Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків2
Питання-відповіді1

Робот-пилосос ECOVACS DEEBOT OZMO T10 TURBO White (DBX23)

Код:706332
Є в наявності
Робот-пилосос ECOVACS DEEBOT OZMO T10 TURBO White (DBX23) фото
Робот-пилосос ECOVACS DEEBOT OZMO T10 TURBO White (DBX23) фото
Робот-пилосос ECOVACS DEEBOT OZMO T10 TURBO White (DBX23) фото
Робот-пилосос ECOVACS DEEBOT OZMO T10 TURBO White (DBX23) фото
Робот-пилосос ECOVACS DEEBOT OZMO T10 TURBO White (DBX23) фото
Робот-пилосос ECOVACS DEEBOT OZMO T10 TURBO White (DBX23) фото
Робот-пилосос ECOVACS DEEBOT OZMO T10 TURBO White (DBX23) фото
Робот-пилосос ECOVACS DEEBOT OZMO T10 TURBO White (DBX23) фото
Робот-пилосос ECOVACS DEEBOT OZMO T10 TURBO White (DBX23) фото
Робот-пилосос ECOVACS DEEBOT OZMO T10 TURBO White (DBX23) фото
Робот-пилосос ECOVACS DEEBOT OZMO T10 TURBO White (DBX23) фото
Робот-пилосос ECOVACS DEEBOT OZMO T10 TURBO White (DBX23) фото
КУПУЙ ОФІЦІЙНУ ТЕХНІКУ В ЦИТРУС
Кешбек, привіт!
ЦеЗнижки
Безкоштовна доставка на найбажаніше
Кредит 0,01% до 25 платежів
-13%
Вигода 5 000 ₴
cashback iconКешбек 349 ₴
39 999
34 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Ідеальна чистота завдяки штучному інтелекту

ECOVACS DEEBOT OZMO T10 TURBO – це розумний робот-прибиральник, який втілив у собі найпередовіші функції та технології, щоб забезпечити комплексне прибирання без зайвого клопоту для користувача. Пристрій має потужність всмоктування 3000 Па та роторну систему миття підлог OZMO Turbo 2.0, що дозволяє видаляти навіть найстійкіші забруднення. Удосконалена технологія AIVI 3.0, вбудована камера та першокласна система навігації TrueMapping допомагають роботові чудово орієнтуватися у просторі та уникати перешкод. А завдяки спеціальній док-станції очищення він самостійно позбавляється зібраного сміття, заряджається, поповнює запас чистої води, очищує і сушить швабру. Таким чином, T10 TURBO пропонує по-справжньому інтелектуальне та персоналізоване прибирання. Тепер ви можете насолоджуватися винятковою чистотою щодня!

Технологія AIVI 3.0 – покращена швидкість та точність розпізнавання об'єктів

Оснащений новою технологією розпізнавання зображень AIVI 3.0, робот-прибиральник DEEBOT OZMO T10 TURBO може краще орієнтуватися в будь-якій обстановці. Спеціалізований процесор штучного інтелекту в 16 разів потужніший і пропонує підвищені обчислювальні можливості для більш швидкого та точного розпізнавання більшої кількості типів об'єктів, що дозволяє легко уникати перешкод та менше заплутуватися чи застрягати. AIVI 3.0 має інтелектуальне розпізнавання, яке може автоматично ідентифікувати 181 різних типів предметів домашнього вжитку, таких як меблі, іграшки, одяг та інші об'єкти.

Відмінна камера астрофотографічного класу

Вбудована астрофотографічна камера 960P має діапазон розпізнавання FOV (поле зору) 148,3°, що дозволяє їй ідентифікувати та робити чіткі зображення статичних та рухомих об'єктів навіть у темряві. При цьому T10 TURBO повідомлятиме вас про те, що камера увімкнена, тому що ваша конфіденційність також дуже важлива (продукт має сертифікацію у сфері конфіденційності та безпеки TÜV Rheinland як апаратного, так і програмного забезпечення).

Моніторинг ситуації он-лайн

Хочете перевірити свого вихованця або подивитися, що відбувається вдома під час вашої відсутності? T10 Turbo допоможе це зробити. Нова передня камера дозволяє переглядати ваш будинок в режимі реального часу навіть в умовах низького освітлення.

Голосовий асистент YIKO

Розумний голосовий помічник YIKO 2 спрощує керування пристроєм завдяки великій базі даних та технології розпізнавання голосу. Робот розуміє команди прибирання, реагує на них та виконує дії.

Інтуїтивно зрозуміла програма ECOVACS HOME

Застосунок ECOVACS HOME дозволяє бачити точну тривимірну карту будинку та легко налаштовувати певні області для очищення. Ви навіть можете відстежувати та контролювати весь процес прибирання, редагувати карту та відзначати розташування меблів, щоб забезпечити більш точне прибирання.

Першокласна навігація TrueMapping 2.0

Провідна система навігації TrueMapping 2.0 стала розумнішою та стабільнішою, ніж будь-коли раніше. Завдяки оптимізованому алгоритму, вона забезпечує DEEBOT T10 TURBO точну навігацію та позиціонування по всьому будинку. І вчетверо краще виявляє дрібні об'єкти, ніж LDS. А також дозволяє автоматично створювати та зберігати 2D- та 3D-карти помешкання у додатку ECOVACS HOME. Вивчаючи та розуміючи домашнє середовище, система відновлює більш докладну обстановку та показує всю структуру приміщення, включаючи меблі та матеріали на підлозі.

Автоматичне очищення швабри

Насадка для миття підлоги DEEBOT T10 TURBO забезпечує ретельне автоматичне прибирання. А док-станція дозволяє завжди підтримувати її у чистоті. Резервуар для води періодично подає чисту воду для промивання насадок, щоб звести до мінімуму втрати води та підвищити ефективність очищення.

Сушіння гарячим повітрям

Завдяки функції сушіння гарячим повітрям ви можете легко просушити м'які насадки для миття підлоги DEEBOT T10 TURBO, щоб уникнути неприємних запахів. При цьому ви самі можете регулювати, як довго апарат сушитиме накладки для швабри.

Простота обслуговування

Станція самоочищення пилососа також проста в обслуговуванні і не вимагає частого розбирання чи чищення.

3000 Па для більш потужного всмоктування

Завдяки новітньому безщітковому двигуну, абсолютно новій конструкції вентилятора у формі равлика та додаванню скловолокна до лопатей вентилятора, робот-пилосос може безперервно підтримувати потужність всмоктування у 3000 Па. Це підвищує точність очищення і допомагає краще збирати сміття та пил із підлоги.

Ротаційна система для миття підлоги OZMO™ Turbo 2.0

Ротаційна система OZMO Turbo 2.0 в 4 рази потужніша, ніж у DEEBOT N5. Вона включає дві насадки для швабри, які обертаються зі швидкістю 180 разів на хвилину для більш ефективного видалення плям, забезпечуючи більш ретельне прибирання. З нею ваша підлога буде сяяти чистотою.

Тривалий час автономної роботи

Вбудована літієва батарея ємністю 5200 мАг, що забезпечує до 260 хвилин автономної роботи, дозволяє не турбуватися про час прибирання.

Технологія виявлення сходів

За допомогою датчиків, спрямованих вниз, DEEBOT може автоматично визначати сходи та пороги, щоб запобігти перекиданню. Він також може інтелектуально оцінити доступність будь-якого порогу, щоб визначити, чи потрібно пройти повз нього або перелізти через об'єкт, щоб забезпечити плавний та безперервний рух під час прибирання.

Високоефективний повітряний фільтр

Фільтруючий картридж F9, який можна мити, підтримує потрійну фільтрацію мікропилу та ефективно ізолює найменші частки. Він блокує 99% мікропилу та алергенів розміром 0,3–0,5 мкм.3

1Дані одержані з лабораторії ECOVACS. DEEBOT T10 TURBO оснащений технологією AIVI 3.0 та RGB-камерою астрофотографічного класу, яка може розпізнавати людей та різні типи об'єктів, у тому числі: шкарпетки, швабри, взуття, кабелі, U-подібні стільці, док-станцію для зарядки, сміттєві баки, підлогові килимки, ліжка, дивани, журнальні столики, табуретки, двері, тумби під телевізор, обідні столи та стільці, домашніх тварин та підлогові матеріали. Список об'єктів, що ідентифікуються, буде поповнюватися. Фактична продуктивність продукту залежить від довкілля та форми об'єктів.

2AI YIKO підтримує кілька мов, включаючи англійську, німецьку, французьку, італійську, японську, корейську та інші.

3Дані одержані з лабораторії ECOVACS.

Характеристики

Основні характеристики

Вид прибирання
Дистанційне управління
Потужність всмоктування
Потужність двигуна

45 Вт

Площа прибирання на одному заряді
Сумісність з ОС
Рівень шуму

66 дБ

Побудова карти приміщення

Так

Функції та можливості

Функції та режими
Навігаційні технології

Датчик перепаду висоти

Віртуальна стіна

Датчик перешкод

Дисплей

Ні

Додаткові характеристики

Покриття
Тип фільтра
Індикатор заповнення пилозбірника

Ні

Об'єм пилозбірника

0,4 л

Додаткова інформація

Розміри станції: 430 x 448 x 441 мм

Живлення

Тип акумулятора

Li-ion

Ємність аккумулятору
Час роботи від акумулятора

260 хв

Час зарядки акумулятора

6,5 год

Регулювання потужності

Фізичні характеристики

Габарити (ВхШхГ)

362 x 362 x 103,5 мм

Матеріал корпуса
Колір
Вага
Комплектація

Щітка для очищення

Багатофункціональний інструмент для очищення

Тканина для миття підлоги

Робот-пилосос

Кабель живлення

Бічна щітка

Зарядна станція

Документація

Пластини для миття підлоги

Юридична інформація

Товар може відрізнятися від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Відгуків