Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Штатив TaoTronics 12'' Selfie Ring Light Tripod Stand, Dimmable LED Light Outer 24W 6500K

Код:690633
Є в наявності
Штатив TaoTronics 12'' Selfie Ring Light Tripod Stand, Dimmable LED Light Outer 24W 6500K фото
Штатив TaoTronics 12'' Selfie Ring Light Tripod Stand, Dimmable LED Light Outer 24W 6500K фото
ЦеЗнижки
Кредит 0,01% до 25 платежів
-30%
Вигода 1 490 ₴
cashback iconКешбек 34 ₴
4 989
3 499
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Хочете знімати селфі або відео як справжній профі? Тоді вам потрібно якісне джерело світла, таке як штатив з кільцевої лампою TaoTronics. Аксесуар має різні відтінки світіння і до 10 рівнів яскравості, що допомагає легко домогтися потрібного ефекту. А настроюваний кут нахилу, гнучкий тримач для смартфона і штатив з розкладною конструкцією дозволяють підібрати правильний кут освітлення для зйомки. Цей аксесуар стане прекрасним помічником для б'юті-блогерів, фотографів, стримерів та всіх, хто працює з фото або відеоконтентом.

 

Особливості:

  • Кільцева лампа діаметром 12 дюймів
  • 10 рівнів яскравості з плавним затемненням
  • 5 колірних температур
  • Bluetooth-пульт дистанційного керування
  • Сенсорна панель управління під лампою
  • Обертання на 360° для будь-якого кута зйомки
  • Вбудований вихідний порт USB для живлення смартфона
  • Регульована до 198 см висота штатива
 

Холодне або тепле світло?

Створюйте потрібний вам ефект завдяки різним відтінкам світіння. TaoTronics 12'' працює в діапазоні від 2700 до 6500 Кельвінів і має 5 колірних температур, що допомагає виставити підсвічування в тій тональності, яка вам потрібна. Наприклад, холодні тони прекрасно підійдуть для селфі і нанесення денного макіяжу, а теплі – допоможуть створити на фото більш затишну, вечірню атмосферу.

Плавне налаштування яскравості

Кільцева лампа TaoTronics 12'' має 10 рівнів яскравості, що дозволяють більш точно налаштовувати інтенсивність її світіння. Легко підлаштовуйте освітлення під навколишні умови і домагайтеся ідеального відтінку в кілька натискань.

 

Сенсорне і дистанційне керування

Для того, щоб контролювати параметри освітлення можна використовувати сенсорну панель, розташовану під світлодіодним кільцем. Або бездротовий пульт дистанційного керування, який йде в комплекті з лампою. З ним поміняти яскравість, колірну температуру або спустити затвор камери можна навіть з іншого кінця кімнати.

Світло під потрібним кутом

Выставляйте лампу так, чтобы световой поток был направлен точно на вас или предмет, который вы фотографируете. Конструкция аксессуара дает возможность наклонять или поворачивать световое кольцо, а держатель для смартфона на гибкой ножке – вращать аппарат на 360°. Что позволяет добиться правильного освещения и выбрать идеальный угол для съемки.

 

Універсальний штатив

Завдяки практичній підставці- триподу з регульованою висотою, ви зможете розташувати світлодіодну лампу на будь-якій поверхні. Поставте її на стіл, щоб було зручніше наносити макіяж або встановіть на підлозі і використовуйте для відеозйомки. Вам доступні найрізноманітніші варіанти.

 

Джерело живлення для вашого смартфона

Навіть тривалі зйомки або пряма трансляція не залишать ваш смартфон з розрядженим акумулятором. Просто підключіть апарат до вихідного порту USB на штативі і продовжуйте роботу скільки завгодно.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Призначення
Підключення до пристрою
Сумісність

Зручність користування

Пульт дистанційного керування

Так

Ремінь на руку

Ні

Додаткова інформація

Кільцева лампа діаметром 12 дюймів; 10 рівнів яскравості з плавним затемненням; 5 колірних температур; пульт дистанційного керування Bluetooth; Сенсорна панель управління під лампою; обертання на 360° для будь-якого кута зйомки; Вбудований вихідний порт USB для живлення смартфона

Фізичні характеристики

Довжина в розкладеному стані

198 см

Колір

Чорний

Найпопулярніші запити в категорії Штатив TaoTronics 12'' Selfie Ring Light Tripod Stand, Dimmable LED Light Outer 24W 6500K