Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Відгуків5
Питання-відповіді10

Смарт-годинник Amazfit Bip U (Black) A2017

Код:675306
Архiв
Смарт-годинник Amazfit Bip U (Black) A2017 video preview
Смарт-годинник Amazfit Bip U (Black) A2017 фото
Смарт-годинник Amazfit Bip U (Black) A2017 фото
Смарт-годинник Amazfit Bip U (Black) A2017 фото
Смарт-годинник Amazfit Bip U (Black) A2017 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-25%
Вигода 500 ₴
cashback iconКешбек 14 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Великий кольоровий екран

Насолоджуйтесь яскравою картинкою та прекрасним виглядом, який забезпечує 1,43-дюймовий екран Amazfit Bip U. Роздільна здатність 320 x 302 пікселі дозволяє бачити кожну деталь, тому вся інформація від повідомлення про вхідний дзвінок до нагадування про заплановану зустріч будуть гранично чіткими.

 

550 варіантів циферблатів. На будь-який смак.

Підберіть дизайн екрана під свій настрій або вбрання з великої колекції у 50 інтерфейсів. * Або можете завантажити свої власні фотографії, створивши персоналізований циферблат. Крім того, Bip U підтримують анімовані циферблати, а модульна система дає можливість вибирати та показувати на головному екрані годинника винятково важливу для вас інформацію, таку як час, дата, погода, частота пульсу, тощо.

 

Комфорт на весь день

Неймовірно легкий та зручний Amazfit Bip U – ваш незмінний супутник і вдень, і вночі. Завдяки вазі всього у 31 грам та м'якому силіконовому ремінцю він практично не відчувається на руці, не обмежуючи вас ні в чому.

Залишається з вами навіть під час плавання

Водонепроникний корпус годинника здатний витримати повне занурення під воду на глибину до 50 метрів. Тому ви можете носити Bip U під час тренувань у басейні, щоб відстежувати свої показники та досягнення.

 

60+ спортивних режимів

Смарт-годинник Bip U збирає інформацію про пройдену відстань, швидкість, частоту пульсу, кількість спалених калорій та інші ключові фактори. І попереджає, коли ваш серцевий ритм стає занадто високим. Щоб допомогти вам тренуватися більш безпечно та ефективно. А 60+ спеціальних режимів дозволяють вибрати налаштування, оптимізоване під той вид спорту, яким ви захоплюєтеся.

Вимірювання рівня кисню у крові

Цей розумний годинник оснащений новітнім оптичним датчиком BioTracker 2, який підтримує вимірювання насичення крові киснем. При поганому самопочутті, стресі, під час інтенсивних тренувань або в умовах високогір'я та гіпоксії – з його допомогою ви завжди зможете виміряти рівень SpO2 і краще зрозуміти свій фізичний стан.

 

Моніторинг пульсу та стресу

Так же, як і інші моделі цієї лінійки, Amazfit Bip U підтримує безперервний 24-годинний моніторинг серцевого ритму. Завдяки запатентованому Huami оптичному біодатчику BioTracker 2 PPG годинник забезпечує точне вимірювання частоти пульсу. А ще дозволяє вимірювати рівень стресу і регулювати його за допомогою спеціальних дихальних вправ.

Точний контроль фізичного стану

Інтегрована система оцінки здоров'я Huami-PAI (Personal Activity Intelligence) збирає та аналізує дані про ваше здоров'я і виводить їх у вигляді інтуїтивно зрозумілих значень та графіків. Це дозволяє більш точно оцінити фізичний стан і з першого погляду побачити загальну картину, щоб спостерігати зміни свого стану та ефективності тренувань.

 

Відстеження менструального циклу

Серед інших особливостей цього смарт-годинника є функція контролю менструального циклу. Вона може допомогти вам відстежувати свій цикл та періоди овуляції, а також попереджати вас до їх початку, щоб ви могли заздалегідь спланувати свій день та уникнути неприємних ситуацій.

Чудова автономність

Amazfit Bip U може пропрацювати до 9 днів на одному заряді, що робить його дуже практичним рішенням для повсякденного використання. З ними ви можете розслабитися і насолоджуватися поїздкою або зосередитися на своїх справах, не турбуючись про постійну підзарядку свого годинника.

 

Робить все ще простіше

Просто під’єднайте Bip U до свого телефона, і ви зможете керувати відтворенням музики або камерою смартфона прямісінько з екрана годинника, що ще більше спростить тренування та повсякденне життя. Крім цього, смарт-годинник може відображати сповіщення про вхідні дзвінки, показувати погоду, світовий час та іншу інформацію. А налаштовувані будильники та «нагадування» дозволять прокидатися вчасно і не забути про заплановані протягом дня справи.

  * Попередньо встановлені чотири базові циферблати. Крім того, ви можете замінити два з них на більш ніж 40 циферблатів з додатка Zepp. Тільки два вбудовані циферблати підтримують налаштовувану модульну систему.

Характеристики

Загальні характеристики

Серія
Операційна система

Amazfit OS

Сумісність з ОС

Android

Apple iOS

Для кого
Додаток для смартфона

Amazfit Watch

Zepp

Фізичні характеристики

Форма годинника

Дисплей

Діагональ дисплея

1,43"

Роздільна здатність дисплея

320 x 320

Сенсорний дисплей

Так

Технічні характеристики

Підтримка GPS

Ні

Функціональність

Телефонні дзвінки
Моніторинг

Калорій

Серцевого ритму

Сну

Пульсу

Фізичної активності

Насичення крові киснем (SpO2)

Aвтономність

Ємність акумулятора

225 мА*год

Ремінець та корпус

Регулювання довжини ремінця

Так

Змінний ремінець

Так

Матеріал корпуса
Матеріал ремінця
Колір корпуса
Колір ремінця

Габарити і комплектація

Вага

31 г

Завантаження

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Смарт-годинник Amazfit Bip U (Black) A2017