Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків2
Питання-відповіді1

Робот-пилосос Roborock Vacuum Cleaner S6 Pure (White) S602-00

Код:666590
Архiв
Робот-пилосос Roborock Vacuum Cleaner S6 Pure (White) S602-00 фото
Робот-пилосос Roborock Vacuum Cleaner S6 Pure (White) S602-00 фото
Робот-пилосос Roborock Vacuum Cleaner S6 Pure (White) S602-00 фото
Робот-пилосос Roborock Vacuum Cleaner S6 Pure (White) S602-00 фото
Робот-пилосос Roborock Vacuum Cleaner S6 Pure (White) S602-00 фото
Робот-пилосос Roborock Vacuum Cleaner S6 Pure (White) S602-00 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-27%
Вигода 4 000 ₴
cashback iconКешбек 109 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Робот пилосос Roborock Vacuum Cleaner S6 Pure

Roborock S6 Vacuum Cleaner Pure – це нова версія розумного робота-пилососа Roborock S6. Від попередньої моделі він відрізняється доопрацьованим дизайном, збільшеним резервуаром для води, меншим контейнером для сміття і дещо іншою комплектацією. При цьому весь основний функціонал залишився попереднім, включаючи місткий акумулятор на 5200 мАг, потужний двигун з силою всмоктування 2000 Па, функцію вологого прибирання та лазерну навігаційну систему LDS. А завдяки вдосконаленому програмному забезпеченню цей робот-пилосос зможе похизуватися абсолютно новим рівнем прибирання. Просто задайте графік у додатку і насолоджуйтеся чистотою в будинку.

 
 

Покращена система навігації

Roborock S6 Pure оснастили новою навігаційною системою LDS (Laser Distance Sensor) з поліпшеними алгоритмами лазерного сканування. Що забезпечує більш швидке, стабільне і точне картографування приміщення. Ця система разом з 14 іншими датчиками гарантує роботу-пилососу добре налагоджену роботу і швидку побудову оптимального маршруту руху.

 
 

Розумне зонування

Цей робот-прибиральник не лише будує більш точні карти, а і розбиває приміщення на зони: кухня, вітальня, коридор і т.д. Що відкриває користувачу абсолютно нові можливості для планування. А нове програмне забезпечення і алгоритм розрахунку переміщення дозволяють скоротити час прибирання майже на 20%.

 
 

Повний контроль у додатку

Плануйте прибирання, встановлюйте обмеження і запускайте пилосос за допомогою свого смартфона. І це далеко не все. У Roborock S6 Pure з'явилася можливість не просто обирати кімнати, а і вказувати точний час і день тижня для прибирання, а також налаштовувати графіки для кожної кімнати окремо. Наприклад, на 10 годину ранку можна призначити прибирання кухні, а на 14 годину дня – вітальні. Тепер чистота в будинку буде повністю під вашим контролем.

 
 

Потужне всмоктування

Всмоктувальна потужність Roborock Vacuum Cleaner S6 Pure сягає 2000 Па, цього буде достатньо для видалення пилу, піску, а також більш крупного сміття, аж до батарейок типу АА. Крім того, обладнання пилососа дозволяє автоматично розпізнавати поверхні і збільшувати потужність всмоктування на килимових покриттях.

 
 

Не лише пилососить, а і миє підлогу

Завдяки функції вологого прибирання, цей домашній помічник повністю візьме на себе турботу про чистоту підлог у вашому домі. У нього передбачений резервуар для води на 180 мл, що більше, ніж у його попередника. При цьому у пристрої передбачено 2 режими подавання води, які дозволяють ефективно витрачати вологу залежно від ситуації.

 
 

Багатоступеневий повітряний фільтр

Ще одна перевага цього робота-пилососа – очищення повітря від зайвого пилу. У ньому встановлено HEPA-фільтр, який вловлює найдрібніші частинки і не дозволяє їм потрапляти назад. Таким чином весь бруд залишається всередині.

 
 

Висока автономність

Акумулятор ємністю 5200 мАг забезпечує Roborock S6 Pure близько 2,5 годин автономної роботи. Котрого більш ніж достатньо для прибирання приміщення площею до 250 м². Таким чином за один захід він цілком здатний повністю очистити квартиру середніх розмірів. А якщо заряду не вистачить, робот автоматично попрямує до док-станції, підзарядиться і продовжить прибирання з того місця, на якому зупинився.

 

Характеристики

Основні характеристики

Вид прибирання
Дистанційне управління
Потужність всмоктування
Потужність двигуна

58 Вт

Площа прибирання на одному заряді
Сумісність з ОС
Рівень шуму

69 дБ

Побудова карти приміщення

Так

Функції та можливості

Дисплей

Ні

Додаткові характеристики

Покриття
Тип фільтра
Об'єм резервуара для води

0,18 л

Об'єм пилозбірника

0,48 л

Живлення

Тип акумулятора
Ємність аккумулятору
Час роботи від акумулятора

150 хв

Час зарядки акумулятора

6 год

Регулювання потужності

Фізичні характеристики

Матеріал корпуса
Колір
Вага

Завантаження

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Робот-пилосос Roborock Vacuum Cleaner S6 Pure (White) S602-00