Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Пляшка для води UZspace Tarnish Frosted Burgundy 800 мл. 3053

Код:693790
Архiв
Пляшка для води UZspace Tarnish Frosted Burgundy 800 мл. 3053 фото
Пляшка для води UZspace Tarnish Frosted Burgundy 800 мл. 3053 фото
Пляшка для води UZspace Tarnish Frosted Burgundy 800 мл. 3053 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Нова стильна пляшка UZSPACE Frosted series виконана в легкому корпусі з покриттям soft matte, нагадує оксамит і володіє надзвичайною зносостійкістю. Сподобається тим, хто часто займається спортом, буває на природі і в походах, а також на кожен день. Глибокі відтінки корпусу відповідають сучасним трендам у стилі "absolute", а в поєднанні з чорною Кршко пляшка виглядає елітно і дорого. Підбираючи оптимальну тару для води собі або на подарунок, слід знати деякі важливі особливості.

Стильна матова текстура для мінімізації зносу і появи подряпин, відмінно сидить в руках і не ковзає в мокрих або брудних руках.

 

Зроблена з екологічно чистого антіпластіка Tritan Eastman ™, не містить Бісфенол (в народі має позначення BPA free), і інші шкідливі елементи.

 

Стійка до падінь, ударів і будь-яким іншим навантажень, тому Ви з легкістю можете піддавати пляшку будь-яких випробувань - корпус не треснeт і не дасть текти.

 

Зручний замок поверх кнопки, щоб пляшка не була відкрита в рюкзаку або сумці. Простий, разом з тим зручний механізм захистить від небажаного відкриття, як би ви не поставили пляшку.

 

Автоматична flip top кришка на кнопці зі спеціальною пружиною максімально комфортна в повсякденному користуванні, завдяки чому uzspace - єдина пляшка, якою легко користуватися однією рукою. Перевірте самі!

 

Ми називаємо UZSPACE frosted персональної пляшкою для води, тому як мундштук захищений надійною кришкою, завдяки чому пляшка UZSPACE довго зберігає свою гігієнічну чистоту, запобігаючи потрапляння бактерій в ротову порожнину.

 

Надійна система захисту від протікання завдяки м'яким силіконовим ущільнювачам і пробкам.

 

У комплекті знаходиться ситечко, завдяки якому воду можна змішати з лимоном, м'ятою, фруктами або заварити в чай, таким чином при споживанні напою чаїнки не потраплятимуть в порожнину рота.

 

Широкий отвір для поповнення запасів води і чищення пляшки при необхідності.

 

Міцний, незнімний нейлоновий ремінець, зручний для повсякденного носіння. З його допомогою просто витягти пляшку з рюкзака.

 

Наявність поділів на пляшці для вимірювання залишку напою або підрахунку співвідношення суміші.

 

Кілька цікавих фактів про пляшечки UZSPACE

Фляга витримує температурні навантаження від -5 до +96 ©. Саме тому Ви можете заморозити воду перед походом влітку на море або навпаки, порадувати себе гарячими напоями.

Дивною властивістю трітана є те, що пластик не вбирає запахи, саме тому Ви можете використовувати UZSPACE не тільки для питної води, а й для будь-яких інших напоїв, коктейлів.

 

За міжнародною класифікацією переробки пластику, Tritan відноситься до класу ♹ - інше. У цю категорію входять: полікарбонат, трітан, нейлон, а також матеріал майбутнього - біопластик.

Модель, об’ємом 800 мл підійде тим, хто підбирає пляшку не тільки для тренувань, а й для щоденного носіння в університет або на роботу. Не дуже велика, але і не маленька пляшка допоможе вгамувати спрагу протягом дня і не дивлячись на велику місткість, відмінно сідає в відділення рюкзака або сумки, завдяки своїм габаритам: 255 мм у висоту і 75 мм в діаметрі.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Обсяг
Кількість відсіків
Матеріал корпусу

Трітан

Мірна шкала

Так

Кришка клапана
Додаткові функції

Габарити і колір

Габарити

255 x 75 x 75 мм

Вага

195 г

Колір

Найпопулярніші запити в категорії Пляшка для води UZspace Tarnish Frosted Burgundy 800 мл. 3053