Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Відгуків20
Питання-відповіді15

Смарт-годинник Amazfit GTS 2 mini (Black) A2018

Код:679917
Архiв
Смарт-годинник Amazfit GTS 2 mini (Black) A2018 video preview
Смарт-годинник Amazfit GTS 2 mini (Black) A2018 video preview
Смарт-годинник Amazfit GTS 2 mini (Black) A2018 фото
Смарт-годинник Amazfit GTS 2 mini (Black) A2018 фото
Смарт-годинник Amazfit GTS 2 mini (Black) A2018 фото
Смарт-годинник Amazfit GTS 2 mini (Black) A2018 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 31 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Яскравий AMOLED-дисплей. Більше кольору і чіткості.

Незважаючи на свою мініатюрність, Amazfit GTS 2 mini отримали великий 1,55-дюймовий AMOLED екран. Вся інформація на ньому добре видно в будь-який час дня і ночі, а висока чіткість і колірна палітра, що покриває 100% NTSC, роблять зображення яскравим, насиченим, захоплюючим.

 

Насолоджуйся легкістю

Нове покоління смарт-годин отримало безрамковий дисплей покритий злегка зігнутим 2.5D склом, яке забезпечує стильний вигляд і надійний захист екрану. І тонкий корпус, який важить всього 19,5 грам. Що разом з приємним для шкіри силіконовим ремінцем дозволяє їм легко стати невід'ємною частиною твого іміджу.

 
 

Різноманітний і унікальний. Зовсім як ти.

Будь завжди в тренді з розумним годинником GTS 2 mini. Маючи на вибір понад 50 циферблатів, більшість з яких підтримують режим Always-on Display, ти можеш бути впевнений, що завжди підбереш для себе щось круте і цікаве. Або зроби дизайн дійсно унікальним, завантаживши свої власні фотографії в якості фону. А настроюваний модульний циферблат допоможе зосередитися на найважливішій інформації, дозволивши тобі самостійно обирати, що саме повинно відображатися на екрані.

 

Всебічний контроль за здоров'ям

Amazfit GTS 2 mini здатні забезпечувати цілодобовий моніторинг серцевого ритму, вимірювати насичення крові киснем, моніторити якість сну, рівень стресу і відстежувати жіночий цикл. І мають масу корисних функцій, які допомагають дізнатися більше про своє здоров'я. Таких, наприклад, як система оцінки здоров'я PAI™, яка обробляє комплексні дані про твій фізичний стан за допомогою вдосконаленого алгоритму і надає звіт у вигляді простої числової оцінки.

 
 

Визначення насичення крові киснем

Насичення крові киснем (SpO2) є одним з найбільш важливих показників здоров'я людини, тому повністю оновлені Amazfit GTS 2 mini також отримали цю корисну функцію. Перевіряй свій рівень SpO2 після інтенсивної фізичної або розумової активності, або ж в той момент, коли відчуєш нездужання, щоб краще розуміти свій фізичний стан.

 

24-годинний моніторинг серцевого ритму

Цілодобовий високоточний моніторинг пульсу в GTS 2 mini дозволить тобі завжди контролювати своє серцебиття. А також вчасно дізнаватися про аномально високу частоту серцевих скорочень, що знижує ймовірність нещасних випадків і допомагає захистити твоє життя.

 
 

Відстеження жіночого циклу

Серед інших особливостей цього смарт-годинника є функція контролю менструального циклу. Вона допомагає відслідковувати цикл та періоди овуляції, а також попереджати користувача до їх початку, аби можна було заздалегідь спланувати свій день і уникнути неприємних ситуацій.

 

Тримай стрес під контролем

Стрес – першопричина багатьох проблем зі здоров'ям. За допомогою GTS 2 mini ти зможеш в будь-який момент перевірити, на якій позначці знаходиться твій особистий рівень стресу – від розслабленого і нормального до середнього або високого. А також отримати кілька порад про те, як його знизити.

 
 

70+ спортивних режимів. Відстеження і аналіз в реальному часі.

Годинник Amazfit GTS 2 mini пропонує тобі вивести свої можливості на максимум з більш ніж 70 вбудованими спортивними режимами. Серед цього різноманіття знайдуться програми для любителів спорту як в приміщенні, так і на вулиці. Крім того, з їх допомогою під час тренувань ти зможеш стежити за своїм пульсом і фізичним станом в режимі реального часу, управляти музикою на своєму телефоні, отримувати повідомлення про етапи тощо. А докладний звіт про твою активність буде доступний в додатку після завершення тренування.

 

До 2 тижнів автономної роботи

Повністю оптимізована система керування батареєю та акумулятор ємністю 220 мАг забезпечують Amazfit GTS 2 mini до 14 днів автономної роботи. Таким чином, ви зможете просто займатися своїми повсякденними справами, не перевіряючи постійно рівень заряду свого смарт-годинника.

 
 

Мінімальний розмір, максимальна користь

Крім всіх основних функцій, цей розумний годинник оснащений додатковими можливостями, які допоможуть зробити кожен твій день трохи комфортнішим. Наприклад, ти можеш прямо зі свого зап'ястя дистанційно керувати камерою на мобільному телефоні, легко роблячи групові фотографії та селфі. Спеціальні дихальні вправи навчать тебе правильно розслаблятися. А водонепроникний корпус з рейтингом 5 АТМ дозволить носити годинник не тільки в будь-яку погоду, але і під час плавання.

Характеристики

Загальні характеристики

Серія
Операційна система

Amazfit OS

Сумісність з ОС

Android

Apple iOS

Для кого
Додаток для смартфона

Amazfit Watch

Фізичні характеристики

Форма годинника

Дисплей

Діагональ дисплея

1,55"

Роздільна здатність дисплея

354 x 306

Сенсорний дисплей

Так

Технічні характеристики

Підтримка GPS

Так

Функціональність

Телефонні дзвінки
Моніторинг

Калорій

Сну

Пульсу

Фізичної активності

Насичення крові киснем (SpO2)

Aвтономність

Ємність акумулятора

220 мА*год

Ремінець та корпус

Регулювання довжини ремінця

Так

Змінний ремінець

Так

Матеріал корпуса
Матеріал ремінця
Колір корпуса
Колір ремінця

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Смарт-годинник Amazfit GTS 2 mini (Black) A2018