Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Відгуків10
Питання-відповіді6

Смарт-годинник Amazfit GTS 2e (Black) A2021

Код:679915
Архiв
Смарт-годинник Amazfit GTS 2e (Black) A2021 video preview
Смарт-годинник Amazfit GTS 2e (Black) A2021 video preview
Смарт-годинник Amazfit GTS 2e (Black) A2021 фото
Смарт-годинник Amazfit GTS 2e (Black) A2021 фото
Смарт-годинник Amazfit GTS 2e (Black) A2021 фото
Смарт-годинник Amazfit GTS 2e (Black) A2021 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-22%
Вигода 1 000 ₴
cashback iconКешбек 34 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Естетика безмежного дизайну

У Amazfit GTS 2e використовується загартоване, злегка зігнуте 2.5D скло, яке плавно переходить у вигин алюмінієвого корпусу. Разом з тонким профілем годинника це створює візуально приємний, витончений образ. При цьому спеціальне покриття на скляній поверхні забезпечує більшу стійкість до подряпин і зносу. А кілька варіантів забарвлення ремінців дозволяють годиннику виглядати органічно і на важливому заході, і в тренажерному залі.

Екран, гідний захоплення

1,65-дюймовий HD екран цього смарт-годинника по чіткості можна порівняти з дисплеями найновіших смартфонів. Щільність пікселів 341 ppi та яскраві кольори AMOLED матриці роблять його реалістичним і забезпечують прекрасну видимість. Вдень і вночі.

 

Персоналізовані циферблати

Вибирайте з широкого діапазону циферблатів, що дозволяють зробити годинник продовженням вашого стилю. І навіть створити власний дизайн з вподобаною картинкою. Крім того, більшість циферблатів підтримують функцію Always-on Display, тому ви можете перевіряти час, не вмикаючи для цього екран кожен раз.

 
 

Комплексний моніторинг вашого стану

Годинник оснащений новітнім високоточним оптичним датчиком BioTracker™ 2 PPG, розробленим компанією Huami Technology. Завдяки потужному двигуну він дійсно забезпечує всебічний контроль вашого стану. 1 Цей датчик дозволяє відстежувати серцевий ритм в 24-годинному режимі, тримати під контролем рівень стресу і більш точно та детально визначати фази сну (легкий, глибокий, періоди REM). Щоб ви могли стежити за своїм здоров'ям і вдень, і коли відпочиваєте.

 

Вимірювання насичення крові киснем

SpO2 – один з основних індикаторів здоров'я людини. І Amazfit GTS 2е допоможе вам стежити за вмістом кисню в крові. Це дасть можливість краще зрозуміти свій фізичний стан і тримати здоров'я під контролем. Ви завжди зможете перевірити свій рівень SpO2, коли займаєтеся спортом, активно працюєте або якщо раптом відчуєте нездужання.

 
 

90 спортивних режимів і розумне розпізнавання

Покращуйте свої показники і домагайтеся видимих результатів у будь-якому виді спорту. Amazfit GTS 2е пропонують вам на вибір 90 спортивних режимів, серед яких напевно знайдеться той, що вам потрібен. Активуйте відповідне налаштування і по завершенню тренування годинник підготує вам аналітичний звіт, який також можна буде переглянути в мобільному додатку. А інтелектуальне розпізнавання найпопулярніших спортивних режимів 2 позбавить від необхідності вручну вибирати їх, тому годинник завжди буде напоготові, коли ви вирішите почати вправи.

 

Готовий супроводжувати вас навіть під водою

Завдяки професійній гідроізоляції, що забезпечує захист від води в 5 АТМ, Amazfit GTS 2е можна спокійно носити і під час роботи в офісі, і на тренуванні в басейні.

 
 

14 днів автономної роботи

Завдяки оптимізованій системі керування акумулятором, цей смарт-годинник завжди готовий відстежувати прогрес і супроводжувати вас у поїздках. Так, одного заряду їм вистачає на 14 днів при звичайному використанні або на 24 дні в режимі економії енергії. Тому немає необхідності носити всюди з собою зарядний пристрій. 3

 

Комфорт і безпека

Екран Amazfit GTS 2е може повертатися на 180°, а тому вони будуть зручні в носінні як для правшів, так і для лівшів. Крім того, ви можете заблокувати дисплей паролем, щоб ніхто не міг отримати до нього доступ. А функція виявлення положення дозволяє автоматично блокувати годинник, коли ви його знімаєте.

 
 

Ваш особистий помічник

Amazfit GTS 2е мають багатий функціонал, що допомагає зробити вашу повсякденне життя ще комфортнішим. Вони дозволяють читати повідомлення, повідомляють про вхідні дзвінки, допомагають вчасно прокинутися, нагадують про заплановані справи і необхідність порухатися, якщо ви занадто засиділися на місці. А також показують прогноз погоди і навіть вміють вимірювати температуру у приміщенні.

 

Сумісні з додатком Zepp

Крім стандартного набору програм, смарт-годинник GTS 2е може працювати з додатком Zepp, який проводить всебічний аналіз даних і дозволяє користувачеві відслідковувати свій фізичний стан. У числі його головних функцій збір та подання детальних даних про здоров'я і тренування, що допомагають бачити динаміку змін у вашому тілі.

   ¹ Продукт не є медичним пристроєм. Дані вимірювань призначені тільки для довідки і не можуть використовуватися для професійної діагностики або моніторингу будь-яких захворювань. 2 Інтелектуальне розпізнавання включає в себе 6 спортивних режимів: біг на вулиці, бігова доріжка, ходьба пішки, їзда на велосипеді на вулиці, плавання в басейні та еліптичний тренажер. 3 Термін автономної роботи може варіюватися в залежності від налаштувань, умов використання та інших факторів. Фактичний результат може відрізнятися від лабораторних даних.

Характеристики

Загальні характеристики

Серія
Операційна система

Amazfit OS

Сумісність з ОС

Android

Apple iOS

Для кого
Додаток для смартфона

Amazfit Watch

Zepp

Фізичні характеристики

Форма годинника

Дисплей

Діагональ дисплея

1,65"

Роздільна здатність дисплея

348 x 442

Сенсорний дисплей

Так

Технічні характеристики

Підтримка GPS

Так

Функціональність

Телефонні дзвінки
Моніторинг

Калорій

Серцевого ритму

Сну

Пульсу

Фізичної активності

Насичення крові киснем (SpO2)

Aвтономність

Ємність акумулятора

246 мА*год

Ремінець та корпус

Регулювання довжини ремінця

Так

Змінний ремінець

Так

Матеріал корпуса
Матеріал ремінця
Колір корпуса
Колір ремінця

Завантаження

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Смарт-годинник Amazfit GTS 2e (Black) A2021