Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Смарт-годинник Huawei Watch GT3 42 mm (Elegant Gold)

Код:701001
Архiв
Смарт-годинник Huawei Watch GT3 42 mm (Elegant Gold) video preview
Смарт-годинник Huawei Watch GT3 42 mm (Elegant Gold) video preview
Смарт-годинник Huawei Watch GT3 42 mm (Elegant Gold) video preview
Смарт-годинник Huawei Watch GT3 42 mm (Elegant Gold) фото
Смарт-годинник Huawei Watch GT3 42 mm (Elegant Gold) фото
Смарт-годинник Huawei Watch GT3 42 mm (Elegant Gold) фото
Смарт-годинник Huawei Watch GT3 42 mm (Elegant Gold) фото
Смарт-годинник Huawei Watch GT3 42 mm (Elegant Gold) фото
Смарт-годинник Huawei Watch GT3 42 mm (Elegant Gold) фото
Смарт-годинник Huawei Watch GT3 42 mm (Elegant Gold) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 94 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок
Huawei Watch GT 3 Header Image

6 причин закохатись

Huawei Watch GT 3 Reasons Image

Точний контроль серцевого ритму

Huawei Watch GT 3 Reasons Heart Image

Цілодобовий моніторинг SpO22

Huawei Watch GT 3 Reasons Oxygen Image

Стильний дизайн

Huawei Watch GT 3 Reasons Design Image

Понад 100 режимів для тренування

Huawei Watch GT 3 Reasons Trainings Image

Телефонні дзвінки через Bluetooth

Huawei Watch GT 3 Reasons Calls Image
Huawei Watch 3 GT Devider Image

Краса на руці

Huawei Watch 3 GT Beauty Image

Цей елегантний годинник діаметром 42 мм є справжнім витвором мистецтва, на випуклій поверхні якого грають відблиски, створюючи м’яке сяйво. Годинник має мінімалістську конструкцію, сильноглянцеве покриття і доповнюється витонченим ремінцем, що виглядає сучасно та солідно.

Huawei Watch GT 3 Comparison Image

HUAWEI WATCH GT 3 46 мм

Кольоровий AMOLED-екран
466х466 пікселів
Товщина корпусу 11 мм
Вага близько 42,6 г (без ремінця)3

HUAWEI WATCH GT 3 42 мм

Кольоровий AMOLED-екран
466х466 пікселів
Товщина корпусу 10,2 мм
Вага близько 35 г (без ремінця)3

Huawei Watch GT 3 Comparison Details Screen Image
1,32 дюйма3
Кольоровий AMOLED-екран
Huawei Watch GT 3 Comparison Details Thickness Image
11 мм3
Товщина корпусу
Huawei Watch GT 3 Comparison Details Weight Image
42,6 г
Без ремінця3
Huawei Watch GT 3 Comparison Details Screen Image
1,32 дюйма3
Кольоровий AMOLED-екран
Huawei Watch GT 3 Comparison Details Thickness Image
10,2 мм3
Товщина корпусу
Huawei Watch GT 3 Comparison Details Weight Image
35 г
Без ремінця3

Всі ваші стилі завжди поруч

Знайдіть те, що пасує до вашого стилю. Виберіть з-поміж космічного, спортивного, мінімалістичного та тисяч інших циферблатів4 і поставте його на дисплей, щоб завжди підіймав ваш настрій. Комбінуйте годинник з різноманітними ремінцями — протиалергійними з вітону, стильними з телячої шкіри або ж елегантними з міланського плетіння.

Huawei Watch GT 3 Style Image

Захопливий поворот

Просто поверніть «заводну коронку», щоб збільшити або зменшити зображення на екрані та швидко знайти потрібну функцію. Завдяки високій частоті оновлення ви можете легко налаштувати гучність та час будильника, навіть якщо у вас мокрі руки.

Huawei Watch GT 3 Crown Image

Точність поза часом

Huawei Watch GT 3 Accuracy Image

Точний контроль серцевого ритму

Нещодавно покращений модуль вимірювання частоти пульсу містить вісім розташованих колом фотодіодів і два комплекти випромінювачів, а також випуклу скляну лінзу для більшої зручності та зменшення впливу зовнішнього світла. Оновлений алгоритм штучного інтелекту ефективно відфільтровує шум від сигналів, дозволяючи точно відстежувати частоту пульсу навіть під час інтенсивних тренувань і підвищуючи точність вимірювання вмісту кисню в крові.

Huawei Watch GT 3 Pro Heart Image

П’ять систем та два діапазони геолокації

Годинник підтримує супутникові системи GPS, Beidou, ГЛОНАСС, Galileo та QZSS і ефективно протидіє перешкодам, завдяки чому стабільно приймає сигнали геолокації надворі. Годинник точно зафіксує перебіг ваших тренувань і полічить кожну краплю поту. Одночасне приймання сигналів у двох діапазонах L1 та L5 дозволяє годиннику HUAWEI WATCH GT 3 краще захиститися від завад і точніше визначати місцезнаходження.

Huawei Watch GT 3 Pro Heart Image

Потужний акумулятор, бездротове заряджання

HUAWEI WATCH GT 3 підтримує бездротове заряджання5, тож ви можете зарядити їх навіть за допомогою свого телефону5 і більше не турбуватися про рівень заряду. Повного заряду HUAWEI WATCH GT 3 46 мм вистачає на 14 днів1, а HUAWEI WATCH GT 3 42 мм — на 7 днів1, завдяки чому ви завжди зможете стежити за своїми фізичними вправами та не пропустите жодної перевірки стану здоров’я.

Вперед — до здобутків

Будьте готові до несподіванок

Huawei Watch GT 3 Weather Image
Huawei Watch GT 3 Weather Image Small

Годинник щодня повідомляє про час сходу та заходу сонця, може показувати фази місяця та інформувати вас про припливні зміни в режимі реального часу. Вбудований барометр-висотомір постійно стежить за тиском повітря і попереджає у разі різких змін про наближення екстремальних погодних явищ, надаючи додатковий засіб захисту.

Ваш особистий тренер з бігу

HUAWEI WATCH GT 3 спроможний дати оцінку вашим атлетичним вмінням на основі історії даних про ваші пробіжки та сформувати науково обґрунтовану професійну програму6 для щоденних пробіжок або підготовки до змагань, а також інструктувати вас під час бігу. Під час тренувань ця програма може регулярно та автоматично коригуватися з урахуванням фактичних даних про виконання плану, щоб допомогти вам збільшити ефективність тренувань та легше досягти поставлених цілей.

Huawei Watch GT 3 Run Image

Тренуйтеся на професійному рівні

На основі даних моніторингу таких показників, як темп, частота пульсу та дистанція бігу, годинник розраховує індекс бігу та важкість тренувань, а також навантаження, рівень відновлення та пульс для відновлення, надаючи професійні поради, щоб поліпшити програму тренувань та їхню якість.

Huawei Watch GT 3 Professional Image

Завжди покаже шлях додому

HUAWEI WATCH GT 3 має функцію «Зворотній шлях», що проведе вас у разі, якщо ви загубитесь. Як досвідчений гід, він повідомляє голосом про очікуваний час прибуття, відстань, що залишилася, та рекомендовані маршрути, якщо ви вивчаєте нові напрямки. Після завершення тренувань він автоматично заносить пройдений шлях у застосунок Huawei Health, де можна поділитися ним із друзями7 або зберегти на майбутнє.

Huawei Watch GT 3 Professional Image

Займайтеся улюбленим спортом

Huawei Watch GT 3 Bike Image

Велоспорт

Годинник підтримує понад 100 спортивних режимів, серед яких біг, їзда на велосипеді, ходьба, плавання8, стрибки на скакалці та катання на лижах. В басейні чи на полі — ви завжди можете отримати максимум від спорту. Ви також можете слухати музику через годинник9 і, наприклад, супроводити свої тренування власноруч підібраним саундтреком.

Huawei Watch GT 3 Sport Image

Йога

Huawei Watch GT 3 Sport Image

Плавання

На старт, увага, руш!

Під час занять годинник можна з’єднати з різноманітним спортивним обладнанням та застосунками. Частоту пульсу та інші дані годинника можна синхронізувати з біговими доріжками, еліптичними чи гребними тренажерами, а також з популярними спортивними застосунками через HUAWEI Health, щоб краще оцінити та скорегувати ваші заняття.10

Huawei Watch GT 3 Info Image

Стежте за здоров’ям

Huawei Watch GT 3 Health Image
Huawei Watch GT 3 Healthcare Image

Постійний моніторинг рівня кисню у крові (SpO2)

Насиченість крові киснем (SpO2) — це один з найважливіших показників життєдіяльності. Працюєте ви, тренуєтеся чи спите — HUAWEI WATCH GT 3 цілодобово та автоматично стежить за рівнем SpO2, залишаючись на варті вашого здоров’я протягом всього дня.11

Здорові звички — здоровий організм

Час вставати, випити води та займатися спортом — годинник ставить перед вами щоденні цілі та робить нагадування, що допоможуть вам виробити здорові звички. Сформуйте графік сну, щоб починати день бадьоро. Коли відчуєте втому, встаньте, прогуляйтеся, подихайте свіжим повітрям і продовжуйте свій плідний день.12

Huawei Watch GT 3 Healthcare Image

Безперервне піклування

Годинник може відстежувати ваш сон, щоб допомогти сформувати режим сну, контролювати частоту пульсу, регулювати дихання та знімати напругу, коли ви відчуваєте стрес. Він реєструє ваш менструальний цикл, а також фізичні стани13, щоб звільнити вас від цих турбот.

Huawei Watch GT 3 Pro Healthcare Image

Більше можливостей для життя

Huawei Watch GT 3 Functions Image

Телефонуйте з годинника

З’єднайте HUAWEI WATCH GT 3 зі своїм смартфоном через Bluetooth, коли займаєтесь спортом, домашніми справами або готуєте їжу — і отримайте зручний спосіб переглядати історію дзвінків, відповідати та відхиляти дзвінки з годинника.

Відкрийте нові можливості

Магазин HUAWEI AppGallery for Watch містить багато застосунків, які ви можете завантажити, щоб відкрити для себе щось нове.14

Huawei Watch GT 3 Applications Image

Рука допомоги

Отримайте помічника на зап’ястку. Проведіть пальцем праворуч, щоб відкрити HUAWEI Assistant · TODAY і швидко дізнатися прогноз погоди та інше. Застосунок має багато функцій — вибір спортивних режимів, пошук, будильник тощо.15

Huawei Watch GT 3 Pro Applications Image
Huawei Watch GT 3 Applications Image

Відкрийте нову главу

Дізнайтеся більше про дані тренувань та здоров’я. Завантажте HUAWEI Health та дізнайтеся!

  1. За результатами випробувань у лабораторії HUAWEI. Фактичний час роботи може відрізнятися залежно від характеристик конкретного продукту, умов використання та особливостей довкілля. HUAWEI WATCH GT 3 46 мм:
    Автономна робота протягом 14 днів можлива за таких умов: 30 хвилин дзвінків через Bluetooth на тиждень, 30 хвилин відтворення музики на тиждень, увімкнено моніторинг пульсу, функція HUAWEI TruSleep™ працює під час сну, 90 хвилин вправ щотижня (з увімкненим GPS), увімкнено нагадування (50 SMS, 6 дзвінків, 3 будильники на день), екран вмикається 200 разів на день.
    Автономна робота протягом 8 днів можлива за таких умов: 30 хвилин дзвінків через Bluetooth на тиждень, 30 хвилин відтворення музики на тиждень, увімкнено моніторинг пульсу, функція HUAWEI TruSleep™ працює під час сну, 180 хвилин вправ щотижня (з увімкненим GPS), увімкнено нагадування (50 SMS, 6 дзвінків, 3 будильники на день), екран увімкнено 30 хвилин на день.
    HUAWEI WATCH GT 3 42 мм Автономна робота протягом 7 днів можлива за таких умов: 30 хвилин дзвінків через Bluetooth на тиждень, 30 хвилин відтворення музики на тиждень, увімкнено моніторинг пульсу, функція HUAWEI TruSleep™ працює під час сну, увімкнено моніторинг стресу, 180 хвилин вправ щотижня (з увімкненим GPS), увімкнено нагадування (50 SMS, 6 дзвінків, 3 будильники на день), екран увімкнено 30 хвилин на день.
    Автономна робота протягом 4 днів можлива за таких умов: 30 хвилин дзвінків через Bluetooth на тиждень, 30 хвилин відтворення музики на тиждень, увімкнено моніторинг пульсу, функція HUAWEI TruSleep™ працює під час сну, 180 хвилин вправ щотижня (з увімкненим GPS), увімкнено нагадування (50 SMS, 6 дзвінків, 3 будильники на день), екран увімкнено 30 хвилин на день. "
  2. Цей виріб не є пристроєм медичного призначення. Дані моніторингу призначені лише для довідки, а не для діагностики чи медичного контролю.
  3. Дані отримані в лабораторії Huawei. Характеристики фактичного виробу можуть дещо відрізнятися.
  4. Телефони з операційною системою iOS не підтримують завантаження платних дизайнів циферблатів.
  5. Зворотнє заряджання підтримується не всіма телефонами Huawei.
  6. Для використання цієї функції потрібно встановити застосунок Huawei Health.
  7. Для використання функції «Поділитися» потрібно встановити застосунок Huawei Health.
  8. Годинник має захист від води 5ATM (витримує занурення у воду на глибину до 50 метрів), що відповідає вимогам стандарту ISO 22810:2010, тож його можна не знімати у басейні або на мілководді.
    Водночас не можна використовувати його під гарячим душем, у мінеральних джерелах, бані, сауні, під час пірнання з аквалангом, стрибків у воду та інших занять, пов’язаних з дією високого тиску води, високої температури та вологості або потужних струменів води. Шкіряні та металеві ремінці не призначені для плавання та спортивних занять, що викликають інтенсивне виділення поту, тож у разі таких занять рекомендовано надіти ремінець іншого типу.
    Докладніше про водостійкість годинника розповідається на сайті Huawei. Водостійкість не є незмінною, оскільки захист годинника з часом погіршується через зношування.
  9. iOS не підтримує синхронізацію музики.
  10. Доступність цієї функції залежить від країни чи регіону. Для отримання докладнішої інформації відвідайте офіційний сайт Huawei.
  11. Насиченість (сатурація) крові киснем (SpO2) — це частка насиченого киснем гемоглобіну відносно загального гемоглобіну в крові.
  12. Ця функція доступна у деяких країнах та регіонах.
  13. Інформація, яку надає цей виріб, призначена лише для довідки, а не для діагностики чи медичного використання. Ця функція не підтримується в iOS.
  14. Користувачам потрібно завантажити відповідні застосунки інших розробників у магазині HUAWEI AppGallery for Watch. Ця функція доступна лише у деяких країнах та регіонах.
  15. Для використання цієї функції потрібен застосунок Huawei Health останньої версії. HUAWEI Assistant · TODAY є доступним у деяких країнах та регіонах.

Характеристики

Загальні характеристики

Серія
Операційна система

Інше

Сумісність з ОС

Android

Apple iOS

Для кого
Додаток для смартфона

Huawei Health

Фізичні характеристики

Форма годинника

Дисплей

Діагональ дисплея

1,32"

Роздільна здатність дисплея

466 х 466

Сенсорний дисплей

Так

Технічні характеристики

Розмір вбудованої пам'яті
Розмір оперативної пам'яті

32 Мб

Підтримка GPS

Так

Функціональність

Телефонні дзвінки
Моніторинг

Калорій

Серцевого ритму

Сну

Пульсу

Фізичної активності

Менструального циклу

Стресу

Насичення крові киснем (SpO2)

Ремінець та корпус

Регулювання довжини ремінця

Так

Змінний ремінець

Так

Матеріал корпуса
Матеріал ремінця
Колір корпуса
Колір ремінця

Найпопулярніші запити в категорії Смарт-годинник Huawei Watch GT3 42 mm (Elegant Gold)