Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Проектор XGIMI MoGo Pro (XK03S)

Код:661116
Архiв
Проектор XGIMI MoGo Pro (XK03S) фото
Проектор XGIMI MoGo Pro (XK03S) фото
Проектор XGIMI MoGo Pro (XK03S) фото
Проектор XGIMI MoGo Pro (XK03S) фото
Проектор XGIMI MoGo Pro (XK03S) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 179 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

MoGo Pro в будь-якому місці

Перший у світі портативний телевізійний проєктор для Android з роздільною здатністю 1080p з вбудованими подвійними динаміками Harman/Kardon і акумулятором великої ємності. Розваги хоч би де ви були.

Порадуйте свої вуха

MoGo Pro обладнаний технологією від Harman-Kardon, пропонуючи бездоганну якість звуку з його сучасними подвійними 3-ватними колонками. Звук професійно налаштований із використанням Gold Ear Philosophy, що означає, що колонка MoGo Pro добре збалансована й ідеально підходить для будь-якої музики. Ви також можете під'єднатися до MoGo Pro через Bluetooth або звуковий кабель 3.5 мм і використовувати його як зовнішній динамік.

Прикраси свою подорож

На відміну від інших проєкторів із низькою яскравістю та тьмяним і зернистим зображенням, XGIMI MoGo Pro пропонує потужність 300 ANSI-люменів, що забезпечує кінематографічне зображення з приголомшливою чіткістю.

Перевизначити розмір екрана

З XGIMI MoGo Pro ви можете насолоджуватися власним кінотеатром із чудовим звуком і приголомшливим 30-100+" великим екраном. Просто підніміть ноги, відкиньтеся на спинку крісла і насолоджуйтеся ідеальною якістю зображення. Навіщо ходити в кіно, коли у вашому будинку або на задньому дворі може бути встановлений персональний кінотеатр?

Розваги нон-стоп

MoGo Pro працює з Google Play Store для Android TV. Хоч би що ви робили, від Showtime до YouTube і безлічі ігор, є незліченна безліч програм, які ви можете знайти та спробувати. Android TV з більш ніж 4000 програм відкриває перед вами величезний світ розваг.

Будь у грі

Швидкий доступ до величезного всесвіту ігор для Android, включно з Final Fantasy, Minions, NBA JAM і багато іншого. Пориньте в ігри на великому екрані в будь-якому місці: вдома, на пляжі або навіть під час створення ігрового простору на вулиці, наприклад, для дітей під час барбекю (пристрій сумісний з Switch, PlayStation і Xbox).

Легко поділитися

Пряма трансляція ваших улюблених розважальних програм, фільмів і телешоу, музики, ігор, спорту й багато чого іншого можлива прямо з вашого пристрою Android або iOS, Mac, комп'ютера на Windows або Chromebook на MoGo Pro.

Новий і потужний

MoGo Pro може похвалитися абсолютно новим телевізійним чипом AmlogicT950X2 і графічним процесором MaliG31 з 2 ГБ оперативної пам'яті й 16 ГБ ПЗП, що забезпечує найвищу якість зображення й інтелектуальніше та швидше автоматичне налаштування фокуса. Швидкість нового високопродуктивного процесора вразить вас.

Малий розмір, потужна начинка

На відміну від традиційних проєкторів, у MoGo Pro використовується високоефективне світлодіодне джерело світла, завдяки чому проєкції залишаються ідеально чіткими та яскравими впродовж усього терміну експлуатації світлодіодів — до 30 000 годин. Пристрою вистачить на 20000 фільмів, тобто, ви можете дивитися 4 фільми з MoGo Pro щодня впродовж наступних 10 років.

Характеристики

Основні характеристики

Формфактор
Технологія
Яскравість

300 люмен

Роздільна здатність
Бездротові інтерфейси

Bluetooth

Wi-Fi

Дротові інтерфейси та роз'єми

1 x HDMI; 1 x USB 2.0; 1 x Міні джек 3.5 мм; 1 x Роз'єм живлення

Вбудована акустична система

Так

Особливості

Підтримка 3D; Корекція трапецеїдальних спотворень по вертикалі: ± 40 градусів, по горизонталі: ± 40 градусів; Wi-Fi двохдіапазонний 2.4 / 5 ГГц, 802.11a / b / g / n; Bluetooth 4.2 / 5.0; Процесор: Amlogic T950X2; Графічний процесор: Mali G31; Оперативна пам'ять: 2 ГБ, 16 ГБ зберігання; Операційна система: Android 9.0

Eкран

Макс. діагональ екрану
Мін. діагональ екрану

30"

Живлення

Джерело живлення

Аккумулятор

Від мережі

Енергоспоживання

45 Вт

Габарити і комплектація

Габаритні розміри (В*Ш*Г)

146 х 105,5 х 94,5 мм

Вага

0,9 кг

Колір

Срібло

Комплектація

Проектор; Пульт; Кабель живлення

Найпопулярніші запити в категорії Проектор XGIMI MoGo Pro (XK03S)