Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

Пляшка для води UZspace Frosted Grey 650 мл. 3037

Код:693234
Очікується
Пляшка для води UZspace Frosted Grey 650 мл. 3037 video preview
Пляшка для води UZspace Frosted Grey 650 мл. 3037 фото
Пляшка для води UZspace Frosted Grey 650 мл. 3037 фото
Пляшка для води UZspace Frosted Grey 650 мл. 3037 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-29%
Вигода 140 ₴
cashback iconКешбек 3 ₴
489
349

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Ультрасучасна пляшка UZSPACE Frosted series виконана в легкому корпусі з покриттям soft matte, який підійде для спорту, подорожей в інші міста і країни, походів на природу, а також на кожен день в школу і на роботу для дітей і дорослих. Підбираючи оптимальну тару для води собі або на подарунок, слід знати деякі важливі особливості.

Стильна текстура з матовим ефектом для мінімізації зносу і появи подряпин, відмінно сидить в руках і не ковзає.

 

Зроблена з екологічно чистого кополіестера Tritan Eastman ™, не містить Бісфенол - А, про що свідчить напис на корпусі BPA free, і інші шкідливі елементи.

 

Не боїться падінь, ударів і будь-яких інших навантажень, тому Ви з легкістю можете піддавати пляшку будь-яких випробувань - корпус не треснeт і не дасть текти.

 

Зручний замок поверх кнопки, щоб пляшка не була відкрита в рюкзаку або сумці. Простий, разом з тим зручний механізм захистить від небажаного відкриття, як би ви не поставили пляшку.

 

Автоматична кришка відкриття на кнопці зі спеціальною пружиною, завдяки чому uzspace - єдина пляшка, якою легко користуватися однією рукою.

 

Мундштук захищений надійною кришкою, завдяки чому пляшка UZSPACE довго зберігає свою гігієнічну чистоту, запобігаючи потрапляння бактерій в ротову порожнину.

 

Надійна система захисту від протікання завдяки м'яким силіконовим ущільнювачам і пробкам.

 

У комплекті знаходиться ситечко, завдяки якому воду можна змішати з лимоном, м'ятою, фруктами або заварити в чай, таким чином при споживанні напою чаїнки не потраплятимуть в порожнину рота.

 

Широкий отвір для поповнення запасів води і чищення пляшки при необхідності.

 

Міцний, незнімний нейлоновий ремінець, зручний для повсякденного носіння. З його допомогою просто витягти пляшку з рюкзака.

 

Наявність поділів на пляшці для вимірювання залишку напою або підрахунку співвідношення суміші.

 

Кілька цікавих фактів про пляшечки UZSPACE

Фляга витримує температурні навантаження від -5 до +96 ©. Саме тому Ви можете заморозити воду перед походом влітку на море або навпаки, порадувати себе гарячими напоями.

Дивною властивістю трітана є те, що пластик не вбирає запахи, саме тому Ви можете використовувати UZSPACE не тільки для питної води, а й для будь-яких інших напоїв, коктейлів.

 

За міжнародною класифікацією переробки пластику, Tritan відноситься до класу ♹ - інше. У цю категорію входять: полікарбонат, трітан, нейлон, а також матеріал майбутнього - біопластик.

Модель, об’ємом 650 мл підійде тим, хто підбирає пляшку не тільки для тренувань, а й для щоденного носіння в університет або на роботу. Такий помічник допоможе вгамувати спрагу протягом дня і не дивлячись на велику місткість, відмінно сідає в відділення рюкзака або сумки, завдяки своїм габаритам: 204 мм у висоту і 78 мм в діаметрі.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Обсяг
Кількість відсіків
Матеріал корпусу

Трітан

Мірна шкала

Так

Кришка клапана
Додаткові функції

Габарити і колір

Габарити

225 x 78 x 78 мм

Вага

153 г

Колір