Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Пiдсилювачi Wi-Fi сигналу Asus RP-AX56 Wi-Fi 6

Код:690293
Немає в наявності
Пiдсилювачi Wi-Fi сигналу Asus RP-AX56 Wi-Fi 6 фото
Пiдсилювачi Wi-Fi сигналу Asus RP-AX56 Wi-Fi 6 фото
Пiдсилювачi Wi-Fi сигналу Asus RP-AX56 Wi-Fi 6 фото
Пiдсилювачi Wi-Fi сигналу Asus RP-AX56 Wi-Fi 6 фото
cashback iconКешбек 35 ₴
3 589

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Дводіапазонний бездротовий повторювач стандарту Wi-Fi 6 (802.11ax) із підтримкою технології AiMesh

  • Новий бездротовий стандарт – підтримка новітнього стандарту Wi-Fi 6 (802.11ax) і каналів 80 МГц
  • Використання технології 1024-QAM і каналів 80 МГц дозволяє збільшити швидкість передачі даних у бездротовій мережі до 574 Мбіт/с у діапазоні 2,4 ГГц і до 1201 Мбіт/с у діапазоні 5 ГГц
  • Сумісність із технологією AiMesh – розширення мережі, створеної на базі AiMesh-сумісних маршрутизаторів ASUS
  • Можливість використання одного або декількох імен (SSID) для бездротової мережі
  • Легкість налаштування за допомогою мобільних додатків ASUS Router і ASUS Extender
  • Сумісність із будь-якими маршрутизаторами Wi-Fi
 

Маршрутизатор стандарту Wi-Fi 6 (802.11ax)

У міру збільшення кількості підключених до Інтернету пристроїв можливостей теперішнього стандарту Wi-Fi стає недостатньо. Орієнтовані на майбутнє технології, втілені в новітньому стандарті 802.11ax, покращують ефективність, швидкість роботи й покриття бездротової мережі Wi-Fi, а також допомагають зменшити енергоспоживання підключених до неї пристроїв. Його переваги неодмінно оцінить кожен користувач.

 

Новий рівень швидкості

RP-AX56 – це дводіапазонний бездротовий повторювач з антеною конфігурацією 2х2. Використовуючи широкі канали зв’язку (80 МГц) і квадратурну модуляцію 1024-QAM, він здатний забезпечити загальну швидкість передачі даних у мережі Wi-Fi на рівні 1800 Мбіт/с: 547 Мбіт/с у діапазоні 2,4 ГГц і 1201 Мбіт/с у діапазоні 5 ГГц. Таким чином, ця модель у 1,5 раза швидше, ніж дводіапазонні повторювачі стандарту 802.11ac з аналогічною антеною конфігурацією.

 

Розширювана Wi-Fi система AiMesh

ASUS RP-AX56 – це бездротовий повторювач стандарту Wi-Fi 6 з підтримкою технології AiMesh, який дозволяє легко розширити наявну бездротову мережу для забезпечення потужного й стабільного сигналу в будь-якому куточку вашого будинку. Крім розширення зони покриття мережі Wi-Fi при використанні RP-AX56 з AiMesh-сумісними маршрутизаторами користувачам мережі стають доступними функції цих маршрутизаторів.

 

Повноцінна функціональність

Технологія AiMesh неймовірно проста у використанні, проте це не означає, що вона обмежена у функціональності. Коли RP-AX56 є частиною мережі AiMesh, він як і раніше надає повний спектр функцій і зручні засоби керування усіма параметрами за допомогою мобільного додатку ASUS Router або інтерфейсу ASUSWRT. Інформаційний захист AiProtection, пріоритезація мережевого трафіку QoS, батьківський контроль та інші функції працюють у всій системі AiMesh, тому жоден користувач не зможе їх обійти. Не забудьте тільки про одне просте правило: до інтернет-каналу слід підключати маршрутизатор із найкращими технічними характеристиками.

 
 

«Безшовна» мережа Wi-Fi

При використанні RP-AX56 разом з AiMesh-сумісними маршрутизаторами створюється єдина бездротова мережа Wi-Fi. Користувачеві більше не доведеться вручну перемикатися між різними мережами в різних кімнатах. У рамках системи AiMesh перехід від одного вузла до іншого здійснюється автоматично в залежності від рівня бездротового сигналу. Якщо ж ви хочете мати окремі мережі для кожного частотного діапазону Wi-Fi, можна налаштувати AiMesh відповідним чином.

 

Гнучке налаштування імені мережі

При розширенні наявної мережі AiMesh можна використовувати одне ім’я (SSID) для всієї домашньої мережі Wi-Fi або ж створити окремі імена для різних діапазонів WiFi, які планується використовувати для різних цілей. Наприклад, діапазон 5 ГГц із високою пропускною здатністю можна виділити для геймерських пристроїв, у той час як інші цифрові пристрої можуть користуватися діапазоном 2,4 ГГц.

 

Декілька варіантів підключення до маршрутизатора

RP-AX56 підтримує режим бездротової точки доступу. Таким чином, його можна підключити до маршрутизатора за допомогою Ethernet-кабелю, що буде корисним, якщо в різних кімнатах будинку вже є вбудовані в стіну Ethernet-порти. У цьому випадку обидва бездротових діапазони (2,4 та 5 ГГц) будуть повністю надані клієнтським пристроям.

 

Підтримка будь-яких маршрутизаторів Wi-Fi

RP-AX56 є бездротовим повторювачем стандарту Wi-Fi 6, який відмінно працює практично з усіма маршрутизаторами, модемами й кабельними маршрутизаторами/шлюзами Wi-Fi на ринку. Не варто турбуватися, якщо у вас поки що немає маршрутизатора ASUS або такий маршрутизатор не володіє підтримкою технології AiMesh.

 

Легкість налаштування – розширення мережі Wi-Fi без AiMesh

Бездротовий повторювач RP-AX56 дуже легко налаштувати для розширення мережі, у якій відсутній маршрутизатор AiMesh. Для цього не потрібні ані диски, ані мишка з клавіатурою. Щоб перенести дані для входу в систему з наявного маршрутизатора в RP-AX56 можна скористатися мобільним додатком ASUS Extender або ж кнопками «Pair» на RP-AX56 і маршрутизаторі для автоматичного налаштування.

Характеристики

Загальні характеристики

Швидкість передачі даних
Стандарт зв'язку
Робоча частота
Антени
Особливості

Cхема MIMO - 2,4 ГГц 2 × 2; 5 ГГц 2 × 2; порты - RJ45 for Gigabits BaseT for LAN x 1; кнопки - Reset Button, WPS Button; светодиодный индикатор - LEDX1; AiMesh - Да, основной маршрутизатор AiMesh - Нет, узел AiMesh - Да; Мобильное приложение - Да; Режим работы - Range extender mode, Access point mode, Media bridge mode; Операционная система - Windows 10, Windows 10 64-bit, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7, Mac OS, Linux; Обновления бесплатной ОС - Да.

Габарити і вага

Вага

190 г

Колір
Комплектація

RP-AX56; Короткий посібник користувача; Гарантійний талон

Найпопулярніші запити в категорії Пiдсилювачi Wi-Fi сигналу Asus RP-AX56 Wi-Fi 6