Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Відгуків10
Питання-відповіді3

Apple AirTag

Код:663702
Є в наявності
Apple AirTag video preview
Apple AirTag фото
Apple AirTag фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
ОСЬ ЦЕ КРУТЬ
ОФІЦІЙНИЙ ПАРНЕР APPLE
cashback iconКешбек 15 ₴
1 549
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Apple AirTag

Винахідливі штучки

AirTag — це суперлегкий спосіб знаходити свої речі. Прикріпіть один трекер AirTag до ключів, а інший — до рюкзака. І тепер їх видно на мапі у додатку «Локатор». Там же можна подивитися, де знаходяться ваші пристрої Apple, а також ваші друзі та сім'я.

Сигнал веде до знахідки

Будь-яка річ може опинитися не на своєму місці і загубитися. Наприклад, гаманець. Але коли до нього прикріплений AirTag, все дуже просто. Його можна знайти за звуком завдяки вбудованому динаміку. Відкрийте додаток «Локатор», перейдіть на нову вкладку «Речі» та увімкніть на своєму трекері звуковий сигнал. Або скажіть: «Привіт, Siri, знайди мій гаманець». Якщо він десь поруч — під диваном або у сусідній кімнаті — йдіть на звук і знайдете.

Мільйони, мільйони друзів поспішають вам на допомогу

Якщо ви залишили річ десь далеко, наприклад на пляжі або у спортзалі, функція «Мережа локатора» долучить до пошуку сотні мільйонів iPhone, iPad та Mac по всьому світу. І вони допоможуть вам знайти AirTag. При цьому ваша конфіденційність завжди залишатиметься під захистом.

Як це працює?

Ваш трекер AirTag транслює через Bluetooth захищений сигнал, який вміють приймати найближчі пристрої з увімкненою функцією «Мережа локатора». Вони надішлють геопозицію вашого AirTag в iCloud, і тоді ви можете побачити свій трекер на мапі у додатку «Локатор». Дані завжди передаються анонімно і шифруються для збереження вашої конфіденційності. Ця функція дуже дбайливо витрачає енергію і економно передає дані — про заряд акумулятора і трафік мережі можна не турбуватися.

Режим пропажі. Знаходьте речі ще простіше

Як і інші пристрої Apple, свій AirTag можна перевести у режим пропажі. І якщо цей трекер буде виявлений одним з пристроїв, під’єднаних до мережі, ви отримаєте автоматичне сповіщення. А ще AirTag можна налаштувати так, щоб він передав вашу контактну інформацію тому, хто його знайде. Тому, хто знайде потрібно буде доторкнутися своїм смартфоном з підтримкою NFC до вашого AirTag — це та сама технологія, яка використовується при оплаті покупок телефоном.

Ваші дані під захистом

Тільки ви можете побачити, де на карті знаходиться ваш AirTag. При цьому інформація про геопозицію та історію переміщень ніколи не зберігається на самому AirTag. Пристрої, які передають для вас місце розташування вашого AirTag, роблять це анонімно. Передані ними дані шифруються на кожному етапі. Тому навіть в Apple не знають, де знаходиться ваш AirTag і які пристрої допомогли вам його виявити.

AirTag вміє захищати від небажаного відстеження. Чужий AirTag може виявитися у ваших речах. І якщо він почне переміщуватися разом з вами, ваш iPhone терміново повідомить вам про це. А трохи пізніше, якщо ви все ще не помітили цей AirTag, на ньому буде активований звуковий сигнал для привернення вашої уваги.

Звичайно, якщо ви підете кудись з другом, у якого теж є AirTag, або опинитеся в поїзді, де багато попутників з їх особистими AirTag, вам не варто турбуватися. Всі ці автоматичні попередження спрацьовують тільки тоді, коли поруч з AirTag немає його власника.

Приголомшливо просто

Налаштувати AirTag можна всього одним дотиком — він миттєво під’єднається до вашого iPhone або iPad. Вам залишиться вибрати для цього трекера назву та прикріпити AirTag до потрібної речі. Тепер, якщо вона загубиться, ви можете легко її знайти. А хочете отримувати повідомлення про AirTag ще й на свої Apple Watch? І це можна.

Довговічна батарейка

AirTag здатний працювати більше року на одній звичайній батарейці, яку ви самі можете легко замінити.* А ваш iPhone підкаже, коли це краще зробити.

Вода не проблема

Припустимо, ви повісили AirTag на ключі, а потім упустили їх в калюжу. Або їх поглинув маленький потоп, який ви влаштували. Не біда. AirTag захищений від води. **

У різних кольорах

У вашому стилі

AirTag легко прикріпити практично до будь-якої речі. Для цього є спеціальні брелоки й підвіски від Apple різних кольорів та стилів. AirTag продається в упаковках по одній і по чотири штуки. Маленькі, та функціональні.

*Тестування проводилося компанією Apple у березні 2021 року на контрольних зразках AirTag з попередньою версією ПЗ. Пристрої були об'єднані у пари з iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro та iPhone 12 Pro Max з попередньою версією ПЗ. Термін служби елемента живлення вказано з урахуванням щоденного відтворення чотирьох звукових сигналів та використання функції Precision Finding один раз на день. Функція Precision Finding може бути недоступною у країнах та регіонах. Термін служби елемента живлення залежить від характеру використання пристрою, стану навколишнього середовища, виробника елемента живлення та багатьох інших чинників; фактичний час роботи може не співпадати із зазначеним.

**Пристрій AirTag стійкий до дії бризок, води та пилу і протестований у спеціально підтримуваних лабораторних умовах. Пристрій має рейтинг IP67 за стандартом IEC 60529 (допускається занурення у воду на глибину до 1 метра тривалістю до 30 хвилин). Стійкість до дії крапель, води та пилу може знижуватися при природному зносі. Якщо пристрій AirTag потрапить у воду, протріть та висушіть його відповідно до інструкцій у керівництві з безпечного використання. Технологія Ultra Wideband може бути недоступною в країнах та регіонах.

Характеристики

Основні характеристики

Тип пристрою
Бездротові інтерфейси

Bluetooth

NFC

Сумісність
Системні вимоги

Моделі iPad з iPadOS 14.5 або новіше

iPhone і iPod touch в iOS 14.5 або новіше

Apple ID

Вологостійкість

Додаткові характеристики

Джерело живлення
Колір
Датчик

Акселерометр

Додаткова інформація

Рейтинг IP67 за стандартом IEC 60529 (допускається занурення у воду на глибину до 1 метра тривалістю до 30 хвилин); Вбудований динамік; Додаток "Локатор" на iPhone;

Фізичні характеристики

Вага

11 г

Габариты (ШхВхГ)

31,9 х 8,0 мм

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Apple AirTag