Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

Зарядна станцiя EcoFlow DELTA Max 2000 (2016 Вт*год)

Код:706976
Є в наявності
Зарядна станцiя EcoFlow DELTA Max 2000 (2016 Вт*год) video preview
Зарядна станцiя EcoFlow DELTA Max 2000 (2016 Вт*год) фото
Зарядна станцiя EcoFlow DELTA Max 2000 (2016 Вт*год) фото
Зарядна станцiя EcoFlow DELTA Max 2000 (2016 Вт*год) фото
Зарядна станцiя EcoFlow DELTA Max 2000 (2016 Вт*год) фото
Зарядна станцiя EcoFlow DELTA Max 2000 (2016 Вт*год) фото
З карткою Sense bank вигідніше
Кредит 0,01% до 25 платежів
З карткою ПУМБ вигідніше
-30%
Вигода 21 000 ₴
cashback iconКешбек 489 ₴
69 999
48 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Енергія в запасі

Зарядна станція EcoFlow – це ваш надійний компаньйон для заряджання смартфонів, планшетів, ноутбуків та інших електронних пристроїв, який забезпечить вам справжню мобільність та енергонезалежність. З нею ви зможете заряджати та живити енергією свої пристрої у будь-який час та в будь-якому місці. А щоб вам було легше зорієнтуватися в її можливостях, на цій картинці наведено приблизні дані щодо живлення та заряджання різних гаджетів. При цьому варто враховувати, що тут вказані орієнтовні дані, оскільки всі пристрої мають свої особливості, а час роботи побутової техніки є відносним і залежить від реальних умов експлуатації.
 

Не дайте розрядитися вашим пристроям у самий незручний момент — вибирайте EcoFlow і насолоджуйтесь надійною зарядкою в будь-яких умовах.

EcoFlow DELTA 2 Max

DELTA Max розширює потужність

DELTA Max розширює потужність до 6 кВт-год за допомогою додаткових батарей, забезпечуючи живлення вашого дому в будь-якій надзвичайній ситуації.

Швидка подвійна зарядка: заряджається від 0 до 80% за 1 годину, поєднавши зарядку змінним струмом та інтелектуальний генератор EcoFlow.

Резервне живлення вашого будинку

Живлення кількох пристроїв: шукаєте щось для живлення таких важких пристроїв, як холодильник і сушарка? Завдяки X-Boost DELTA Max з легкістю обробляє пристрої потужністю до 3000 Вт.

Портативний сонячний генератор: залишайтесь увімкненим незважаючи ні на що. DELTA Max підключається до 2х сонячних панелей EcoFlow потужністю 400 Вт для забезпечення максимальної швидкості зарядки 800 Вт.

Резервне живлення вашого будинку під час відключень електроенергії за допомогою DELTA Max. Завдяки розширеній потужності, яка досягає 6 кВт·год, подвійній зарядці та можливості живити домашні пристрої, ваша техніка можете залишатися увімкненою в будь-якій ситуації

Розширюване домашнє резервне живлення

Один блок DELTA Max має потужність 2 кВт-год, яку можна розширити до 6 кВт-год за допомогою розумних додаткових акумуляторів DELTA Max. Це означає, що коли відключається світло, ви можете продовжувати живити свої важливі домашні пристрої, такі як холодильник і освітлення, протягом кількох годин.
 

Зручна і швидка подвійна зарядка

DELTA Max безпечно та швидко заряджається від 0 до 80% всього за 1 годину. Якщо ви шукаєте ще швидший спосіб зарядити DELTA Max, ви можете комбінувати змінний струм із інтелектуальним генератором, змінний струм із сонячною батареєю або розумний генератор із сонячною батареєю.

EcoFlow DELTA 2 Max

Живлення 99% ваших домашніх пристроїв

Завдяки технології X-Boost від EcoFlow DELTA Max може живити потужні пристрої потужністю до 3000 Вт. Це означає, що під час відключення електроенергії ви можете продовжувати живити свій холодильник, сушарку тощо.

EcoFlow DELTA 2 Max

Використовуйте силу сонця

DELTA Max підключається до 2х сонячних панелей EcoFlow потужністю 400 Вт для забезпечення максимальної швидкості зарядки 800 Вт. Завдяки діапазону напруги від 11 до 100 В і роз’єму MC4 ви також можете підключити інші сонячні панелі до вашого DELTA Max. Навіть під час холодних або похмурих днів інтелектуальний алгоритм відстеження максимальної точки потужності (MPPT) автоматично виявляє напругу та струм в режимі реального часу, щоб забезпечити вам оптимальну генерацію сонячної енергії протягом дня.

EcoFlow DELTA 2 Max

Аварійне резервне живлення

Катастрофи можуть статися в будь-який час року, іноді триваючи довше, ніж ми очікували. У разі тривалого відключення електроенергії інтелектуальний генератор EcoFlow служить аварійною опцією, яка інтегрується з DELTA Max. Він автоматично запускається, коли ваш DELTA Max досягає низького рівня заряду, заряджає ваш DELTA Max і самостійно зупиняє двигун, коли ваш DELTA Max досягає повного заряду. Це дає вам надійний варіант аварійного резервного копіювання, який покладається на мінімальне використання генератора.

EcoFlow DELTA 2 Max

Контролюйте та керуйте споживання енергії

Контролюйте DELTA Max за допомогою програми EcoFlow. Пориньте в налаштування, щоб налаштувати використання енергії або керувати DELTA Max віддалено.

EcoFlow DELTA 2 Max

Кілька способів зарядки

Існує кілька способів зарядити DELTA Max, де б ви не були. Якщо ви вдома, підключіть його до розетки змінного струму або сонячних панелей. Якщо ви в дорозі, зарядіть DELTA Max у своєму автомобілі або використовуйте сонячні батареї, якщо ви розбили табір. У надзвичайних ситуаціях під час відключення електроенергії підключіть DELTA Max до Smart Generator.

EcoFlow DELTA 2 Max

Що в коробці

1. DELTA Max
2. Кабель для зарядки змінного струму
3. Автомобільний кабель для зарядки 4. Кабель для зарядки від сонячних панелей 5. Кабель DC5521 до DC5525 6. Посібник користувача.

EcoFlow DELTA 2 Max

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Вихідна потужність

2400 Вт (пікова до 4600 Вт)

Ємність батареї
Тип акумулятора

Li-Ion

Режим EPS (UPS)

Так

Час зарядки станції

Від мережі: до 2 годин

Управління зі смартфона

Так

Дисплей

Є

Індикація
Цикл життя

800 циклів до 80% потужності

Додаткові характеристики

Підходить для заряджання

Ноутбук

Функція швидкого заряджання
Захист від
Особливості

Підтримує до 2 додаткових акумуляторів DELTA Max Smart (продаються окремо)

Підтримується Wi-Fi

Підтримує розумний генератор (продається окремо)

Матеріал корпусу

Пластик

Колір корпусу

Чорний

Вхід

Вхідні інтерфейси
Заряджається від

Розумний генератор

Сонячна панель

Розумний додатковий акумулятор

Автомобільний адаптер 12 В

Розетка змінного струму

Вхід сонячного заряду

800 Вт 11 - 100 В 13 А

Максимальна вхідна потужність

2000 Вт

Вхідний струм

8 А

13 А

Вхідна напруга

11-100 Вт

12-24 В

Вихід

Вихідні інтерфейси
Вихідна напруга

12,6 В

12 В

15 В

20 В

5 В

9 В

Вихідний струм

1,5 А

2 А

2,4 А

3 А

5 А

Фізичні характеристики

Вага

22 кг

Габарити (ВхШхГ)

49,7 x 24,2 x 30,5 см

Особливості

Тестування та сертифікація: CE WEEE CTP RCM KC

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Завантаження

Найпопулярніші запити в категорії Зарядна станцiя EcoFlow DELTA Max 2000 (2016 Вт*год)