Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Відгуків4
Питання-відповіді7

Смарт-годинник Amazfit GTR 2e (Green) A2023

Код:679961
Архiв
Смарт-годинник Amazfit GTR 2e (Green) A2023 video preview
Смарт-годинник Amazfit GTR 2e (Green) A2023 video preview
Смарт-годинник Amazfit GTR 2e (Green) A2023 фото
Смарт-годинник Amazfit GTR 2e (Green) A2023 фото
Смарт-годинник Amazfit GTR 2e (Green) A2023 фото
Смарт-годинник Amazfit GTR 2e (Green) A2023 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-33%
Вигода 1 500 ₴
cashback iconКешбек 29 ₴
Колір
Black фото
Grey фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Менше рамок. Більше простору.

В основі Amazfit GTR 2e лежить концепція безмежного дизайну. Все в ньому, починаючи від великого 1,39-дюймового екрану і вигнутого 2.5D скла, що плавно і природно переходить у матовий корпус з алюмінієвого сплаву, забезпечує кращу візуальну естетику. Яскравий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю HD (454 x 454 пікселів) дозволяє чітко бачити всі дані, в будь-який час доби. А механізм швидкого від'єднання дозволяє легко замінювати ремінець при необхідності. Щоб ви могли адаптувати аксесуар під свій поточний образ.

 
 

Витвір мистецтва на вашому зап'ясті

Персоналізуйте дизайн свого розумного годинника, вибравши найбільш привабливий циферблат з більш ніж 50 варіантів, доступних у застосунку. І міняйте його за бажанням. Крім того, ви також можете редагувати віджети на деяких циферблатах, щоб легко отримати доступ до найбільш цікавої для вас інформації, або завантажувати свої улюблені зображення в якості фону.

 

Функція Always-on Display. Зручний контроль часу.

Коли б ви не поглянули на екран, вся необхідна інформація буде у вас перед очима. Опція Always-On Display дозволяє вам бачити час, навіть коли інші функції годинника неактивні. При цьому користувачеві на вибір доступно понад 40 шаблонів Always-On Display, що дозволяють налаштувати дизайн відповідно до свого смаку.

 
 

Вимірювання серцевого ритму і насичення крові киснем

Завдяки новітньому високоточному датчику BioTracker™ 2 PPG від компанії Huami Technology, цей смарт-годинник забезпечує всебічний контроль вашого стану. Він дозволяє відстежувати серцевий ритм у 24-годинному режимі та видає попередження, коли частота пульсу виходить за рамки норми. А також може вимірювати рівень кисню в крові (SpO2), що допоможе вам краще зрозуміти свій фізичний стан і тримати здоров'я під контролем.1

 

Визначення якості сну і рівня стресу

Amazfit GTR 2е підтримують поглиблений моніторинг сну з більш точним визначенням стадій і вміють розпізнавати навіть короткий денний сон (тривалістю понад 20 хвилин). Також вони проводять якісний аналіз даних і дають пропозиції щодо поліпшення нічного відпочинку. А ще допомагають контролювати свій рівень стресу.

 
 

Система оцінки здоров'я PAI™

Дізнайтеся більше про своє здоров'я за допомогою розумної системи PAI (Personal Activity Intelligence). Використовуючи різні алгоритми штучного інтелекту, вона збирає всі доступні дані про фізичні показники та активність, а потім проводить комплексний аналіз вашого стану і виводить результат у зрозумілому числовому значенні. Тим самим, дозволяючи легко зрозуміти свій фізичний стан.

 

90 спортивних режимів і розумне розпізнавання

Покращуйте свої показники і домагайтеся видимих результатів у будь-якому виді спорту. Amazfit GTR 2е пропонують вам на вибір 90 спортивних режимів, серед яких напевно знайдеться той, що вам потрібен. Активуйте відповідне налаштування і по завершенню тренування годинник підготує вам аналітичний звіт, який також можна буде переглянути в мобільному додатку. А інтелектуальне розпізнавання найпопулярніших спортивних режимів 2 позбавить від необхідності вручну вибирати їх, тому годинник завжди буде напоготові, коли ви вирішите почати вправи.

 
 

Заряджені на довгу роботу

З цим смарт-годинником ви можете не турбуватися ні про що і просто займатися повсякденними справами, тренуватися в спортзалі або басейні. Водонепроникний корпус з рейтингом 5 АТМ дозволяє приймати душ, плавати або займатися спортом під дощем без будь-якої шкоди для гаджета.

 

Заряджені на довгу роботу

GTR 2е отримали більш досконалий чіп з низькою витратою енергії та ємний акумулятор на 471 мАг, тому без проблем можуть протриматися на одному заряді до 24 днів 3 в стандартному режимі використання. Або близько 45 днів при активності тільки базових функцій. Тобто вам не доведеться постійно контролювати їх рівень заряду.

Практичний помічник в повсякденному житті

Екран Amazfit GTR 2е можна повертати на 180°, тож вони будуть зручні в носінні як для правшів, так і для лівшів. Крім того, ви можете налаштовувати силу і тривалість вібрації та блокувати дисплей паролем, щоб ніхто не міг отримати до нього доступ. А функція виявлення положення дозволяє автоматично блокувати годинник, коли ви його знімаєте.

 

Комфорт і безпека

Экран Amazfit GTR 2е можно поворачивать на 180°, а потому они будут удобны в ношении как для правшей, так и для левшей. Кроме того, вы можете настраивать силу и продолжительность вибрации и блокировать дисплей паролем, чтобы никто не мог получить к нему доступ. А функция обнаружения положения позволяет автоматически блокировать часы, когда вы снимаете их.

 ¹ Продукт не є медичним пристроєм. Дані вимірювань призначені тільки для довідки і не можуть використовуватися для професійної діагностики або моніторингу будь-яких захворювань. 2 Інтелектуальне розпізнавання включає в себе 6 спортивних режимів: біг на вулиці, бігова доріжка, ходьба пішки, їзда на велосипеді на вулиці, плавання в басейні та еліптичний тренажер. 3 Термін автономної роботи може варіюватися в залежності від налаштувань, умов використання та інших факторів. Фактичний результат може відрізнятися від лабораторних даних.

Характеристики

Загальні характеристики

Серія

Amazfit GTR 2e

Операційна система

Amazfit OS

Сумісність з ОС

Android

Apple iOS

Для кого
Додаток для смартфона

Amazfit Watch

Фізичні характеристики

Форма годинника

Дисплей

Діагональ дисплея

1,39"

Роздільна здатність дисплея

454 x 454

Сенсорний дисплей

Так

Технічні характеристики

Підтримка GPS

Так

Функціональність

Телефонні дзвінки
Моніторинг

Калорій

Сну

Пульсу

Фізичної активності

Aвтономність

Ємність акумулятора

471 мА*год

Ремінець та корпус

Регулювання довжини ремінця

Так

Змінний ремінець

Так

Матеріал корпуса
Матеріал ремінця
Колір корпуса
Колір ремінця

Габарити і комплектація

Вага

32 г

Завантаження

Відгуків