Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Відгуків11
Питання-відповіді11

Смарт-годинник Amazfit GTS 2 (Gold) A1969

Код:677372
Архiв
Смарт-годинник Amazfit GTS 2 (Gold) A1969 video preview
Смарт-годинник Amazfit GTS 2 (Gold) A1969 фото
Смарт-годинник Amazfit GTS 2 (Gold) A1969 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-15%
Вигода 800 ₴
cashback iconКешбек 44 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Більше кольору. Більше чіткості.

Amazfit GTS 2 оснащений AMOLED екраном з надзвичайно яскравими кольорами, який легко може конкурувати з кращими дисплеями у світі. Завдяки щільності у 341 піксель на дюйм, він відрізняється високою чіткістю та реалістичністю. Забезпечуючи чудову видимість і вдень, і вночі.

 
 

Практичний дизайн з акцентом на елегантності

Смарт-годинник Amazfit GTS 2 – цей той випадок, коли стиль зустрічається з функціональністю. Його екран має алмазоподібне вуглецеве покриття oDLC, що забезпечує більшу стійкість до подряпин та зносостійкість. А плавний вигин та ідеальна гладкість скла створюють приємне візуальне і тактильне сприйняття, у той час як акуратний корпус з алюмінієвого сплаву гарантує зручність та легкість у носінні. І все це виконано у 3 стильних кольорах, натхнених самою природою – від пісків пустелі до м'якої пітьми півночі.

 

Персоналізовані циферблати

Вибирайте з широкого діапазону циферблатів, що дозволяють зробити годинник продовженням вашого стилю. І навіть створити власний дизайн з вподобаною картинкою. Модульна система дає можливість налаштувати саме ті функції, які ви хочете бачити.1 Крім того, більшість циферблатів підтримують функцію Always-on Display, тому ви можете бачити вподобаний інтерфейс у будь-який час і в будь-якому місці.

 
 

Вимірювання насичення крові киснем

SpO2 – главный индикатор здоровья человека. Вот почему в полностью обновленных Amazfit GTS 2 появилась функция измерения кислорода в крови. Она поможет лучше понять свое физическое состояние и держать здоровье под контролем. Занимаетесь ли вы спортом, активно работаете или учитесь, благодаря этой функции вы всегда сможете проверить свой уровень SpO2, если вдруг почувствуете недомогание.

 

Комплексний моніторинг вашого стану

Годинник оснащений новітнім високоточним оптичним датчиком BioTracker™ 2 PPG, розробленим компанією Huami Technology. Завдяки потужному двигуну він дійсно забезпечує всебічний контроль вашого стану. 2 Цей датчик дозволяє відстежувати серцевий ритм у 24-годинному режимі, тримати під контролем рівень стресу і більш точно та детально визначати фази сну (легкий, глибокий, періоди REM). Щоб ви могли стежити за своїм здоров'ям і під час дня, і коли відпочиваєте.

 
 

Відповідайте на телефонні дзвінки прямо зі свого зап'ястя

Amazfit GTS 2 оснащений мікрофоном та динаміком, що дозволяє миттєво відповідати на важливі дзвінки, не дістаючи телефон з сумки або кишені. Це також може бути дуже зручно, коли ви знаходитесь на пробіжці або за кермом.

 

Просте керування музикою

Увімкніть музику на своєму смартфоні і легко керуйте плейлистом за допомогою смарт-годинника. А завдяки 3 Гб локального сховища ви можете зберегти до 600 пісень прямісінько на пристрої. Тому нехай телефон спокійно полежить в сторонці, поки ви тренуєтеся або просто займаєтеся своїми справами під улюблені ритми.

 
 

Ваш особистий помічник

Amazfit GTS 2 має багатий функціонал, що допомагає зробити ваше повсякденне життя ще комфортнішим. Він дозволяє читати повідомлення, сповіщає про вхідні дзвінки, допомагає вчасно прокинутися, нагадує про заплановані справи та потребу порухатися, якщо ви занадто засиділися на місці. А також показує прогноз погоди та багато іншого.

 

12 спортивних режимів

Для тих, хто любить спорт і намагається тримати себе в формі, GTS 2 може запропонувати 12 спеціальних спортивних режимів. Вони дозволяють відстежувати вашу активність у різних формах і формують докладні звіти після кожного тренування. Щоб ви могли контролювати свій прогрес і покращувати навички в улюбленому виді спорту.

 
 

Готовий супроводжувати вас навіть під водою

Завдяки професійній гідроізоляції, що забезпечує захист від води у 5 АТМ, Amazfit GTS 2 можна спокійно носити і під час роботи в офісі, і на тренуванні в басейні.

 

7 днів автономної роботи

Насолоджуйтесь активним відпочинком та всіма корисними функціями гаджета протягом цілого тижня, без потреби носити всюди з собою зарядний пристрій. Новий Amazfit GTS 2 отримав великий акумулятор ємністю 246 мАг, заряду якого вистачає на 7 днів при звичайному використанні. Або на 20 днів у режимі заощадження енергії. Тому годинник завжди готовий супроводжувати вас, куди б Ви не вирушили. 3

 
 

Комфорт та безпека

Екран Amazfit GTS 2 може повертатися на 180°, а тому він буде зручним у носінні як для правшів, так і для лівшів. Крім того, ви можете заблокувати дисплей паролем, щоб ніхто не міг отримати до нього доступ. А функція виявлення положення дозволяє автоматично блокувати годинник, коли ви його знімаєте.

 

Сумісний з додатком Zepp

Крім стандартного набору програм, смарт-годинник GTS 2 може працювати з додатком Zepp, який проводить всебічний аналіз даних і дозволяє користувачеві відстежувати свій фізичний стан. Серед його головних функцій збір та подання детальних даних про здоров'я і тренування, що допомагають бачити динаміку змін у вашому тілі.

  ¹ Не всі циферблати підтримують індивідуальне або модульне налаштування.. ² Цей продукт не є медичним пристроєм. Дані вимірювань призначені тільки для довідки і не можуть використовуватися для професійної діагностики або моніторингу будь-яких захворювань. 3 Термін автономної роботи може варіюватися залежно від налаштувань, умов використання та інших факторів. Фактичний результат може відрізнятися від лабораторних даних.

Характеристики

Загальні характеристики

Серія
Операційна система

Amazfit OS

Сумісність з ОС

Android

Apple iOS

Для кого
Додаток для смартфона

Amazfit Watch

Zepp

Фізичні характеристики

Форма годинника

Дисплей

Діагональ дисплея

1,65"

Роздільна здатність дисплея

348 x 442

Сенсорний дисплей

Так

Технічні характеристики

Розмір вбудованої пам'яті
Розмір оперативної пам'яті

4 Мб

Підтримка GPS

Так

Функціональність

Телефонні дзвінки
Моніторинг

Калорій

Серцевого ритму

Сну

Пульсу

Фізичної активності

Насичення крові киснем (SpO2)

Aвтономність

Ємність акумулятора

246 мА*год

Ремінець та корпус

Регулювання довжини ремінця

Так

Змінний ремінець

Так

Матеріал корпуса
Матеріал ремінця
Колір корпуса
Колір ремінця

Завантаження

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Смарт-годинник Amazfit GTS 2 (Gold) A1969