Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Підлогомийна машина Karcher FC 5 Cordless Premium + віконний пилосос WV 2 Premium

Код:669353
Очікується
Підлогомийна машина Karcher FC 5 Cordless Premium + віконний пилосос WV 2 Premium фото
Підлогомийна машина Karcher FC 5 Cordless Premium + віконний пилосос WV 2 Premium фото
Підлогомийна машина Karcher FC 5 Cordless Premium + віконний пилосос WV 2 Premium фото
Підлогомийна машина Karcher FC 5 Cordless Premium + віконний пилосос WV 2 Premium фото
Підлогомийна машина Karcher FC 5 Cordless Premium + віконний пилосос WV 2 Premium фото
Підлогомийна машина Karcher FC 5 Cordless Premium + віконний пилосос WV 2 Premium фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 129 ₴
12 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Наводьте чистоту у кожному куточку свого будинку без зайвих зусиль з комплектом техніки для прибирання від Karcher. Підлогомийна машина FC 5 Cordless Premium зробить вологе прибирання значно простішим та ефективнішим. А віконний пилосос WV 2 Premium дозволить швидко та легко вимити вікна, не залишаючи розводів та плям. З цією інноваційною технікою від провідного німецького бренду прибирання перестане бути неприємним обов'язком, а ваш дім засяє чистотою.

 

Підлогомийна машина Karcher FC 5 Cordless Premium

Легко. Швидко. Чисто

Прибирання – це легко, якщо у вас є Karcher FC 5 Cordless Premium. Цей апарат з функцією самоочищення і вбудованим акумулятором забезпечує максимальну ефективність очищення твердих підлогових покриттів. Він може зібрати сухе сміття і зробити вологе прибирання всього за один прохід. А рухомі вперед роликові щітки і зручна конструкція значно скорочують зусилля, необхідні для очищення підлог. До комплекту з моделлю Premium також входять додаткова пара роликових щіток та засоби для догляду за покриттям для підлоги.

 

Один пристрій. Дві функції

Заощаджуйте свій час та сили з Karcher FC 5 Cordless Premium. Ця підлогомийна машина позбавить вас від потреби попередньо очищувати підлоги пилососом оскільки може одночасно прибирати брудну воду і дрібне сміття у спеціальний бачок. Який після прибирання легко знімається і спустошується без контакту з брудом.

До 20 хвилин автономної роботи

Вбудований акумулятор робить прибирання ще простіше, забезпечуючи повну свободу пересування та незалежність від розеток. Його заряду вистачає приблизно на 20 хвилин використання приладу, а 3-ступеневий світлодіодний індикатор дозволяє завжди контролювати стан акумулятора.

 

Інноваційна функція самоочищення

Завдяки обертовому вперед механізму і продуманій конструкції роликові щітки з мікроволокнами автоматично очищуються від бруду і завжди готові до використання. Це також дозволяє апарату легко просуватися по будь-якому твердому покриттю – каменю, дереву, пластику. Що робить FC 5 Cordless Premium на 20% ефективнішим у порівнянні зі звичайною шваброю.

 

Віконний пилосос WV 2 Premium

Простий та ефективний помічник для миття скла

Зручний та легкий в експлуатації акумуляторний пилосос WV 2 Premium заощадить вам масу часу на миття вікон. Він забезпечує ефективне очищення скла і легко справляється зі своїм завданням, не залишаючи після себе розводів. А невелика вага, відсутність шуму та зручна система очищення бака роблять використання Karcher WV 2 Premium ще більш приємним.

 

Менше сил. Менше часу

Мити вікна WV 2 Premium у три рази швидше, ніж традиційними методами. Все, що вам потрібно – це розпилити на скло засіб для чищення і рівномірно розподілити його за допомогою пульверизатора з мікроволоконною ганчіркою. А потім зібрати все за допомогою пилососа. Таким чином можна мити не лише вікна, а і плитку, дзеркала, душові кабіни та інші гладкі поверхні.

Ніяких розводів. Тільки чисті вікна

Віконний пилосос всмоктує мильний розчин і брудну воду, не залишаючи на склі ніяких патьоків та розводів. Тому ви можете забути про натирання скла ганчірками і різними додатковими пристосуваннями.

 

Насадки різних розмірів

Використовуйте різні варіанти насадок залежно від розмірів поверхні, що очищується. Велика чудово підійде для очищення великих та широких площ, таких як вікна, дзеркала або дзеркальні дверцята шаф. А маленька насадка знадобиться для вікон у маленьких і вузьких рамах та інших невеликих поверхонь.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Обсяг бака для сміття

0,2 л

Додаткова інформація

Продуктивність по площі (до заправки) (м²) 60Об'єм бачка для чистої води (мл) 400Об'єм бачка для брудної води (мл) 200Швидкість обертання роликових щіток (об/хв) 500Робоча ширина роликових щіток (мм) 300Час висихання акумулятора (В) 25,2 Об'єм базової станції (мл) 200

Автономність

Тип живлення

Акумулятор Li-Ion

Час роботи від акумулятора

20 хв

Час зарядки акумулятора

4 год

Конструкція і комплектація

Габарити

320 x 270 x 1220 мм

Колір
Матеріал корпусу

Пластик

Метал

Комплектація

Підлогомийна машина для дому; Система із двох бачків; Пара роликів для очищення (жовтий); Пара роликів для очищення (сірий); Засіб для догляду за лакованою дерев'яною підлогою RM 534, 30 мл; Універсальний очисник для підлоги RM 536; 500 мл; Очищувальна станція для паркування; Віконний пилосос; Зарядний пристрій; Пульверизатор Extra із мікроволоконною насадкою; Концентрат для миття вікон (1 х 20 мл;) Мікроволоконна обтяжка для зовнішніх робіт, 1 x; Змінна всмоктувальна насадка; Скребок; Інструкція

Завантаження

Найпопулярніші запити в категорії Підлогомийна машина Karcher FC 5 Cordless Premium + віконний пилосос WV 2 Premium