Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Проектор XGIMI Halo Plus

Код:698852
Немає в наявності
Проектор XGIMI Halo Plus фото
Проектор XGIMI Halo Plus фото
Проектор XGIMI Halo Plus фото
Проектор XGIMI Halo Plus фото
Проектор XGIMI Halo Plus фото
-9%
Вигода 4 000 ₴
cashback iconКешбек 399 ₴
39 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Перевершуючи межі портативних проекторів

Halo+ перевершує більшість портативних проекторів, що робить його найяскравішим, передовим та повністю портативним проектором в історії! Завдяки потужному вбудованому акумулятору, роздільній здатності 1080p FHD та найрозумнішій у світі технології адаптації екрана Halo+ забезпечує найвищу якість зображення, необхідну вам у поїздках.

Найяскравіший проектор у своєму класі

З Halo+ ви отримуєте чудову роздільну здатність 1080p FHD та гіперфокусування зі світлодіодами 900 люменів ANSI у компактному корпусі. Буде це вечір сімейних ігор або перегляд фільмів на вулиці, Halo+ зробить ваш відпочинок набагато яскравішим.

Найкращий супутник у пригодах

Надпортативний Halo+ відрізняється чудовою конструкцією, вбудованою батареєю на 59 Вт та мінімалістським дизайном – все в одному, що забезпечує захопливі розваги на великому екрані в дорозі. З 2 годинами ігрового часу ваш наступний похід буде набагато цікавішим.

Кращий звук

Приголомшлива роздільна здатність Halo+ поєднується з двома динаміками Harman Kardon потужністю 5 Вт, які випромінюють чистий звук Hi-Fi, з широкими басами та без спотворень. Легко оживіть будь-яку ніч караоке або послухайте свою улюблену музику через з'єднання Bluetooth.

Дозвольте Halo+ зробити роботу за вас

Провідна у галузі технологія інтелектуальної адаптації екрана (ISA) спрощує використання та налаштування. Оснащений чудовою швидкістю процесора та навченим штучним інтелектом, протестованим за допомогою незліченних екранних випробувань, Halo+ завантажується та ідеально налаштовує ваш дисплей за секунди!

Автоматична корекція трапецеїдальних спотворень

Вирівнює зображення з ділянкою проектування на основі кутів по вертикалі/горизонталі +/-45°.

Автофокус

Автоматично фокусує зображення, поки воно не стане кришталево чистим.

Інтелектуальний обхід перешкод

Автоматично масштабує проекцію, щоб уникнути перешкод.

Інтелектуальне вирівнювання екрана

Автоматично налаштовує зображення, що проектується, відповідно до розміру екрана.

Величезні масштаби зачаровують

Функція 3D забезпечує найкраще сприйняття глибини та злиття зображень завдяки технології кінематографічного рівня DLP, яка використовується у більшості кінотеатрів по всьому світу. З Halo+ ви можете легко налаштувати 200-дюймовий дисплей і насолоджуватися захопливим 3D-контентом будь-де і будь-коли.

Привабливо яскравий колір

HDR10+ містить динамічні метадані, що забезпечують високу контрастність та феноменальну глибину кольору від кадру до кадру. Насолоджуйтесь реалістично визначеними білими та темними відтінками, що ідеально підходять для романтичних пляжних вечорів за переглядом фільмів.

Неперевершена візуальна чіткість

Технофілам сподобається, як наш передовий двигун зображень X-VUE 2.0 значно підвищує чіткість та деталізацію кольору, відображаючи надчіткі, реалістичні візуальні ефекти, досить захоплюючі, щоб ви могли поринути в улюблений відеоконтент на відкритому повітрі.

Створений, щоб покращити вашу гру

Game Mode Boost поєднує у собі провідні роздільну здатність, звук із високою частотою оновлення та низькою затримкою 26,5 мс, повністю залучаючи вас до будь-якої гри з інтенсивною графікою. Завдяки HDMI 2.0, USB 2.0 та порту для навушників Halo+ готовий до всього.

Екологічність та турбота про здоров'я

Обмежуючи вплив синього світла, ми допомагаємо знизити стомлюваність очей для вас та ваших близьких. Більше того, Halo+ споживає набагато менше енергії, ніж інші проектори, та оснащений надефективною світлодіодною лампою, що робить її екологічно чистою.

Характеристики

Основні характеристики

Формфактор
Технологія
Співвідношення сторін

16:9

Контрастність
Яскравість

900 люмен

Роздільна здатність
Бездротові інтерфейси

Bluetooth

Wi-Fi

Дротові інтерфейси та роз'єми

HDMI 2.0 х 1; USB 2.0 х 1; Вихід для навушників х 1; Роз'єм живлення x 1

Вбудована акустична система

Так

Особливості

Рівень шуму, дБ: <30dB; Chromecast; Інтелектуальне налаштування екрана; Інтелектуальне запобігання перешкодам; Автоматична корекція трапецеїдальних спотворень (±40 градусів); Автофокус; Операційна система: Android; Проекційне відношення: 1.2:1; Вбудовані динаміки; Корекція спотворення; Зворотна проекція; Підтримка HDR; З 3D; З пультом ДУ; Цифрове масштабування; Звук: 2/5W Harman Kardon

Eкран

Макс. діагональ екрану

200"

Мін. діагональ екрану

30"

Макс. відстань до екрану

5 м

Мін. відстань до екрану

1 м

Функції та налаштування

Тип лампи

UHP

Ресурс лампи

30000 г

Живлення

Джерело живлення

Аккумулятор

Від мережі

Час роботи акумулятора
Енергоспоживання

90 Вт

Габарити і комплектація

Габаритні розміри (В*Ш*Г)

113,5 x 145 x 171,5 мм

Вага

1,6 кг

Колір

Сірий

Комплектація

Проектор, Пульт керування, Адаптер живлення, Кабель живлення

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера