Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків1
Задати питання

Робот-пилосос ECOVACS DEEBOT OZMO T10 Plus White (DBX33)

Код:706331
Є в наявності
Робот-пилосос ECOVACS DEEBOT OZMO T10 Plus White (DBX33) фото
Робот-пилосос ECOVACS DEEBOT OZMO T10 Plus White (DBX33) фото
Робот-пилосос ECOVACS DEEBOT OZMO T10 Plus White (DBX33) фото
Робот-пилосос ECOVACS DEEBOT OZMO T10 Plus White (DBX33) фото
Робот-пилосос ECOVACS DEEBOT OZMO T10 Plus White (DBX33) фото
Робот-пилосос ECOVACS DEEBOT OZMO T10 Plus White (DBX33) фото
Робот-пилосос ECOVACS DEEBOT OZMO T10 Plus White (DBX33) фото
Робот-пилосос ECOVACS DEEBOT OZMO T10 Plus White (DBX33) фото
КУПУЙ ОФІЦІЙНУ ТЕХНІКУ В ЦИТРУС
Кешбек, привіт!
Безкоштовна доставка на найбажаніше
Слідуй за кроликом
Кредит 0,01% до 25 платежів
-30%
Вигода 10 000 ₴
cashback iconКешбек 229 ₴
32 999
22 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Робот-пилосос ECOVACS DEEBOT OZMO T10 Plus White (DBX33)

DEEBOT OZMO T10 Plus – це вдосконалений робот-пилосос від ECOVACS, який прибирає на будь-яких поверхнях, поєднуючи високу продуктивність із технологією штучного інтелекту. Завдяки передовій технології AIVI 3.0, флагманській системі навігації TrueMapping та вібраційному миттю OZMO™ Pro 3.0 він задовольнить усі ваші потреби в прибиранні. Автоматична станція спорожнення позбавить вас необхідності щоразу очищати пилозбірник пилососа вручну і зменшить ваш контакт з алергенами та пилом. А програма ECOVACS HOME надасть можливість віддалено керувати пристроєм та налаштовувати його відповідно до ваших уподобань. Тому ви можете легко перекласти на DEEBOT обов'язки з прибирання та насолоджуватися чистотою у своєму будинку.

Технологія AIVI 3.0 – покращене розпізнавання перешкод

Модель DEEBOT OZMO T10 Plus забезпечує більш інтелектуальне та персоналізоване прибирання завдяки провідній у галузі технології ШІ. Вона отримала систему AIVI 3.0, яка використовує вдосконалений процесор штучного інтелекту та вбудовану камеру для швидкого та точного визначення перешкод на підлозі та їх обходу. Тепер AIVI 3.0 може автоматично ідентифікувати 18 різних типів об'єктів, як-от меблі, кабелі, гранульовані матеріали та інші об'єкти. Це дозволить вам заощадити час на прибиранні зайвих предметів із підлоги перед запуском пилососу.

Відмінна камера для будь-яких умов

Вбудована HD камера 960P зі світлочутливим сенсором має поле зору (FOV) 148,3 °, що дозволяє ідентифікувати і знімати чіткі зображення статичних об'єктів, що рухаються, навіть у темряві.1 При цьому, щоб не наражати на ризик вашу конфіденційність, робот сповіщатиме вас про включення камери за допомогою голосового повідомлення та світлового індикатора. Продукт також отримав сертифікат TÜV Rheinland в галузі захисту конфіденційності та безпеки робота та програми.

Відеозв'язок у реальному часі

Функція передачі відео в режимі реального часу дозволяє користувачам стежити за ситуацією вдома навіть під час вашої відсутності. Тому ви можете вирушати куди завгодно та тримати ситуацію під контролем.

Покращені карти та навігація TrueMapping 2.0

Створіть карту свого будинку за лічені хвилини, щоб ви могли відразу ж розпочати налаштування для прибирання — помічати кімнати, прибирати певні області, встановлювати віртуальні кордони та багато іншого. Завдяки TrueMapping 2.0 програма ECOVACS HOME швидко створює та автоматично зберігає карти приміщень у 2D та 3D. Ви можете легко перемикатися між ними і домагатися ефективного локального прибирання, у тому числі навколо/під меблями.

Висока продуктивність очищення

Завдяки активним щіткам та потужності всмоктування 3000 Па робот ефективно видаляє пил та сміття з будь-яких поверхонь. І може автоматично перемикати режим прибирання при переході від твердих підлог до килимів для більш глибокого очищення.

Удосконалена система вібраційного очищення OZMO™ Pro 3.0

DEEBOT T10 Plus не залишить бруду жодного шансу. Завдяки вбудованій швабрі з високочастотною вібрацією (до 600 разів на хвилину) і 3 рівнями на вибір, цей робот очистить кожен куточок вашого будинку.

Компактна та ефективна док-станція для автоматичного завантаження сміття

Цей робот-пилосос у комплекті зі спеціальною док-станцією повністю самостійний. Він автоматично спорожняє сміттєвий бак після завершення програми і відправляє зібране сміття в одноразовий мішок, що знижує вашу взаємодію з пилом та алергенами. При цьому одноразового мішка для пилу об'ємом 3,2 л в середньому вистачає до 60 днів,2 що позбавляє вас від зайвого клопоту з регулярним очищенням.

Тривалий час автономної роботи

Оснащений батареєю ємністю 5200 мАг, DEEBOT T10 Plus забезпечує безперервне очищення. І двоповерховий будинок, і велику квартиру – він може очистити все за один раз. Він також автоматично повертається до зарядної док-станції, коли батарея майже розряджена і потім продовжує прибирання з того місця, на якому зупинився.

Високоефективний повітряний
фільтр

Тришарова система фільтрації пилососа прибирає з повітря 99%1 мікроскопічного пилу та алергенів. Дихайте легше, знаючи, що фільтри ефективно вловлюють частинки розміром до 6 мікрон.

Підтримка голосових
помічників

Керуйте пилососом за допомогою програми чи голосового помічника. Завдяки потужній вбудованій голосовій базі даних та технології розпізнавання мовлення DEEBOT T10 Plus підтримує роботу з віртуальними помічниками, такими як Google Home або Amazon Alexa, а також власним AI YIKO. 3

1Технічні характеристики продукту можуть бути змінені без попередження. Продукт був випробуваний у стандартних лабораторних умовах. Фактична продуктивність може відрізнятись.

2 Дані отримані з лабораторії ECOVACS. Фактична продуктивність може змінюватись в залежності від частоти і площі прибирання.

3AI YIKO підтримує кілька мов, включаючи англійську, німецьку, французьку, італійську, японську, корейську та інші.

Характеристики

Основні характеристики

Вид прибирання
Дистанційне управління
Потужність всмоктування
Потужність двигуна

45 Вт

Площа прибирання на одному заряді
Сумісність з ОС
Рівень шуму

68 дБ

Побудова карти приміщення

Так

Функції та можливості

Функції та режими
Навігаційні технології

Датчик перепаду висоти

Віртуальна стіна

Датчик перешкод

Дисплей

Ні

Додаткові характеристики

Покриття
Тип фільтра
Об'єм резервуара для води

0,24 л

Індикатор заповнення пилозбірника

Так

Об'єм пилозбірника

0,4 л

Живлення

Тип акумулятора

Li-ion

Ємність аккумулятору
Час роботи від акумулятора

260 хв

Час зарядки акумулятора

6,5 год

Регулювання потужності

Фізичні характеристики

Габарити (ВхШхГ)

353 x 353 x 103,3 мм

Матеріал корпуса
Колір
Вага
Комплектація

Щітка для очищення

Багатофункціональний інструмент для очищення

Тканина для миття підлоги

Робот-пилосос

Бічна щітка

Зарядна станція

Документація

Юридична інформація

Товар може відрізнятися від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Відгуків