Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Відгуків3
Питання-відповіді8

Смарт-годинник Amazfit GTR 2 Sport Aluminum Alloy A1952

Код:676811
Немає в наявності
Смарт-годинник Amazfit GTR 2 Sport Aluminum Alloy A1952 video preview
Смарт-годинник Amazfit GTR 2 Sport Aluminum Alloy A1952 фото
Смарт-годинник Amazfit GTR 2 Sport Aluminum Alloy A1952 фото
Смарт-годинник Amazfit GTR 2 Sport Aluminum Alloy A1952 фото
Смарт-годинник Amazfit GTR 2 Sport Aluminum Alloy A1952 фото
-32%
Вигода 1 700 ₴
cashback iconКешбек 35 ₴
3 599
Колір
Black фото
Silver фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Справжня майстерність дизайну та виконання

Amazfit GTR 2 настільки ж елегантний, як і практичний. Завдяки вигнутому 3D-склу, яке плавно переходить у корпус годинника з нержавіючої сталі, він естетичний зовні і забезпечує ширше поле огляду. Крім того, годинник випускається у класичному та спортивному варіантах. Обидві версії мають універсальний дизайн, що ідеально підходить для будь-яких образів та випадків. А механізм швидкого від'єднання дозволяє легко замінювати ремінець за потреби.

 

1,39-дюймовий AMOLED-дисплей високої чіткості

Великий HD екран з AMOLED матрицею й щільністю 326 пікселів на дюйм забезпечує чітке та яскраве зображення, незалежно від того, перебуваєте ви у приміщенні або на вулиці. А його зовнішній вигляд ви завжди можете налаштувати за допомогою десятків різних циферблатів на вибір або завантажити свої улюблені зображення як фон.

 
 

Зручний контроль часу з функцією Always-on Display

Коли б ви не подивилися на екран, вся необхідна інформація буде у вас перед очима. Опція Always-On Display дозволяє вам бачити час, навіть коли інші функції годинника неактивні. При цьому користувачеві на вибір доступні десятки шаблонів Always-On Display, що дозволяють налаштувати дизайн відповідно до свого смаку.

 

Вимірювання серцевого ритму та насичення крові киснем

Завдяки новітньому високоточному датчику BioTracker™ 2 PPG від компанії Huami Technology, цей смарт-годинник забезпечує всебічний контроль вашого стану. 1 Він дозволяє відстежувати серцевий ритм у 24-годинному режимі і видає попередження, коли частота пульсу виходить за рамки норми. А також може вимірювати рівень кисню у крові (SpO2), що допоможе вам краще зрозуміти свій фізичний стан і тримати здоров'я під контролем.

 
 

Визначення якості сну та рівня стресу

Amazfit GTR 2 підтримує поглиблений моніторинг сну з більш точним визначенням стадій і вміє розпізнавати навіть короткий денний сон (тривалістю понад 20 хвилин). Також він проводить якісний аналіз даних і дає пропозиції щодо поліпшення нічного відпочинку. А ще допомагає контролювати свій рівень стресу.

 

Готовий супроводжувати вас навіть під водою

Завдяки професійній гідроізоляції, що забезпечує захист від води у 5 АТМ, GTR 2 можна спокійно носити і під час роботи в офісі, і на тренуванні в басейні.

 
 

12 спортивних режимів

Годинник може відстежувати вашу активність у 12 різних спортивних режимах, від простих повсякденних занять, таких як ходьба, біг або плавання, до екстремальних скелелазіння та катання на лижах. І після закінчення тренування видає аналітичний звіт у мобільному додатку. Таким чином, з його допомогою ви зможете контролювати свій прогрес та поліпшити навички в улюбленому виді спорту.

 

14 днів автономної роботи

У порівнянні з першим поколінням, GTR 2 отримав більш досконалий чип з низькою витратою енергії та місткий акумулятор на 471 мАг, що забезпечує йому до 14 днів роботи на одному заряді. ² Тому ви можете зосередитися на більш важливих речах, ніж контроль рівня заряду.

 
 

Відповідайте на телефонні дзвінки прямісінько зі свого зап'ястя

Amazfit GTR 2 оснащений мікрофоном та динаміком, що дозволяє миттєво відповідати на важливі дзвінки, не дістаючи телефон з сумки або кишені. Це також може бути дуже зручно, коли ви знаходитесь на пробіжці або за кермом.

 

Зручне керування музикою

Увімкніть музику на своєму смартфоні і легко керуйте плейлистом за допомогою смарт-годинника. А завдяки 3 Гб локального сховища ви можете зберегти до 600 пісень прямо на пристрої. Нехай телефон спокійно полежить в сторонці, поки ви тренуєтеся або просто займаєтеся своїми справами під улюблені ритми.

 
 

Практичний помічник у повсякденному житті

Поки ви займаєтеся своїми справами, смарт-годинник збиратиме статистику про пройдені кроки, об’єм фізичних навантажень, а також якість та кількість сну, допомагаючи дізнатися наскільки продуктивний день і повноцінний відпочинок. Також Amazfit GTR 2 дозволяє читати повідомлення, повідомляє про вхідні дзвінки, допомагає вчасно прокинутися, нагадує про заплановані справи та потребу порухатися, якщо ви занадто засиділися на місці. Допомагаючи зробити кожен ваш день ще кращим.

 

Комфорт та безпека

Екран Amazfit GTR 2 можна повертати на 180°, а тому він буде зручним у носінні як для правшів, так і для лівшів. Крім того, ви можете налаштовувати силу і тривалість вібрації та блокувати дисплей паролем, щоб ніхто не міг отримати до нього доступ. А функція виявлення положення дозволяє автоматично блокувати годинник, коли ви знімаєте його.

 ¹ Цей продукт не є медичним пристроєм. Дані вимірювань призначені тільки для довідки і не можуть використовуватися для професійної діагностики або моніторингу будь-яких захворювань. 2 Термін автономної роботи може варіюватися залежно від налаштувань, умов використання та інших факторів. Фактичний результат може відрізнятися від лабораторних даних.

Характеристики

Загальні характеристики

Серія
Операційна система

Amazfit OS

Сумісність з ОС

Android

Apple iOS

Для кого
Додаток для смартфона

Amazfit Watch

Фізичні характеристики

Форма годинника

Дисплей

Тип дисплея

AMOLED

Діагональ дисплея

1,39"

Роздільна здатність дисплея

454 х 454

Сенсорний дисплей

Так

Особливості дисплея

Щільність пікселів: 461 ppi

Матеріал дисплея: Загартоване скло

Технічні характеристики

Розмір вбудованої пам'яті
Розмір оперативної пам'яті

4 Мб

Датчики

Шагомір

Датчик освітлення

Акселерометр

Барометр

Гироскоп

Інтерфейси та підключення

Bluetooth

Wi-Fi

Підтримка GPS

Так

Функціональність

Телефонні дзвінки
Функції

Вібрація

Моніторинг

Калорій

Серцевого ритму

Сну

Пульсу

Фізичної активності

Насичення крові киснем (SpO2)

Повідомлення

Соціальні мережі

Електронна пошта

Сповіщення про дзвінки

Події календаря

Повідомлення про SMS

Повідомлення з додатків активності

Особливості

Вбудований мікрофон

Звуковий сигнал

Голосовий помічник

Динамік (гучний зв'язок)

Витримує тиск до: 5 ATM

Aвтономність

Тип акумулятора
Ємність акумулятора

471 мА*год

Час роботи

До 14 днів

Ремінець та корпус

Регулювання довжини ремінця

Так

Змінний ремінець

Так

Матеріал корпуса
Матеріал ремінця
Колір корпуса
Колір ремінця

Габарити і комплектація

Габарити (ВхШхГ)

46.4 x 46.4 x 10.7 мм

Вага

31.5 г

Комплектація

Гарантійний талон

Кабель для заряджання

Інструкція

Смарт-годинник

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Відгуків