Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Проектор Samsung The Premiere SLP9T (SP-LSP9TUAXUA)

Код:690093
Архiв
Проектор Samsung The Premiere SLP9T (SP-LSP9TUAXUA) фото
Проектор Samsung The Premiere SLP9T (SP-LSP9TUAXUA) фото
Проектор Samsung The Premiere SLP9T (SP-LSP9TUAXUA) фото
Проектор Samsung The Premiere SLP9T (SP-LSP9TUAXUA) фото
Проектор Samsung The Premiere SLP9T (SP-LSP9TUAXUA) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 2 499 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Проектор Samsung The Premiere SLP9T (SP-LSP9TUAXUA)

Найвища роздільна здатність завдяки лазерній технології

Лазерна технологія

ідчуйте себе немов у кінотеатрі, адже проектор The Premiere підтримує потрійну лазерну технологію та забезпечить зображення кінематографічного формату. Насолоджуйтесь бездоганною точністю передачі кольору та дивовижним контрастом картинки на великому екрані. Проектор The Premiere є першою у світі моделлю, здатною відтворювати реалістичну й живу картинку формату HDR10+.

Відтворюйте прямо зараз! Більше та в кращій якості

Великий екран формату 4К

Будьте готові до абсолютно нових вражень від перегляду домашнього кінотеатру. Розташовуйтеся, де вам зручно та занурюйтесь в перегляд на широкоформатному 130-дюймовому екрані. Якість 4К забезпечить бездоганну передачу кольору, чітке та кристально чисте зображення, дозволяючи вам розглянути найдрібніші деталі кожної сцени.

Точність деталей незалежно від рівня освітлення

Яскравість 2200 ANSI Lumen

Отримуйте максимум вражень від перегляду завдяки яскравості у 2800 люмен. Навіть якщо кімната залита денним світлом вам не потрібно зашторювати вікна, щоб розглянути деталі сюжету.

Справжній кіноформат

Режим Filmmaker Mode

Вперше за всю історію кінопристроїв у проекторі реалізовано режим кінематографічного рівня Filmmaker Mode. Дана система дозволяє переглядати кіно в тій якості та з тими ефектами, які планував режисер передати глядачам.

Поринайте у звучання, яке заповнює простір

Дивовижний звук

Вбудовані 2.2-канальні динаміки потужністю 40 Вт забезпечать приголомшливий звук професійної якості, що здатний заповнити простір і доповнити ефект занурення при перегляді проектора The Premiere.

Зручний менеджмент власного простору

Ультракоротка фокусна відстань

Не турбуйтеся про те, де розмістити The Premiere. Проектор можна встановлювати майже впритул до стіни, отримуючи при цьому велику площу зображення. Вбудовані датчики визначають наближення дітей та знижують яскравість, зменшуючи навантаження на очі юних глядачів. Неймовірний перегляд, навіть з короткою фокусною відстанню.

Просто розташуйте проектор біля стіни

Жодних зусиль для встановлення

Забудьте про незручність перегляду під час трансляції проектора. The Premier розміщується біля стіни, тому його легко встановити та підключити до електромережі. Увімкнувши проектор, ви швидко зрозумієте, як відрегулювати розмір екрана.

Стильний та мінімалістичний

Невеликий та потужний

Тепер для створення домашнього кінотеатру достатньо одного проектора, представленого в компактному та плавному корпусі. Тканинне покриття чудово доповнює витонченість округлого корпусу, здатного перетворити приміщення в домашній кінотеатр.

Повноцінний перегляд без екрана

Окремий дисплей для проектора може підвищити якість зображення, але для The Premiere він не важливий. Транслюйте відео прямо на світлу однотонну стіну, поставивши проектор у зручному місці. Це відмінне рішення для тих, хто прагне зберегти мінімалізм в будинку.

The Premiere не тільки для перегляду фільмів

Функції Smart TV

Використовуйте ваш проектор не тільки для перегляду фільмів, а й транслюйте улюблені передачі та інший контент через функції Smart TV. Оновлений інтерфейс та більше можливостей дозволять іти в ногу з часом, адже на відміну від інших проекторів в The Premiere система Smart TV завжди активна.

Швидкий доступ до улюбленого контенту

Система Over The Top

Ваш новий проектор завжди готовий до трансляції, як для відео на YouTube, так і для фільмів на Netflix.*

*Доступність функцій залежить від регіону продажу. Передплату необхідно оформлювати окремо. Знадобиться підключення до мережі Інтернет.

Технологія AirPlay 2

Підтримка системи AirPlay 2 дозволяє дивитися відео, фільми, слухати музику й обмінюватися контентом через The Premiere одразу з iPhone, iPad або Mac.*

*Система AirPlay 2 сумісна з усіма smart-сервісами та пристроями Samsung з датою випуску 2020 року та наступними версіями. Для використання AirPlay 2 потрібні пристрої під управлінням iOS 12.3, macOS 10.14.5 або з новішими версіями ОС.

Торкніться, щоб почати відтворення

Система Tap View

Всього один дотик мобільним пристроєм корпусу проектора, щоб почати трансляцію вмісту екрана смартфона на The Premiere. Відтворюйте все, що побажаєте, швидко перемикаючись між екранами. *

*Перевірте підтримку даної функції вашим мобільним пристроєм. Для використання необхідно, щоб проектор і смартфон були в активному стані. Для запуску функції не потрібно торкатися кутових частин корпусу чи екранів пристроїв.

Більше контролю, більше перемог

Технологія Game Enhancer

Грайте, не турбуючись про затримки. Алгоритми Game Enhancer забезпечать гнучкі інструменти для оптимізації ігрового процесу. *

*Доступність системи може залежати від виду ігрової консолі.

*Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Основні характеристики

Формфактор
Технологія
Контрастність
Яскравість

2800 люмен

Роздільна здатність
Бездротові інтерфейси

Bluetooth

Wi-Fi

Дротові інтерфейси та роз'єми

HDMI: 3; USB: 1; Ethernet (LAN); Цифровий аудіовихід (оптичний); Антенний вхід (вхід для ефірного/кабельного/супутникового ТБ): 1/1 (загальнодоступне для наземного використання); Підтримка швидкого визначення роз'єму HDMI (HDMI Quick Switch); Вбудований модуль бездротової локальної мережі; Anynet + (HDMI-CEC); eARC

Вбудована акустична система

Так

Особливості

Час роботи в активному режимі: 20000 годин; Технологія Picture Engine: Процесор UHD; Розширений динамічний діапазон (High Dynamic Range); HLG (Hybrid Log Gamma); Contrast Ratio: 2000000: 1 (динамічний); Технологія Auto Motion Plus; Режим "Фільм" (Film); Технологія Contrast Enhancer (Поліпшення контрастності); Підтримка технології Dolby Digital Plus; Dialog Enhancement; Вихідна потужність звуку 40 Вт; Підтримка Multiroom Link; Технологія Blutooth Audio; Функції Smart TV; Operating System: Tizen; Веб-браузер; Підтримка додатка SmartThings; Цифрове мовлення (Digital Broadcasting): DVB-T2CS2; Аналоговий тюнер; Автоматичний пошук каналів; Технологія Digital Clean View; Автоматичне вимкнення; Ігровий режим; Filmmaker Mode (FMM); Споживання електроенергії (максимальне): 410 Вт; Споживання електроенергії (в режимі очікування): 0,5 Вт

Eкран

Макс. діагональ екрану
Мін. діагональ екрану

100"

Функції та налаштування

Ресурс лампи

20000 г

Живлення

Джерело живлення

Від мережі

Час роботи акумулятора

Ні

Енергоспоживання

410 Вт

Габарити і комплектація

Габаритні розміри (В*Ш*Г)

550 x 141 x 367 мм

Вага

11,5 кг

Колір

Білий