Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Проектор XGIMI Elfin

Код:698851
Немає в наявності
Проектор XGIMI Elfin фото
Проектор XGIMI Elfin фото
Проектор XGIMI Elfin фото
Проектор XGIMI Elfin фото
-17%
Вигода 5 500 ₴
cashback iconКешбек 274 ₴
27 499

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Найяскравіший домашній проектор в своєму розмірі

Зустрічайте XGIMI Elfin, сучасний проектор з приголомшливою роздільною здатністю, шикарним звуком і, перш за все, чудовою яскравістю в компактному дизайні. Він здатний забезпечити чітку картинку в FHD 1080p і стане універсальним центром мультимедійних розваг завдяки можливостям Android 10.0 і вбудованому Chromecast. А його невелика вага і досить скромні габарити дозволяють використовувати проектор як вдома або в офісі, так і брати з собою на вечірки та виїзні презентації. З Elfin ви можете проектувати контент з супер-яскравими деталями і зробити будь-який момент вашого життя яскравішим.

Елегантний мінімалістичний дизайн

Elfin має всі дивовижні функції будь-якого проектора XGIMI, але в набагато більш компактному дизайні та із належним захистом для лінз. З ним вам більше не потрібно буде тягати за собою громіздкий проектор. Тому ви легко зможете підняти настрій друзям на вечорі ігор за допомогою атмосферного відео або провести важливу презентацію на виїзді.

Дуже яскравий і чіткий дисплей

Elfin вирізняється високою яскравістю (до 800 ANSI люмен *) і роздільною здатністю FHD (1920х1080). Завдяки цьому він забезпечує найяскравіше візуальне сприйняття серед проекторів свого розміру.

Максимальна чіткість

Графічний движок X-VUE 2.0 значно покращує колір і чіткість будь-якого динамічного контенту. Завдяки йому ви зможете повністю зануритися в те, що відбувається на екрані і поліпшити свої враження від перегляду. Крім того, проектор підтримує новітню технологію DLP, що дозволяє не тільки отримувати дуже чітку картинку, але й абсолютно новий досвід перегляду контенту з 3D-окулярами DLP Link.

Розмір дійсно має значення

Проекційне співвідношення Elfin робить його придатним для використання в більшості кімнат, спортзалів або офісів, незалежно від їх розміру. Випробуйте гострі відчуття і радість від перегляду фільмів у форматі 3D, не виходячи з дому. І насолоджуйтеся новим голлівудським блокбастером на величезному 200-дюймовому екрані разом з друзями.

Кінематографічний об'ємний звук

Що найкраще поєднується з неймовірною якістю зображення Elfin? Два вбудованих динаміка від Harman Kardon потужністю 3 Вт. Вони поліпшують ваші улюблені відео або музику на YouTube завдяки високоякісному звуку, а підтримка технологій Dolby Audio і DTS ще більше розширює аудіосцену.

Легко пристосовується до оточення

XGIMI Elfin – це розумний проектор, який не вимагає довгого або складного налаштування. Більшу частину роботи він виконує сам. Просто підключіть його і дозвольте технології інтелектуальної адаптації екрану (ISA) встановити оптимальні параметри для вашого дисплею за секунди. Вона автоматично масштабує зображення, якщо виявляє об'єкти в області проектування, зіставляє проектоване зображення з вашим екраном, вирівнює картинку по вертикалі/горизонталі і налаштовує фокус. Вам залишається лише насолоджуватися переглядом.

Новий спосіб грати

Ви завзятий гравець або просто любите час від часу розслабитися за проходженням чергового рівня у грі? Спеціальний режим Game Mode Boost з низькою затримкою і неймовірною частотою оновлення зробить геймінг ще кращим.

Реалістичніше зображення

Підтримка HDR10+ допомагає Elfin забезпечити максимальну контрастність, роблячи кольори зображення яскравішими, а темні області – більш вираженими. Насолоджуйтесь реалістичними візуальними ефектами з неймовірною глибиною кольору і деталізацією у всіх ваших проектах.

Розваги, які ніколи
не закінчаться

Вбудований Android TV 10.0 і Google Play Store відкривають світ нескінченних розваг, в якому є більше 5000 програм, включаючи YouTube, Disney+ та інших. Підтримка Google Assistant дозволяє відкривати програми, шукати улюблений контент або відтворювати музику за допомогою голосових команд, а завдяки вбудованому Chromecast ви зможете транслювати свій контент, програми та ігри прямо в Elfin з будь-якого Apple або Android пристрою.

Безпечне і екологічне
рішення

Проектор Elfin забезпечує більш безпечний перегляд для вас і вашої родини за рахунок обмеження впливу синього світла. Тому навіть після довгих кіносеансів ваші очі не будуть так втомлюватися, як при перегляді телевізора. Крім того, низьке енергоспоживання в поєднанні зі надефективними світлодіодним джерелом світла перетворюють його у надійний та екологічний пристрій, термін служби якого становить
більше 10 років.

* Дані щодо яскравості надані лабораторією XGIMI. Фактична яскравість продукту може відрізнятися в залежності від конкретної версії програмного забезпечення, навколишнього середовища і версії продукту.

Характеристики

Основні характеристики

Формфактор
Технологія
Співвідношення сторін

16:9

Контрастність
Яскравість

800 люмен

Роздільна здатність
Бездротові інтерфейси

Bluetooth

Wi-Fi

Дротові інтерфейси та роз'єми

DC x 1; HDMI 2.0 x 1; USB 2.0 x 1; Headphone x 1

Вбудована акустична система

Так

Особливості

Рівень шуму, дБ: <30dB; Chromecast; Інтелектуальне налаштування екрана; Інтелектуальне запобігання перешкодам; Автоматична корекція трапецеїдальних спотворень (±40 градусів); Автофокус; Операційна система: Android; Проекційне відношення: 1.2:1; Вбудовані динаміки; Корекція спотворення; Зворотна проекція; Підтримка HDR; З 3D; З пультом ДУ; Цифрове масштабування

Eкран

Макс. діагональ екрану

200"

Мін. діагональ екрану

30"

Макс. відстань до екрану

3,2 м

Мін. відстань до екрану

2 м

Функції та налаштування

Тип лампи

UHP

Ресурс лампи

30000 г

Живлення

Джерело живлення

Від мережі

Час роботи акумулятора

Ні

Енергоспоживання

65 Вт

Габарити і комплектація

Габаритні розміри (В*Ш*Г)

192 х 194 х 48 мм

Вага

0,9 кг

Колір

Білий

Комплектація

Проектор, Пульт управління, Адаптер живлення, Кабель живлення, Документація

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Проектор XGIMI Elfin