Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Відгуків8
Питання-відповіді7

Смарт-годинник OnePlus Watch Classic Edition (Black)

Код:686219
Архiв
Смарт-годинник OnePlus Watch Classic Edition (Black) video preview
Смарт-годинник OnePlus Watch Classic Edition (Black) фото
Смарт-годинник OnePlus Watch Classic Edition (Black) фото
Смарт-годинник OnePlus Watch Classic Edition (Black) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 59 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Зручність. Функціональність. Стиль

OnePlus Watch – перший розумний годинник від бренду OnePlus, який поєднує у собі привабливий дизайн та неабиякі технічні характеристики. Він дозволяє коли завгодно подивитися час, вчасно побачити важливі сповіщення з месенджерів та додатків, продуктивно тренуватися, а також контролювати ключові показники* вашого організму у режимі 24/7. При цьому яскрава 1,39-дюймова OLED-панель з роздільною здатністю 326 пікселів на дюйм робить перегляд інформації на екрані комфортним у будь-яку пору доби.

 

На шляху до досконалості

Цю модель обов'язково оцінять шанувальники активного способу життя, адже в OnePlus Watch передбачено понад 110 режимів тренувань. Постійно відстежуючи і розпізнаючи ваші активності, розумний годинник ретельно систематизує всю зібрану інформацію і відображає її у барвистих та зрозумілих інфографіках. При цьому ви можете встановлювати собі цілі й контролювати їх досягнення.

 

Ситуація під контролем

Контролювати стан здоров'я важливо як для спортсменів, так і для звичайних людей. Розумний годинник визначає такі показники, як тривалість та якість сну, рівень стресу, насичення крові киснем та частота серцевих скорочень. Отже, ви завжди будете знати, що з вашим організмом все добре, чи слід скоригувати навантаження або проконсультуватися з лікарем.

 
 

Вперед до пригод

Розумний годинник відповідає міжнародному промисловому стандарту пиловологозахисту IP68 і витримує тиск води до 5ATM. А це означає, що ви не обмежені у виборі активності і можете вільно здійснювати запливи у басейні, пірнати, бігати марафони у дощову погоду, кататися на лижах і просто веселитися з друзями на природі.

 

Приймайте дзвінки

Більше не потрібно діставати телефон з кишені для розмов. Синхронізуючись зі смартфоном, ця модель дає можливість не лише переглядати повідомлення з месенджерів та інформацію про вхідні виклики, а і повноцінно приймати дзвінки. Інтерфейс Bluetooth 5.0, вбудовані динаміки та мікрофон дають можливість спілкуватися по гучному зв'язку, при цьому залишаючи руки вільними.

 

Музика завжди з вами

Ще одна перевага OnePlus Watch – 4 Гб вбудованої пам'яті та зручний музичний плеєр. Завдяки цьому можна тренуватися під улюблені треки, навіть якщо ваш телефон залишився у роздягальні спортзалу або взагалі вдома. З урахуванням зарезервованого місця для системних файлів, штатного сховища вистачить приблизно на 500 пісень.

 
 

Приголомшлива автономність

Забудьте про постійний контроль рівня заряду. Місткий акумулятор забезпечує до 14 днів автономності при стандартному використанні, до 5 днів при цілодобовому моніторингу насичення крові киснем, а при постійно активному GPS пристрій пропрацює до 25 годин. До того ж, швидка зарядка дозволяє поповнити запаси енергії для 7 днів використання всього за 20 хвилин.

 
 

Елегантний дизайн

У дизайні цього годинника немає нічого зайвого, а тому він легко впишеться у сучасний образ. OnePlus Watch отримав круглий дисплей з відсиланням до класичних моделей наручних годинників. А корпус нержавіючої сталі та сапфірове скло не лише надають йому преміального лоску, а і роблять надзвичайно надійним та довговічним при активному використанні.

  * Продукт не є медичним пристроєм, дані вимірювань та результати призначені тільки для довідки, а не як основа для діагностики та лікування.

Характеристики

Загальні характеристики

Серія
Сумісність з ОС

Android

Для кого

Фізичні характеристики

Форма годинника

Дисплей

Діагональ дисплея

1,39"

Роздільна здатність дисплея

454 x 454

Сенсорний дисплей

Так

Технічні характеристики

Розмір вбудованої пам'яті
Розмір оперативної пам'яті

1 Гб

Підтримка GPS

Так

Функціональність

Телефонні дзвінки
Моніторинг

Калорій

Пульсу

Фізичної активності

Насичення крові киснем (SpO2)

Aвтономність

Ємність акумулятора

402 мА*год

Ремінець та корпус

Регулювання довжини ремінця

Так

Змінний ремінець

Так

Матеріал корпуса
Матеріал ремінця

Фтореластомер

Колір корпуса
Колір ремінця

Габарити і комплектація

Вага

45 г

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Смарт-годинник OnePlus Watch Classic Edition (Black)