Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Шумовка з ситом Xiaomi/HuoHou (HU0056) з нержавiючоI сталi

Код:682394
Немає в наявності
Шумовка з ситом Xiaomi/HuoHou (HU0056) з нержавiючоI сталi фото
95

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Якість. Практичність. Стиль

Досягайте нових вершин кулінарної майстерності з шумівкою Xiaomi HuoHou. Виріб виконаний з високоякісної нержавіючої сталі марки 304, що робить його максимально довговічним та безпечним рішенням. Крім того, стильний дизайн приладдя обов'язково оцінять всі, хто прагне до досконалого вигляду своєї кухні.

 

Особливості:

  • Ручка з вушком для підвішування
  • Нержавіюча сталь марки 304
  • Стильний дизайн
 

Продуманий формат

Перед вами незамінний аксесуар на будь-якій кухні, який допоможе у приготуванні найрізноманітніших страв. Довга ручка дозволяє зручно та безпечно працювати з гарячими першими стравами, а полегшена конструкція знижує навантаження на кисть. І нехай створення кулінарних шедеврів приносить вам лише радісні емоції.

 

Нержавіюча сталь

Виріб виконаний з харчової нержавіючої сталі марки 304, а тому не впливає на хімічний склад страв, відрізняється високою механічною міцністю та стійкістю до корозії. Також кухонне приладдя можна вільно мити у посудомийній машині, що значно спрощує очищення після використання.

 

Досконалість у деталях

Xiaomi HuoHou може похизуватися не лише практичною конструкцією, а і привабливим дизайном. Лаконічні форми у поєднанні з блиском нержавіючої сталі виглядають сучасно та презентабельно. До того ж, ручка виробу забезпечена спеціальним вушком для кріплення на гачку, а тому його можна розмістити прямо над робочою зоною.

Характеристики

Основні характеристики

Матеріал ручки
Матеріал основної частини
Особливості

Нержавіюча сталь марки 304

Ручка з вушком для підвішування

Можна мити в посудомийній машині

Колір

Фізичні характеристики

Комплектація

Шумівка

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера