Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Робот-пилосос Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro (Black) EU

Код:702740
Очікується
Робот-пилосос Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro (Black) EU фото
Робот-пилосос Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro (Black) EU фото
Робот-пилосос Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro (Black) EU фото
Робот-пилосос Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro (Black) EU фото
Робот-пилосос Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro (Black) EU фото
Робот-пилосос Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro (Black) EU фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-17%
Вигода 3 000 ₴
cashback iconКешбек 149 ₴
17 999
14 999
Колір
Black фото
White фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Новий рівень ефективності

Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro – це просунута модель інтелектуального робота-пилососа від Xiaomi, яка задовольнить потреби як звичайних домашніх господарств, так і вимогливих користувачів, яким потрібна висока продуктивність та передові навігаційні технології. Він з легкістю позбавляється від бруду та пилу завдяки потужності всмоктування 3000 Па та режиму миття підлоги з високочастотною вібрацією, а акумулятор збільшеної ємності забезпечує роботу більш тривале прибирання на одному заряді. Крім того, модель отримала покращену систему розпізнавання простору та легко контролюється зі смартфона за допомогою фірмового додатку MiHome. Все для того, щоб максимально спростити вам прибирання та звільнити час для приємніших справ.

10 000 коливань за хвилину для ефективного очищення від стійких забруднень

Підніміть прибирання на новий рівень з MiRobotVacuum-Mop 2 Pro. Цей розумний пилосос оснащений просунутою системою вологого прибирання, в якій, крім електронного дозування кількості води, також використовуються звукові вібрації. Весь блок зі шваброю вібрує з частотою до 10 000 коливань на хвилину, що вдвічі більше, ніж у більшості подібних пристроїв. Таким чином, пилосос може прибрати навіть найстійкіші забруднення, такі як плями від кави та соєвого соусу.

Не пропустить ані цятки

Спеціально розроблений Y-подібний маршрут руху імітує ручне прибирання та багаторазове протирання зліва направо. У поєднанні з інтелектуальним електронним управлінням подачею води на ганчірку це гарантує більш ефективне миття підлоги.

Миттєво всмоктує сміття і залишає підлогу чистою

Сила всмоктування в 3000 Па, що на 43% більше, ніж у попереднього покоління, дозволяє роботу легко збирати великі частинки пилу та сміття зі щілин, не залишаючи на підлозі нічого зайвого.

Лазерна навігаційна система нового покоління LDS

Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro використовує навігацію LDS (Laser Direct Structuring), аналогічну до тієї, що використовується в моделі Ultra. Вона може ефективно сканувати та швидко відображати складне середовище будинку, щоб швидко планувати маршрут прибирання. Завдяки LDS робот точно орієнтується у просторі і може пересуватися навіть у темряві, розпізнає перешкоди, низькі меблі, а також сходи та виступи.

Візьміть під контроль весь будинок

Встановіть програму MiHome, щоб отримати доступ до ширшого набору параметрів керування. Використовуйте функцію дистанційного керування прибиранням, щоб до приходу з роботи все навкруги вже сяяло чистотою. Встановлюйте віртуальні стіни для зон, які робот-пилосос повинен уникати, або керуйте пристроєм за допомогою віртуальних помічників Amazon Alexa та Google Assistant. Програма MiHome дає вам повний контроль з будь-якого місця.

Індивідуальні налаштування для кожної кімнати

Встановлюйте не тільки графік прибирання, але й вибирайте черговість для кожної кімнати у вашому будинку: спальні, вітальні, кухні. Тепер це стало ще простіше. Ви також можете відрегулювати потужність всмоктування пилососу та об'єм подачі води відповідно до типу підлоги, щоб зробити прибирання кожної кімнати максимально ефективним.

До 3 годин на одному заряді

MiRobotVacuum-Mop 2 Pro оснащений модернізованою акумуляторною батареєю ємністю 5200 мАг. Цього запасу енергії вистачає до 180 хвилин роботи, що дозволяє роботу пилососу очистити значну площу на одному заряді.

Характеристики

Основні характеристики

Вид прибирання
Дистанційне управління
Потужність всмоктування
Сумісність з ОС
Побудова карти приміщення

Так

Функції та можливості

Навігаційні технології

Віртуальна стіна

LDS навігація

Дисплей

Ні

Додаткові характеристики

Покриття
Об'єм резервуара для води
Об'єм пилозбірника

0,45 л

Додаткова інформація

Y-подібний маршрут миття підлог

4 режими прибирання

Пилосос + швабра

3 режими миття

Високочастотна звукова швабра

Живлення

Тип акумулятора

Li-ion

Ємність аккумулятору
Час роботи від акумулятора

180 хв

Регулювання потужності

Фізичні характеристики

Матеріал корпуса
Колір
Комплектація

Гарантійний талон

Основна щітка

Робот-пилосос

Бічна щітка

Інструкція

Пиловий контейнер

Юридична інформація

Товар може відрізнятися від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера