Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Селфі стік + тринога Hohem iSteady Q (White)

Код:699038
Немає в наявності
Селфі стік + тринога Hohem iSteady Q (White) фото
Селфі стік + тринога Hohem iSteady Q (White) фото
Селфі стік + тринога Hohem iSteady Q (White) фото
Селфі стік + тринога Hohem iSteady Q (White) фото
cashback iconКешбек 6 ₴
659
Колір
Black фото
White фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Селфі стік + тринога Hohem iSteady Q

Hohem iSteady Q – універсальний портативний селфі-стік з розширеним функціоналом і інтелектуальної стабілізацією, з яким зйомка фото та відео перетвориться на просте і захоплююче заняття. Він дозволяє не тільки швидко робити знімки або знімати плавні відео, але й віддалено запускати відеозйомку, перемикатися між портретним і ландшафтним режимами, а також керувати кутом повороту мобільного телефону за допомогою пульта. Тринога дає можливість використовувати його як стаціонарний штатив, а складана конструкція – безпроблем носити аксесуар з собою. Тому з ним ви зможете як робити класні фото у відпустці, так і вести прямі трансляції або записувати відео для свого блогу.

 

Багатофункціональний аксесуар для зйомки

Заблокуйте двигун, розтягніть iSteady Q і просто натисніть кнопку спуску затвора, щоб відобразити всіх своїх друзів на одній фотографії. Або встановіть селфі-стік на робочому столі і спілкуйтеся з друзями в чаті. iSteady Q зручний тим, що він поєднує в собі функції відразу декількох гаджетів. Висувна ручка дозволяє використовувати його в якості звичайної селфі-палки, вбудований двигун допоможе стабілізувати телефон і легко знімати плавні відео, а тринога перетворює на стійкий штатив для зйомки на вулиці або в приміщенні.

 

Технологія стабілізації iSteady

Цей селфі-стик оснащений одноосьовим безщітковим двигуном, який допомагає iSteady Q знімати плавні відео і більш чіткі фото, ніж при використанні стандартних штативів.

 

Інноваційний дизайн тримача і обертання на 360°

Особлива конструкція верхньої частини стіка дозволяє одним рухом змінювати позицію телефону на 90°, підлаштовуючи його під ваші потреби. При цьому iSteady Q може повертати телефон на 360° по горизонталі, що спрощує створення цікавих фотографій в режимі CloneMe і панорамних відео. А також дозволяє обертати телефон у вертикальному положенні, щоб робити знімки з незвичного ракурсу.

 

Відстеження обличчя

Hohem iSteady Q вміє автоматично відстежувати ваше обличчя, а тому здатний тримати вас в кадрі навіть коли ви знаходитесь в русі. Це дійсно розумний аксесуар, який може стати вашим ексклюзивним помічником при фотографуванні.

 

Знімний пульт дистанційного керування

Контролюйте зйомку і робіть селфі на відстані за допомогою пульта дистанційного керування. Він дозволяє налаштовувати кут повороту, активувати запис, перемикатися між ландшафтним і портретним режимами, збільшувати і зменшувати масштаб, а також перемикатися між передньою і задньою камерами.* І все це простим натисканням кнопки.

 

Ще більше можливостей

Спробуйте Moment Mode або спеціальний Dolly Zoom в додатку Hohem Joy, щоб урізноманітнити свій арсенал спецефектів і створити щось унікальне. У цьому додатку зібраний цілий набір корисних інструментів і простих кінематографічних шаблонів, які допоможуть зробити ваші фото ще цікавішими. Причому вам для цього не знадобляться спеціальні навички редагування. Просто натискайте і насолоджуйтеся результатом.

 

Кишеньковий розмір

Конструкція Hohem iSteady Q також ретельно продумана і гранично практична. Селфі-стік оснащений висувною штангою, складаною триногоюзнизу і знімним пультом дистанційного керування. При цьому він може компактно складатися, тому його легко упакувати і брати з собою в будь-які поїздки – відповсякденних прогулянок з друзями до подорожей в інші країни.

* Перемикання між передньою і задньою камерами, збільшенням і зменшенням масштабу є тільки в додатку Hohem Joy.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Призначення
Підключення до пристрою
Сумісність
Матеріал

Пластик

Зручність користування

Кнопка спуску

На рукояті

Елементи живлення

Вбудований акумулятор

Пульт дистанційного керування

Так

Ремінь на руку

Ні

Додаткова інформація

Технологія стабілізації iSteady; Інноваційний дизайн тримача та обертання на 360°; Відстеження особи; Знімний пульт дистанційного керування; Кишеньковий розмір; Місткість акумулятора: 460 мАгод; Робоча напруга: 3,7; Час роботи: 3 години; Порт для заряджання (тип C) підтримує роботу стабілізатора під час заряджання; Робоча температура: -10 ~ 45 ℃; Вхід: 5В-1А; Сумісні телефони: ≤ 280 г (вага), ≤ 11 мм (товщина), 55,5 мм ~ 100 мм (ширина)

Фізичні характеристики

Максимальне навантаження
Довжина в розкладеному стані

140 см

Колір
Комплектація

Стабілізатор; Кабель живлення; Чохол

Найпопулярніші запити в категорії Селфі стік + тринога Hohem iSteady Q (White)