Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Проектор Samsung The Premiere SLP7T (SP-LSP7TUAXUA)

Код:690092
Немає в наявності
Проектор Samsung The Premiere SLP7T (SP-LSP7TUAXUA) фото
Проектор Samsung The Premiere SLP7T (SP-LSP7TUAXUA) фото
Проектор Samsung The Premiere SLP7T (SP-LSP7TUAXUA) фото
Проектор Samsung The Premiere SLP7T (SP-LSP7TUAXUA) фото
-29%
Вигода 40 000 ₴
cashback iconКешбек 999 ₴
99 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Висока роздільна здатність завдяки лазерній технології

Лазерна технологія

Відчуйте себе як у кінотеатрі, адже проектор The Premiere підтримує потрійну лазерну технологію та забезпечить зображення кінематографічного формату. Насолоджуйтесь бездоганною точністю кольору та дивовижним контрастом картинки на великому екрані. Проектор The Premiere є першою у світі моделлю, здатною відтворювати реалістичну та живу картинку формату HDR10+.

Програйте зараз! Більше і в найкращій якості

Великий екран формату 4К

Будьте готові до абсолютно нових вражень від перегляду домашнього кінотеатру. Розташуйтесь, де вам зручно і занурюйтесь у перегляд на широкоформатному 120-дюймовому екрані. Якість 4К забезпечить бездоганну передачу кольору, чітке та кришталево чисте зображення, дозволяючи вам розглянути найдрібніші деталі кожної сцени.

Точність деталей незалежно від рівня освітлення

Яскравість 2200 ANSI Lumen

Отримуйте максимум вражень від перегляду завдяки яскравості 2200 люмен. Навіть якщо кімната залита денним світлом, вам не потрібно зашторювати вікна, щоб розглянути деталі сюжету.

Справжній кіноформат

Режим Filmmaker Mode

Вперше за всю історію кінопристроїв у проекторі реалізовано режим кінематографічного рівня Filmmaker Mode. Дана система дозволяє переглядати кіно в тій якості та з тими ефектами, які планував режисер передати глядачам.

Занурюйтесь у звучання, яке заповнює простір

Приголомшливий звук

Вбудовані 2.2-канальні динаміки потужністю 30 Вт забезпечать приголомшливий звук професійної якості, здатний заповнити простір та доповнити ефект занурення під час перегляду проектора The Premiere.

Вільний менеджмент власного простору

Ультракоротка фокусна відстань

Не турбуйтеся про те, де розмістити The Premiere. Проектор можна встановлювати майже впритул до стіни, отримуючи при цьому більшу площу зображення. Вбудовані датчики визначають наближення дітей та знижують яскравість, зменшуючи навантаження на очі юних глядачів. Неймовірний перегляд навіть з короткою фокусною відстанню.*

Просто розмістіть проектор біля стіни

Ніяких зусиль для встановлення

Забудьте про незручність перегляду під час трансляції проектора. The Premier розміщується біля стіни, тому його легко встановити та підключити до електромережі. Увімкнувши проектор, ви швидко зрозумієте, як налаштувати розмір екрана.

Стильний та мінімалістичний

Невеликий та потужний

Тепер для створення домашнього кінотеатру достатньо одного проектора, представленого в компактному та плавному корпусі. Тканинне покриття чудово доповнює витонченість округлого корпусу, здатним перетворити приміщення на домашній кінотеатр.

Повноцінний перегляд без екрана

Відокремий дисплей для проектора може підвищити якість зображення, але The Premiere він не важливий. Транслюйте відео прямо на світлу однотонну стіну, поставивши проектор у зручному місці. Це чудове рішення для тих, хто прагне зберегти мінімалізм у будинку.

The Premiere не тільки для перегляду фільмів

Функції Smart TV

Використовуйте ваш проектор не тільки для перегляду фільмів, але й транслюйте улюблені передачі та інший контент через функції Smart TV. Оновлений інтерфейс і більше можливостей дозволять йти в ногу з часом, адже на відміну від інших проекторів The Premiere система Smart TV завжди активна.

Технологія AirPlay 2

Перевстановлена підтримка системи AirPlay 2 дозволяє дивитися відео, фільми, слухати музику та обмінюватися контентом через The Premiere відразу з iPhone, iPad або Mac.*

*Система AirPlay 2 сумісна з усіма smart-сервісами та пристроями Samsung з датою випуску 2020 року та наступними версіями. Для використання AirPlay 2 потрібні пристрої під керуванням iOS 12.3, macOS 10.14.5 або з новими версіями ОС.

Характеристики

Основні характеристики

Формфактор
Технологія
Співвідношення сторін

16:10

Контрастність
Яскравість

2200 люмен

Роздільна здатність
Бездротові інтерфейси

Bluetooth

Wi-Fi

Дротові інтерфейси та роз'єми

HDMI: 3; USB: 1; Ethernet (LAN); Цифровий аудіовихід (оптичний); Антенний вхід (вхід для ефірного/кабельного/супутникового ТБ): 1/1 (загальнодоступне для наземного використання); Підтримка швидкого визначення роз'єму HDMI (HDMI Quick Switch); Вбудований модуль бездротової локальної мережі; Anynet + (HDMI-CEC); eARC

Вбудована акустична система

Так

Особливості

Час роботи в активному режимі: 20000 годин; Технологія Picture Engine: Процесор UHD; Розширений динамічний діапазон (High Dynamic Range); HLG (Hybrid Log Gamma); Contrast Ratio: 2000000: 1 (динамічний); Технологія Auto Motion Plus; Режим "Фільм" (Film); Технологія Contrast Enhancer (Поліпшення контрастності); Підтримка технології Dolby Digital Plus; Dialog Enhancement; Вихідна потужність звуку 30 Вт; Підтримка Multiroom Link; Технологія Blutooth Audio; Функції Smart TV; Operating System: Tizen; Веб-браузер; Підтримка додатка SmartThings; Цифрове мовлення (Digital Broadcasting): DVB-T2CS2; Аналоговий тюнер; Автоматичний пошук каналів; Технологія Digital Clean View; Автоматичне вимкнення; Ігровий режим; Filmmaker Mode (FMM); Споживання електроенергії (максимальне): 320 Вт; Споживання електроенергії (в режимі очікування): 0,5 Вт

Eкран

Макс. діагональ екрану
Мін. діагональ екрану

90"

Функції та налаштування

Ресурс лампи

20000 г

Живлення

Джерело живлення

Від мережі

Час роботи акумулятора

Ні

Енергоспоживання

320 Вт

Габарити і комплектація

Габаритні розміри (В*Ш*Г)

532 x 132,7 x 342 мм

Вага

9,1 кг

Колір

Білий

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Проектор Samsung The Premiere SLP7T (SP-LSP7TUAXUA)