Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Худі Assassin's Creed Unity Men's Hoodie XL (Blue) HD178903ASC-XL

Код:641686
Архiв
Худі Assassin's Creed Unity Men's Hoodie XL (Blue) HD178903ASC-XL фото
Худі Assassin's Creed Unity Men's Hoodie XL (Blue) HD178903ASC-XL фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-38%
Вигода 680 ₴
cashback iconКешбек 11 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Любиш виділятися і віддаєш перевагу неординарності? Забий на умовності і покажи свою справжню натуру. Креативні аксесуари з героями улюблених ігор, мультфільмів або фантастичних всесвітів допоможуть виділитися з натовпу і відчути себе частиною цілого руху. А ще вони дозволять легко знайти тих, хто розділяє твої інтереси, забезпечивши таким чином безліч годин за обговоренням чергового повороту сюжету або нового лиходія. Геть сірість та одноманітність – зроби кожен свій день яскравішим.

У кожного асасина є своє кредо, і стильний шмот для будь-яких місій

Оригінальне худі, гідне справжнього спартанця – та сама деталь, за якою тебе зможуть впізнати інші члени «братства» асасинів. Той, хто провів сотні годин в боях з ворогами на Святій землі, Парижі кінця ХVIII століття або античній Греції з першого ж погляду впізнає знайомі мотиви. Причому тобі, щоб розжитися цим легендарним лутом, абсолютно не потрібно вбивати якогось найманця. Досить просто обрати, замовити вподобану річ і можна сміливо вирушати на чергове завдання.

«Ніщо не істинно, все дозволено»

Assassin's Creed – серія мультиплатформових комп'ютерних ігор в жанрі пригодницького бойовика. Головним героєм тут виступає далекий нащадок одного з кращих найманих вбивць в історії таємного братства асасинів. За допомогою спеціального обладнання його занурюють у спогади предка, дозволяючи поринути у світ повний небезпечних завдань, інтриг, зради та постійної боротьби з орденом Тамплієрів. Різні епохи, герої і лиходії, карколомні стрибки і маскування, а також складні місії у приголомшливо детальних декораціях – все це допомогло Assassin's Creed завоювати цілу армію фанатів й знайти нове втілення у фільмах, книгах та коміксах.

Характеристики

Загальні характеристики

Для кого
Стиль
Основний колір
Розмір

Загальні характеристики

Тип
Тематика
Додаткова інформація

Матеріал: 60% бавовна - 40% поліестер; Стать: Чоловіча; Колір: Синій

Найпопулярніші запити в категорії Худі Assassin's Creed Unity Men's Hoodie XL (Blue) HD178903ASC-XL