Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Відгуків8
Питання-відповіді5

Смарт-годинник Amazfit GTR 3 Pro (Brown Leather) A2040

Код:697406
Архiв
Смарт-годинник Amazfit GTR 3 Pro (Brown Leather) A2040 video preview
Смарт-годинник Amazfit GTR 3 Pro (Brown Leather) A2040 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-14%
Вигода 1 000 ₴
cashback iconКешбек 59 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Створені для розширення ваших можливостей

Класика поза часом

Натхненні класичними годинниками, Amazfit GTR 3 Pro мають круглий корпус з легкого і міцного авіаційного алюмінієвого сплаву з елегантними деталями. А великий, плавно вигнутий скляний екран, який займає практично всю поверхню лише підсилює ефект занурення. У той час як зручні та стильні ремінці дозволяють годиннику відмінно поєднуватися з будь-яким вашим стилем.

Ultra HD AMOLED дисплей

Завдяки безпрецедентній візуальній чіткості, яка досягається за рахунок щільності пікселів 331 ppi, великий 1,45-дюймовий екран Amazfit GTR 3 Pro показує вам саме те, що ви хочете, і коли ви цього хочете. При цьому його видно навіть при яскравому сонячному світлі. Крім того, ультрачіткий AMOLED-дисплей може похвалитися співвідношенням площі екрану до корпусу в 70,6%, що є одним з найвищих показників серед доступних в даний час серед круглих смарт-годинників.

 

Відображення вашого смаку і стилю

Amazfit GTR 3 Pro пропонують вам широкий вибір циферблатів – більш ніж 150 стильних і функціональних обкладинок, кожна з яких має відповідний Always-on display (1). Хочете відчути себе більш технологічним? Зробіть крок у майбутнє і виберіть один з 15 анімованих циферблатів або встановіть пріоритет бажаних функцій за допомогою 23 редагованих циферблатів.

Точне відстеження показників здоров'я

Отримуйте важливі для вас дані про стан здоров'я більш точно і ефективно з Amazfit GTR 3 Pro. Вдосконалений біометричний датчик 6PD (шість фотодіодів) BioTrackerTM PPG 3.0 в годиннику здатний відстежувати кілька показників здоров'я одночасно і більш ефективно використовувати світло.

 

Чотири показника здоров'я одним дотиком

З GTR 3 Pro ви можете перевірити частоту серцевих скорочень, сатурацію крові киснем, рівень стресу та частоту дихання на одному екрані, не відкриваючи кілька додатків. При цьому результат буде готовий всього лише за 45 секунд (2). Швидко отримайте потрібні дані одним махом і продовжуйте свій день.

Цілодобове відстеження пульсу

Незалежно від того, чи є ви спортсменом або просто намагаєтеся вести більш активний спосіб життя, важливо звертати увагу на здоров'я серця. Amazfit GTR 3 Pro допоможуть вам контролювати частоту серцевих скорочень увесь день (3) – навіть під час купання. А також попередять про аномально високу або низьку частоту пульсу, щоб ви могли швидше реагувати на сигнали свого організму.

 

PEAKBEATSTM для простого розуміння складних даних

Будьте в курсі аспектів продуктивності, які можуть вплинути на ваш прогрес і працездатність, і більш професійно відстежуйте свої дані про продуктивність з новим алгоритмом руху власної розробки. Він оцінює спеціальні дані, такі як максимальне споживання кисню (VO2Max), час повного відновлення, тренувальне навантаження і тренувальний ефект, пропонуючи вам комплексний аналіз у зрозумілому чисельному вираженні.

Поглиблений моніторинг якості сну

Напружені робочі будні або непостійний графік сну можуть привести до погіршення якості сну. З Amazfit GTR 3 Pro ви можете швидко, легко і прямо на екрані годинника отримати повний аналіз свого нічного відпочинку.

 

Вимірювання рівня стресу

За допомогою цього годинника ви зможете стежити за своїм щоденним рівнем стресу (4), отримувати сповіщення про його аномальне підвищення і виконувати спеціальні дихальні вправи для якнайшвидшого розслаблення. В будь-який момент.

Відстеження жіночого циклу

Сучасний темп життя залишає так мало часу на себе. Тому багато речей можуть вислизати від нашої уваги. Зате цей розумний годинник ніколи не забуде нагадати жінкам про важливі періоди і допоможе ефективніше відстежувати свій менструальний цикл. Щоб уникнути неприємних сюрпризів.

 

Фітнес-партнер нового рівня

Командний ви гравець або ж вважаєте за краще займатися самостійно, Amazfit GTR 3 Pro стануть вашим найкращим помічником у спорті. Завдяки понад 150 вбудованим спортивним режимам, ви зможете знайти для себе ідеальне налаштування. Цей годинник може відстежувати такі показники, як частота серцевих скорочень, кількість спалених калорій і багато чого іншого. А також вміє розпізнавати 8 видів активностей в автоматичному режимі. (5)

Витривалість, яка вражає

Якщо ви збираєтеся у відрядження, заощаджуйте місце у валізі і залиште зарядний пристрій від Amazfit GTR 3 Pro вдома. Незважаючи на великий список функцій і тонкий та легкий корпус, цей смарт-годинник відрізається достатньою витривалістю, щоб пропрацювати до 12 днів на одному заряді. (6)

 

Ваш розумний помічник

Amazfit GTR 3 Pro – це розумний пристрій, який легко інтегрується у ваш спосіб життя і робить повсякденні заняття більш зручними. Він забезпечує швидкий доступ до потрібних даних і зручний перехід від однієї функції до іншої. Дізнавайтеся погоду, отримуйте сповіщення про повідомлення, нагадування з календаря свого мобільного телефону та багато іншого, що допоможе зробити ваше повсякденне життя трохи легшим.

Слухайте музику і приймайте дзвінки прямо з годинника

Вам зовсім не обов'язково тримати телефон під рукою, коли ви гуляєте, тренуєтеся або зустрічаєтеся з друзями. Просто залиште смартфон в кишені і контролюйте ситуацію за допомогою свого годинника. Через Bluetooth-з'єднання з вашим телефоном Amazfit GTR 3 Pro може приймати телефонні дзвінки, а також використовуватися для управління музикою. Ви навіть можете зберегти до 470 пісень (7) на годиннику для самостійного відтворення музики без телефону.

 

1Always-on Display: коли екран горить, на ньому відображається вміст системи. Коли екран знаходиться в режимі очікування, на ньому відображається час. Ця функція вимагає, щоб користувачі вручну встановили «Always-on Display». Користувач може увімкнути або вимкнути цю функцію в годиннику або додатку.

2Щоб виконати вимір одним дотиком, щільно надіньте годинник на відстані одного пальця від зап'ястя і тримайте руку нерухомо для досягнення найкращих результатів. Рух, а також навколишні і фізичні характеристики можуть впливати на швидкість і точність моніторингу та вимірювання.

3Для використання функції цілодобового моніторингу пульсу необхідно, щоб користувач включив автоматичний моніторинг серцевого ритму в додатку Zepp, а мінімальне значення може бути встановлено рівним 1 хвилині. Попередження про аномальний пульс і орієнтовне значення необхідно встановити в додатку Zepp. Цей продукт не є медичним пристроєм і не може використовуватися в медичних цілях або в якості основи для діагностики будь-якого захворювання. Результати наведені тільки для довідки. Якщо ви погано себе почуваєте, зверніться до професійної медичної установи.

4Необхідно ввімкнути цілодобовий моніторинг рівня стресу на годиннику або в додатку Zepp. Попередження про високий рівень стресу засновані на попередньо визначеному рівні, і на годиннику повинні бути активовані підказки для дихальних вправ.

5Точність і чутливість функції розпізнавання тренування варіюється від людини до людини і залежить від пози і навичок користувача під час тренування. Коротка тривалість тренування або часта зміна пози можуть не активувати функцію автоматичного розпізнавання. Коли ви керуєте автомобілем або берете участь в інших подібних діях, може спрацьовувати випадкове розпізнавання, якщо ці дії особливо схожі на обраний режим тренування.

6Термін служби батареї може варіюватися в залежності від налаштувань, умов роботи та інших факторів. Таким чином, фактичний результат може відрізнятися від лабораторних даних.

7Максимальний обсяг пам'яті для зберігання музики становить 2,3 ГБ (через зайнятий системою фактичний простір, місце що використовується користувачем, може бути менше 2,3 ГБ); виходячи з розрахунку 5-10 МБ на пісню, в годиннику можна зберігати до 270-470 пісень у форматі MP3.

Характеристики

Загальні характеристики

Серія
Операційна система

Zepp OS

Сумісність з ОС

Android

Apple iOS

Для кого
Додаток для смартфона

Apple Health

Google Fit

Фізичні характеристики

Форма годинника

Дисплей

Діагональ дисплея

1,45"

Роздільна здатність дисплея

480 х 480

Сенсорний дисплей

Так

Технічні характеристики

Підтримка GPS

Так

Функціональність

Телефонні дзвінки
Моніторинг

Калорій

Серцевого ритму

Сну

Фізичної активності

Менструального циклу

Стресу

Насичення крові киснем (SpO2)

Aвтономність

Ємність акумулятора

450 мА*год

Ремінець та корпус

Регулювання довжини ремінця

Так

Матеріал корпуса
Матеріал ремінця
Колір корпуса
Колір ремінця

Габарити і комплектація

Вага

32 г

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Смарт-годинник Amazfit GTR 3 Pro (Brown Leather) A2040