Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Еко-тестер Anmez GreenTest ECO 5 (Овочі + М'ясо + Риба + Дозиметр + Вода + Фрукти) Black

Код:642338
Немає в наявності
Еко-тестер Anmez GreenTest ECO 5 (Овочі + М'ясо + Риба + Дозиметр + Вода + Фрукти) Black video preview
Еко-тестер Anmez GreenTest ECO 5 (Овочі + М'ясо + Риба + Дозиметр + Вода + Фрукти) Black фото
Еко-тестер Anmez GreenTest ECO 5 (Овочі + М'ясо + Риба + Дозиметр + Вода + Фрукти) Black фото
Еко-тестер Anmez GreenTest ECO 5 (Овочі + М'ясо + Риба + Дозиметр + Вода + Фрукти) Black фото
cashback iconКешбек 42 ₴
4 249
Колір
Black фото
Gold фото
Білий фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

GreenTest ECO 5 — це унікальний пристрій 3 в 1, що дозволяє виміряти кількість нітратів в овочах, перевірити якість води та визначити рівень радіації. Цей корисний прилад стане у нагоді тим, хто турбується про своє здоров'я та хоче контролювати рівень безпеки споживаних продуктів. Адже те, що ми п'ємо та їмо, безпосередньо впливає на наше самопочуття.

Особливості:

  • 3 в 1: нітратомір, дозиметр та TDS-метр (вимірює жорсткість води)
  • Визначає рівень нітратів за 3 секунди
  • Висока точність вимірювань
  • Акумулятор з великою ємністю
  • Зарядка від будь-якого USB-пристрою
  • Портативність

GreenTest ECO 5 – це інноваційний прилад, який вміє виявляти нітрати в 64-х найбільш часто споживаних фруктах та овочах, а також всіх видах м'яса і риби. Нітрати небезпечні тим, що у великих концентраціях можуть викликати харчове отруєння, викликають порушення функцій кровообігу, і навіть серйозні хвороби — діабет, пухлини в шлунково-кишковому тракті тощо. Технологія Greentest допомагає визначити масову концентрацію різних іонів солей, таких як хлорид- (Cl ), сульфат (SO4), нітрат (NO3) та нітрит (NO2) -іони, а тому вимірювання цього еко-тестера дуже точні і детальні.

Пийте лише якісну воду

Вода є найважливішим ресурсом для нашого організму, який впливає на шкіру, серцево-судинну систему та обмінні процеси в організмі. І від її якості багато в чому залежить як щоденне самопочуття, так і стан здоров'я в цілому. Тому GreenTest ECO 5, який вміє визначати рівень жорсткості питної води, просто необхідний у кожному будинку. Занурте тестер до стакану з водою, і через декілька секунд він виведе на екран результати вимірювань та додатково пояснить, яка у вас вода — м'яка або жорстка.

Детектор радіаційного фону

Ще одна важлива функція еко-тестера — вимірювання радіації у навколишньому середовищі та у різних об'єктах. Це важливо, оскільки випромінювання має властивість накопичуватися та може призводити до ослаблення імунітету, раннього старіння, раку і аномалій у розвитку.

Тим більше, що з фоновим випромінюванням ми стикаємося постійно: під час авіаперельотів, рентгенівського сканування у лікарні або аеропорту тощо. Також невеликі дози присутні в продуктах (ягодах, грибах, горіхах), предметах старовини і навіть просто у сигаретах. Крім іншого, ця функція може стати у нагоді під час будівництва, ремонту або пошуку ділянки під будівництво заміського будинку.

Простий у використанні

Тонкий подвійний зонд GreenTest ECO 5 легко вставляється у фрукти, овочі та м'ясо, щоб перевірити рівень нітратів, при цьому завдаючи мінімальної шкоди вашій їжі. Всі результати виводяться на кольоровий дисплей з високою роздільною здатністю, дозволяючи вам швидко оцінити якість та безпеку ваших фруктів, овочів, м'яса, води і навколишнього середовища. Для цього всі дані, окрім числового значення і текстового повідомлення, мають колірну індикацію:

  • Зелений: продукт містить безпечну кількість нітратів і придатний для вживання.
  • Жовтий: концентрація нітратів знаходиться на межі допустимої норми. Це означає, що продукт ще придатний в їжу, але у дуже обмеженій кількості.
  • Червоний: допустима норма нітратів перевищена і продукт варто виключити з раціону.

Швидкі та точні результати

Завдяки унікальній функції швидкого аналізу, еко-тестер всього через 3 секунди розповість, чи безпечна дана їжа або вода для вашого здоров'я. А для визначення радіаційного фону GreenTest ECO 5 достатньо 10 секунд. При цьому похибка приладу складає менше 10%, що дуже добре для побутового пристрою.

Портативний та автономний

Компактний і легкий GreenTest ECO 5 розроблений таким чином, щоб ви могли зручно використовувати його де завгодно. Пристрій досить маленький, щоб поміститися до кишені або сумочки, щоб взяти його із собою на ринок, в магазин чи подорож. Тим більше, що вбудований літій-іонний акумулятор на 720 мАг забезпечує девайсу до 20 годин роботи. У звичайному режимі цього вистачає на декілька місяців використання. А зарядити його можна від будь-якого пристрою з USB роз'ємом або від мережі.

Характеристики

Основні характеристики

Тип пристрою
Вид

Один предмет

Додаткова інформація

Діапазон та точність вимірювань: 0 - 9999 мг/кг

Вимірювання: радіаційного фону, вмісту у воді важких металів, солей, вмісту нітратів у продуктах

Тривалість одного виміру: до 3 секунд

Робоча температура: 0 – +60°С

Час автономної роботи, год: 20

Тип джерела живлення: літій-іонний акумулятор 720mAh, додаткове живлення: від USB

Дисплей: кольоровий сенсорний TFT, 320x240 пікселів

Максимальна похибка: менше 10%

Джерело живлення: акумулятор Li-ion

Наявність дисплея: так

Фізичні характеристики

Колір
Матеріал

Пластик

Габарити

12,2 x 5,2 x 1,4 см

Вага

90 г

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження