Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Відгуків2
Питання-відповіді2

Смарт-годинник Amazfit GTS 3 (Terra Rosa) A2035

Код:697416
Архiв
Смарт-годинник Amazfit GTS 3 (Terra Rosa) A2035 video preview
Смарт-годинник Amazfit GTS 3 (Terra Rosa) A2035 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-12%
Вигода 700 ₴
cashback iconКешбек 49 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Створені, щоб рухатися разом з вами

Елегантний стиль. Безпрецедентна легкість.

Amazfit GTS 3 – це не просто сучасний смарт-годинник, а по-справжньому модний аксесуар. Надтонкий корпус годин товщиною 8,8 мм * виготовлений з легкого, але міцного авіаційного алюмінієвого сплаву і важить всього 24,4 грама. А вигнутий скляний екран відмінно гармонує з безрамковий дизайном (1), дозволяючи дисплею ідеально вписатися в корпус. При цьому годинник виділяється не тільки своїм стильним дизайном, але й зручними дихаючими силіконовими ремінцями, які доводять, що GTS 3 реально створені для активного життя.

*Без бази датчика ЧСС.

 
 

Більше інформації на Ultra HD екрані

Насолоджуйтесь яскравою і чіткою картинкою на AMOLED дисплеї з роздільною здатністю Ultra HD і щільністю пікселів 341 ppi. Він забезпечує видимість навіть при яскравому сонячному світлі і відмінний огляд завдяки 1,75-дюймовій області екрану, яка збільшилася на 14% в порівнянні з попереднім поколінням і має співвідношення екрану до корпусу 72,4%. На сьогоднішній день це є один з найвищих показників серед розумних годинників.

 
 

Широкий вибір циферблатів на будь-який смак

Підберіть оформлення для свого смарт-годинника під свій настрій, одяг або подію за допомогою величезного вибору з понад 100 стильних циферблатів, кожен з яких має відповідний Аlways-on display (2). Або зробіть крок у майбутнє і виберіть один з 15 анімованих циферблатів. А якщо ви хочете самі контролювати вміст екрану, до ваших послуг 12 редагованих циферблатів, які дозволяють встановлювати пріоритет для різних функцій. Amazfit GTS 3 легко підлаштовуються під ваші уподобання.

 
 

24-годинний моніторинг рівня кисню в крові і пульсу

Вдосконалений біометричний датчик 6PD (шість фотодіодів) BioTracker™ PPG 3.0 в годиннику може відстежувати кілька показників здоров'я одночасно і більш ефективно використовувати оптичне світло. (3) Завдяки йому Amazfit GTS 3 можуть весь день безперервно контролювати частоту серцевих скорочень і насичення крові киснем (SpO2) – два найбільш важливих показника, що відображають стан здоров'я людини. А в разі виявлення будь-яких відхилень від заданої норми годинник тут же повідомить про це власника. (4)

 
 

Всі основні показники в одному місці

Іноді вам просто потрібен швидкий огляд статистики вашого здоров'я, без зайвої метушні з різними додатками. З Amazfit GTS 3 ви можете перевірити частоту серцевих скорочень, сатурацію крові киснем, рівень стресу і частоту дихання одним дотиком до годинника і протягом всього 45 секунд. Отримайте всі необхідні дані, не переглядаючи для цього окремі додатки.

 
 

Поглиблений моніторинг якості сну

Напружені робочі будні або непостійний графік сну можуть привести до погіршення якості сну. З Amazfit GTS 3 ви можете швидко, легко і прямо на екрані годин отримати повний аналіз свого нічного відпочинку.

 
 

Відстежують рівень стресу і жіночі цикли

З цим смарт-годинником ви зможете краще планувати свій час. Налаштуйте гаджет для відстеження рівня стресу (5), щоб контролювати навантаження і робіть дихальні вправи за підказками годинника, коли потрібно розслабитися. Крім того, девайс також допоможе жінкам відстежувати свій менструальний цикл і вчасно отримувати нагадування, щоб уникнути сюрпризів.

 
 

150+ спортивних режимів

Командний ви гравць або вважаєте за краще займатися самостійно, Amazfit GTS 3 стануть вашим найкращим помічником у спорті. Завдяки більш ніж 150 вбудованим спортивним режимам, ви зможете знайти для себе ідеальне налаштування. Цей годинник може відстежувати такі показники, як частота серцевих скорочень, кількість спалених калорій і багато іншого. А також вміють розпізнавати 8 видів активностей в автоматичному режимі. (6)

 

Позмагайтеся з собою

Втомилися бігати наодинці? Киньте виклик самому собі, задіявши режим Virtual Pacer (7). На годиннику буде відображатися значок, що представляє одну з ваших раніше записаних пробіжок, а також інший значок, який показує вашу поточну продуктивність, щоб дати вам ціль, яку потрібно побити. Це допоможе вам просуватися вперед і ставати краще з кожною пробіжкою.

Водонепроникний корпус

Полюбляєте плавати? Amazfit GTS 3 мають рівень водонепроникності в 5 АТМ (8), а тому без проблем зможуть супроводжувати вас в басейні, на пляжі або в душі.

Фізична ручка для плавної навігації

Якими б зручними не були сенсорні екрани, іноді потрібно переміщатися по меню так, щоб пальці не закривали екран або не ковзали по ньому, якщо ви спітніли. Amazfit GTS 3 мають фізичну кнопку для простої навігації, яка спрощує взаємодію з годинником – просто повертайте її, щоб швидко перемикатися між додатками і функціями.

 

До 12 днів без підзарядки

Маючи великий список корисних функцій, GTS 3 легко стануть вашим повсякденним супутником. А щоб вам не довелося переживати про їх раптове відключення посеред дня, годинник забезпечили акумулятором, здатним пропрацювати до 12 днів (9) від однієї повної зарядки при стандартному сценарії використання.

Асистент в щоденних справах

Дізнавайтеся погоду, синхронізуйте календар мобільного телефону з годинником, отримуйте сповіщення про надходження нових повідомлень та багато іншого. Зробіть повсякденне життя більш зручним з Amazfit GTS 3.

 

1Завдяки скляній кришці продукт не має чіткої межі на лицьовій стороні, що забезпечує візуальне враження «без кордонів».

2Always-on Display: коли екран горить, на ньому відображається вміст системи. Коли екран знаходиться в режимі очікування, на ньому відображається час. Ця функція вимагає, щоб користувачі вручну встановили «Always-on Display». Користувач може ввімкнути або вимкнути цю функцію в годиннику або додатку.

3Цей продукт не є медичним пристроєм і не може використовуватися в медичних цілях або в якості основи для діагностики будь-якого захворювання. Результати наведені тільки для довідки. Якщо ви погано себе почуваєте, зверніться до професійної медичної установи.

4Для вимірювання SpO2, будь ласка, надягніть годинник на відстані одного пальця від зап'ястя і тримайте руку нерухомо для досягнення найкращих результатів. Цілодобовий моніторинг SpO2 необхідно увімкнути на годиннику або в додатку Zepp. SpO2 оповіщення відправляються, якщо виявлене значення занадто низьке в порівнянні з заданим, яке необхідно встановити в додатку Zepp (як мінімум 80%). Рух, а також навколишні і фізичні характеристики можуть впливати на швидкість і точність моніторингу та вимірювання.

5Необхідно увімкнути цілодобовий моніторинг рівня стресу на годиннику або в додатку Zepp. Попередження про високий рівень стресу засновані на попередньо визначеному рівні, і на годиннику повинні бути активовані підказки для дихальних вправ.

6Точність і чутливість функції розпізнавання тренування варіюється від людини до людини і залежить від пози і навичок користувача під час тренування. Коротка тривалість тренування або часта зміна пози можуть не активувати функцію автоматичного розпізнавання. Коли ви керуєте автомобілем або берете участь в інших подібних діях, може спрацьовувати випадкове розпізнавання, якщо ці дії особливо схожі на обраний режим тренування.

7Режим Virtual Pacer сумісний тільки зі спортивними режимами «Біг на вулиці» і «Бігова доріжка».

8Відповідно до стандарту ISO 22810-2010, Amazfit GTS 3 досягає рейтингу 5 атм при водонепроникності до 50 метрів і, отже, стійкий до бризок, снігу або плавання. Він пройшов стороннє тестування, проведене Bureau Veritas, номер звіту - XRX-ESH-P21041179. Знімайте годинник при прийнятті гарячого душу або поході в сауну, тому що занадто багато пари може вплинути на ущільнення і зробити їх менш водонепроникними в майбутньому. Не носіть годинник з шкіряним або металевим ремінцем під час плавання - при підготовці до плавання використовуйте ремінець з фтореластомера або іншого відповідного типу. Для отримання додаткової інформації відвідайте сторінку підтримки за адресою: support.amazfit.com

9Термін служби батареї може варіюватися в залежності від налаштувань, навколишніх умов та інших факторів. Таким чином, фактичний результат може відрізнятися від лабораторних даних.

Характеристики

Загальні характеристики

Серія
Операційна система

Zepp OS

Сумісність з ОС

Android

Apple iOS

Для кого
Додаток для смартфона

Zepp

Фізичні характеристики

Форма годинника

Дисплей

Діагональ дисплея

1,75"

Роздільна здатність дисплея

390 x 450

Сенсорний дисплей

Так

Технічні характеристики

Підтримка GPS

Так

Функціональність

Телефонні дзвінки
Моніторинг

Калорій

Сну

Пульсу

Фізичної активності

Менструального циклу

Стресу

Насичення крові киснем (SpO2)

Aвтономність

Ємність акумулятора

250 мА*год

Ремінець та корпус

Регулювання довжини ремінця

Так

Змінний ремінець

Так

Матеріал корпуса
Матеріал ремінця
Колір корпуса
Колір ремінця

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Смарт-годинник Amazfit GTS 3 (Terra Rosa) A2035