Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

Машина для миття підлоги Kärcher FC 5 Cordless Premium 10556600

Код:639788
Очікується
Машина для миття підлоги Kärcher FC 5 Cordless Premium 10556600 video preview
Машина для миття підлоги Kärcher FC 5 Cordless Premium 10556600 фото
Машина для миття підлоги Kärcher FC 5 Cordless Premium 10556600 фото
Машина для миття підлоги Kärcher FC 5 Cordless Premium 10556600 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 169 ₴
16 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Підлогомийна машина для дому FC 5 Cordless Premium

Прибирання в один прийом і без перемикання між штепсельними розетками: акумуляторна підлогомийна машина для дому FC 5 Cordless з функцією самоочищення гарантує нечувану ефективність очищення твердих підлогових покриттів. Версія Premium поставляється з запасною парою роликових щіток, засобом для догляду за дерев'яним покриттям для підлоги (30 мл) і універсальним миючим засобом (500 мл).

Області застосування

  • Для всіх видів твердих підлогових покриттів - таких, як паркет, ламінат, пробка, камінь, лінолеум, ПВХ і т.д.
  • Для гігієнічного очищення всіх зон (туалет, ванна, кухня і т.д.)
  • Для швидкого вологого прибирання твердих підлогових покриттів
 

Преміум-версія Karcher FC 5 Cordless поставляється з додатковою парою роликових щіток, засобом для догляду за дерев'яними підлоговими покриттями (30 мл) і універсальним миючим засобом (500 мл) спеціально для освіження і догляду за герметичними дерев'яними підлоговими покриттями. FC 5 Cordless Premium забезпечує безпрецедентну гнучкість і простоту прибирання твердих підлогових покриттів: за один прохід можна зробити вологе прибирання і зібрати сухе сміття і волосся. Це покращує результати очищення в порівнянні зі звичайними методами прибирання на 20%.

Роликові щітки з мікроволокна, які обертаються, самоочищаються, залишаються чистими і завжди готові до використання. Усі тверді підлогові покриття, такі як дерево, камінь і пластик, які є сухими, можна знову мити приблизно через 2 хвилини. Крім того, автоматичний рух роликових щіток вперед і зручність навігації значно скорочують зусилля, необхідні для очищення. Заміна та очищення роликів швидкі і прості, і не вимагають контакту з брудом. Відповідно до результатів проведених випробувань, * FC 5 Cordless Premium досягає до 20% вищу ефективність очищення в порівнянні зі звичайною шваброю з ганчіркою. Отримане значення визначено на підставі усереднених результатів контролю ефективності очищення, збирання бруду і очищення крайових ділянок.

Функція 2-в-1

Вологе прибирання без попереднього прибирання пилососом - завдяки можливості одночасно збирати брудну воду і дрібне сміття, а також волосся за один прохід.

 

До 20 хвилин автономної роботи від потужного літій-іонного акумулятора

Максимальна свобода руху під час прибирання завдяки незалежності від розеток. Під час прибирання не потрібно включати апарат в різні штепсельні розетки. 3-ступінчастий світлодіодний індикатор наочно відображає поточний стан заряду акумулятора.

 

Функція самоочищення завдяки автоматичному очищенню роликів від бруду

На 20% покращена ефективність очищення в порівнянні зі звичайними швабрами. Висихання підлоги менше, ніж за 2 хвилини, завдяки низькому залишку вологи після прибирання.

Високоякісні мікроволоконні роликові щітки

Просте знімання і заміна мікроволоконних роликових щіток. Прання в пральній машині при 60°C.

 

Інноваційна функція самоочистки

Завдяки обертанню роликів вперед апарат дуже легко просувається - не потрібно ніяких зусиль. Привід в центрі очищуючої головки забезпечує оптимальне прибирання країв і кутів.

 

Шарнірне кріплення щіткової головки

Легке прибирання під меблями. Оминання предметів меблів. Прибирання біля самих країв і в кутах.

Проста в експлуатації система двох бачків

Наповнення бачка для чистої води прямо з-під крана. Гігієнічне знімання і спустошення бачка для брудної води без контакту з брудом.

 

Очисна і паркувальна станція з можливістю зберігання роликів

Ідеально для легкого очищення роликів. Практичне зберігання та паркування апарату і роликів.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Обсяг бака для сміття

0,2 л

Додаткова інформація

Продуктивність по площі (до заправки) (м²) 60; Обсяг бачка для чистої води (мл) 400; Обсяг бачка для брудної води (мл) 200; Швидкість обертання роликових щіток (об/хв) 500; Робоча ширина роликових щіток (мм) 300; Час висихання очищеного статі (хв) 2; Напруга акумулятора (В) 25,2; Час роботи акумулятора (хв) 20; Час заряду акумулятора 4 год; Обсяг базової станції (мл) 200

Автономність

Час роботи від акумулятора

20 хв

Час зарядки акумулятора

4 год

Конструкція і комплектація

Габарити

320 x 270 x 1220 мм

Вага
Колір
Матеріал корпусу

Пластик

Метал

Комплектація

Підлогомийна машина для будинку; Система з двох баків; Пара роликів для очищення (жовтий); Пара роликів для очищення (сірий); Засіб для догляду за дерев'яними підлогами RM 534, 30 мл; Універсальний очищувач для підлоги RM 536 500 мл; Очищувальна паркувальна станція; Інструкція

Завантаження

Найпопулярніші запити в категорії Машина для миття підлоги Kärcher FC 5 Cordless Premium 10556600