Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Зарядна станцiя EcoFlow RIVER mini (210 Вт/г)

Код:706934
Архiв
Зарядна станцiя EcoFlow RIVER mini (210 Вт/г) фото
Зарядна станцiя EcoFlow RIVER mini (210 Вт/г) фото
Зарядна станцiя EcoFlow RIVER mini (210 Вт/г) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 144 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Зарядна станція EcoFlow RIVER mini (210 Вт*г)

EcoFlow RIVER mini – надійне джерело живлення, яке виводить портативну енергію на новий рівень. Ця зарядна станція досить мала, щоб завжди носити із собою і брати в заміські поїздки і має достатній запас енергії – 210 Вт*год, якого вистачить на кілька повних циклів заряджання ноутбука або смартфона. Завдяки функції X-Boost вона може живити обладнання потужністю до 600 Вт, а технологія X-Stream дозволяє зарядити її до 100% лише за 1,5 години. У той час як кілька портів, таких як AC, DC, USB-A і USB-C дозволяють живити відразу кілька пристроїв і легко заряджати саму станцію від різних джерел. Подорожуйте з комфортом та всіма необхідними гаджетами під рукою завдяки компактній зарядній станції EcoFlow RIVER mini.

Одна станція для кількох пристроїв

EcoFlow River mini – це портативний зарядний пристрій, який можна використовувати будь-де і живити за його допомогою найрізноманітнішу техніку. Місткість зарядної станції становить 210 Вт*год, а номінальна потужність досягає 300 Вт, що у поєднанні з унікальною технологією X-Boost робить її ідеальним варіантом для живлення обладнання потужністю до 600 Вт. Таким чином, ви можете успішно використовувати станцію для живлення смартфонів, ноутбуків, телевізорів, холодильників, освітлення та багато іншого.

Усі порти, які вам необхідні

Станція має 2 розетки змінного струму (одна на вихід, одна на вхід), чотири USB-порти і роз’єм для автомобільної зарядки 12 В. Це дозволяє легко підключати до неї різні гаджети і заряджати сам пристрій від різних джерел живлення. Зокрема, користувачі можуть заряджати пристрій від акумулятора автомобіля або підключивши його до послідовно підключених сонячних панелей.

Заряджання від 0% до 80% за годину

Технологія швидкого заряджання Х-Stream компанії EcoFlow спеціально розроблена для заряджання від мережі змінного струму. Максимальна потужність у цьому випадку становить 300 Вт, що забезпечує підзарядку акумулятора EcoFlow River mini до 80% протягом 1 години та повну зарядку лише за 1,5 години. Це у декілька разів швидше, ніж у інших подібних пристроїв.

Все під контролем

River mini оснащена невеликою LED панеллю для контролю за всіма необхідними показниками. З її допомогою ви можете стежити за інформацією про те, на скільки вистачить заряду, яка вихідна потужність на кожен зарядний пристрій або з якою швидкістю відбувається заряджання.

Легка та портативна

Незважаючи на свої величезні можливості, електростанція EcoFlow River Mini дійсно легка та компактна. Вона важить близько 2,85 кг, а за розміром не перевищує звичайний тостер. Тому ви можете легко помістити її в сумку або рюкзак і взяти з собою будь-куди. Також можна зручно переносити акумулятор однією рукою.

Надійний супутник

EcoFlow River mini виготовлена з матеріалів відмінної якості, що робить її надзвичайно міцною та стійкою до пошкоджень. І при цьому вона виглядає цілком презентабельно за рахунок свого сучасного мінімалістичного дизайну. Крім того, у пристрої також використовується передова система BMS, що дозволяє підтримувати напругу, силу струму та температуру на відповідному рівні, забезпечуючи безпеку використання.

У комплекті: зарядна станція EcoFlow River, кабель для заряджання від мережі змінного струму, автомобільний зарядний кабель, зарядний кабель для сонячних панелей, короткий посібник користувача та гарантійний талон.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Вихідна потужність

300 Вт (пікова до 600 Вт)

Тип акумулятора

Li-Ion

Режим EPS (UPS)

Ні

Час зарядки станції

Від мережі: до 2 годин

Управління зі смартфона

Ні

Додаткові характеристики

Підходить для заряджання

Ноутбук

Функція швидкого заряджання
Функції
Матеріал корпусу

Пластик

Колір корпусу

Чорний

Вхід

Заряджається від

Розетка змінного струму

Вихід

Вихідні інтерфейси

Фізичні характеристики

Вага

2,85 кг

Габарити (ВхШхГ)

248 х 139 х 132 мм

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Завантаження

Найпопулярніші запити в категорії Зарядна станцiя EcoFlow RIVER mini (210 Вт/г)