Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Смарт-годинник Suunto 3 FITNESS G1 (Ocean) ss050051000

Код:633818
Архiв
Смарт-годинник Suunto 3 FITNESS G1 (Ocean) ss050051000 video preview
Смарт-годинник Suunto 3 FITNESS G1 (Ocean) ss050051000 video preview
Смарт-годинник Suunto 3 FITNESS G1 (Ocean) ss050051000 фото
Смарт-годинник Suunto 3 FITNESS G1 (Ocean) ss050051000 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-21%
Вигода 1 500 ₴
cashback iconКешбек 54 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Чудовий і надійній фітнес-годинник

Suunto 3 Fitness - чудовий і надійний фітнес-годинник зі смарт-функціями, призначений для тих, хто веде активний спосіб життя і цінує здоров'я. Годинник створює для вас персональний план тренувань, який адаптується до ваших потреб. У реальному часі ви будете отримувати підказки, які допоможуть тренуватися з потрібною інтенсивністю. Цілодобове відстеження активності з вимірюванням кроків, калорій і сну, а також моніторинг стресу і відновлення, дають цілісну картину дня і допоможуть підтримувати здоровий баланс активності і відпочинку.

Suunto 3 Fitness

Будьте активні з персоналізованими адаптивними тренувальними планами і зберігайте відмінне самопочуття з цілодобовим відстеженням активності, в тому числі з наглядом якості сну, рівнів стресу і відновлення.

Адаптивний план тренувань

На підставі рівня вашої підготовки і минулої історії тренувань Suunto 3 Fitness створює 7-денний план тренувань оптимальної тривалості та інтенсивності, щоб кожну вправу покращувало вашу підготовку. План тренування автоматично адаптується до ваших поточних занять, так що, якщо ви пропустите вправу або на радощах перестараєтеся  з навантаженням, вам не доведеться вручну вносити зміни. Заплановані вправи легко активувати, а після їх початку годинник сам допоможе підтримувати потрібну інтенсивність.

Готовий до всіх видів спорту

Suunto 3 Fitness готовий до всіх ваших занять спортом: як бігом, плаванням і велоспортом, так і силових тренувань, походів і так далі. Годинник використовує вбудований датчик каденса, щоб вимірювати швидкість і відстань в бігу або ходьбі, так що можна їх вимірювати навіть при тренуванні в приміщенні. Вимірювання пульсу на зап'ясті робить девайс ще простіше у використанні. А завдяки гарній водонепроникності Suunto 3 Fitness (до 30 метрів), в годиннику можна плавати без всяких побоювань.

Баланс занять і відпочинку

Suunto 3 Fitness автоматично веде облік щоденних кроків і калорій. Але для балансу активності дуже важливий гарний сон. Одягайте Suunto 3 Fitness і вночі, щоб вести журнал сну. Після пробудження ви побачите звіт, скільки ви були у стані сна і наскільки це допомогло відновленню. Крім того, годинник вимірює рівень стресу і відновлення по ходу дня, щоб у вас вистачало енергії на весь день.

Збагатите досвід тренувань з додатком Suunto

Suunto 3 Fitness підключаються до абсолютно новому додатку Suunto, який веде журнал всіх ваших занять, повідомляє всі подробиці про поточну тренуванні, про сон і загальний рівень фізпідготовки. Діліться яскравими моментами з ваших занять з іншими в спільноті додатки Suunto. Підключення до додатка Suunto також дозволяє обчислити довжину маршруту, швидкість і пройдений маршрут за даними GPS у вашому мобільному.

Характеристики

Загальні характеристики

Серія
Сумісність з ОС

Android

Apple iOS

Для кого
Додаток для смартфона

Suunto

Фізичні характеристики

Форма годинника

Дисплей

Роздільна здатність дисплея

218 x 218

Сенсорний дисплей

Так

Технічні характеристики

Підтримка GPS

Так

Функціональність

Телефонні дзвінки
Моніторинг

Калорій

Серцевого ритму

Сну

Пульсу

Фізичної активності

Aвтономність

Тип акумулятора

Ремінець та корпус

Регулювання довжини ремінця

Так

Змінний ремінець

Ні

Матеріал корпуса
Матеріал ремінця
Колір корпуса
Колір ремінця

Габарити і комплектація

Вага

36 г