм і приступають до пошуку автомобіля. А також, при необхідності, виїжджають на місце.

Основні переваги:

  • Чудова автономність (до 4-х років без підзарядки)
  • Компактний розмір
  • Непомітність
  • Зручний додаток для мобільних пристроїв (Android і iOS)
  • Режим «Тривога»

Характеристики

Основні характеристики

Тип пристрою
Бездротові інтерфейси

GPS

LBS

Тип навігаційної системи
Сумісність
Матеріал корпуса
Призначення

Для прихованої установки на транспортний засіб

Додаткові характеристики

Джерело живлення
Колір
Автономність

До 4 років

Додаткова інформація

Особливості: Компактний розмір / Непомітність; Стандарт передачі даних: GSM 900-1800, GPRS 10 class; Зручний додаток для мобільних пристроїв (Android і iOS); Режим «Тривога»;

Фізичні характеристики

Вага

90 г

Робоча температура

Від -35 ° С до + 70 ° С

Габариты (ШхВхГ)

77 х 55 х 22 мм

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії GPS трекер Автозакладка