Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків4
Задати питання

Електровіник iFeelGood IFG-06R

Код:658560
Очікується
Електровіник iFeelGood IFG-06R фото
Електровіник iFeelGood IFG-06R фото
Електровіник iFeelGood IFG-06R фото
Електровіник iFeelGood IFG-06R фото
Електровіник iFeelGood IFG-06R фото
Електровіник iFeelGood IFG-06R фото
Електровіник iFeelGood IFG-06R фото
Електровіник iFeelGood IFG-06R фото
Електровіник iFeelGood IFG-06R фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Ексклюзив
Новинка
-35%
Вигода 350 ₴
cashback iconКешбек 6 ₴
999
649

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Електровіник iFeelGood – це чудова альтернатива звичайному вінику і просто корисний девайс, який значно полегшить повсякденне прибирання. Завдяки двигуну і обертовим щіткам він сам підмітає підлогу і спрямовує сміття у мішок, а вбудований акумулятор забезпечує повну свободу пересування і достатній запас часу для прибирання всієї квартири. Особливо цей пристрій оцінять ті, у кого вдома є непосидючі діти або домашні тварини, за якими весь час доводиться збирати сміття.

Змітає все дочиста

Всередині електровіника розташований двигун і 3 обертові щітки, які збирають сміття у контейнер, а також додаткова кругла силіконова щіточка для більш ефективного прибирання у важкодоступних місцях. Завдяки їм бездротовий електровіник iFeelGood без зусиль видаляє крихти, бруд, пісок та інші забруднення. Причому як на твердих підлогових покриттях, так і з килимових покриттів з коротким ворсом. *

 

Легкий та практичний

Важить iFeelGood IFG-06R всього 1 кг, що дуже полегшує прибирання. При цьому трикутна форма дозволяє електровінику добре прибирати в кутках і біля плінтусів, а невелика висота дає можливість легко підмітати під меблями. Додають комфорту у використанні і зручне регульоване руків’я, що складається з декількох секцій, а також кнопка увімкнення, яку можна натискати ногою. Крім того, на кожному з кутків передбачена демпфуюча накладка, яка вбереже меблі від подряпин.

 

Автономна робота

Вбудований акумулятор дозволяє вільно переміщувати і використовувати електровіник у будь-якому куточку будинку. А однієї зарядки йому вистачає на 30 хвилин автономної роботи, чого цілком достатньо для того, щоб прибрати середню за площею квартиру не заряджаючи акумулятор.

Очищення контейнера одним натисканням

Завдяки простому механізму, видаляти сміття з пилозбірника так же легко, як і збирати його. Потрібно лише розмістити пристрій над відром для сміття і натиснути на важіль – кришка відкриється, і усе сміття випаде. Далі залишається просто закрити кришку до клацання або просто поставити електровіник на підлогу. Все, девайс знову готовий до роботи.

 

Переваги використання

  • Легка та компактна конструкція
  • До 30 хвилин автономної роботи
  • Практична трикутна форма для ретельного прибирання в кутках і важкодоступних місцях
  • Тиха робота
  • Простий догляд та очищення контейнера
  * При використанні на килимових покриттях час автономної роботи електровіника скорочується. Не рекомендовано використовувати прилад для очищення килимів з довгим ворсом.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Обсяг бака для сміття

0,1 л

Додаткова інформація

Легка та компактна конструкціяПрактична трикутна форма для ретельного прибирання в кутах та важкодоступних місцяхТиха роботаПростий догляд та очищення контейнера

Автономність

Тип живлення

Акумулятор Li-Ion

Час роботи від акумулятора

30 хв

Час зарядки акумулятора

10 год

Конструкція і комплектація

Вага
Колір
Матеріал корпусу

Пластик

Метал

Комплектація

Поворотна головка віника; Нижня частина шланги із вбудованим акумулятором; Середня секція шлангів; Верхня секція шланги із ручкою; Зарядний пристрій; Інструмент для чищення; Інструкція

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Електровіник iFeelGood IFG-06R