Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Смарт-годинник Samsung Galaxy Watch5 40 mm (Silver) SM-R900NZSASEK

Код:707555
Немає в наявності
Смарт-годинник Samsung Galaxy Watch5 40 mm (Silver) SM-R900NZSASEK фото
Смарт-годинник Samsung Galaxy Watch5 40 mm (Silver) SM-R900NZSASEK фото
Смарт-годинник Samsung Galaxy Watch5 40 mm (Silver) SM-R900NZSASEK фото
Смарт-годинник Samsung Galaxy Watch5 40 mm (Silver) SM-R900NZSASEK фото
Смарт-годинник Samsung Galaxy Watch5 40 mm (Silver) SM-R900NZSASEK фото
Смарт-годинник Samsung Galaxy Watch5 40 mm (Silver) SM-R900NZSASEK фото
-20%
Вигода 2 200 ₴
cashback iconКешбек 87 ₴
8 799
Колір
Gold фото
Graphite фото
Silver фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Galaxy Watch5

 
 

Відстеження сну

Турбота про здоров'я й благополуччя

Потужність акумулятора збільшено на 13 % для ще більшої зручності повсякденного користування (1)

 
 

ВІДСТЕЖЕННЯ СНУ

Рахує для вас овець

Досліджуйте свій сон за допомогою нашої вдосконаленої технології відстеження сну. Плануйте час сну, виявляйте хропіння, аналізуйте та відстежуйте фази сну (неспання, швидкий, легкий та глибокий сон), визначивши, до якого з 8 типів сну належите ви. Якісний сон – це ваша продуктивність вдень. (2, 3, 4, 5)

 
 

БІОАКТИВНИЙ ДАТЧИК

Стежте за своїм серцем.

 
 

Біоактивний датчик Samsung

Потужний біоактивний датчик Samsung 3 в 1 ефективно вимірює три параметри здоров'я. Датчик аналізу біоелектричного імпедансу, електричний датчик серцевого ритму (ЕКГ) та оптичний датчик серцевого ритму.

Датчик аналізу біоелектричного імпедансу (АБІ)

Стежте за всіма параметрами організму – від відсоткового вмісту жиру в організмі (АБІ) до маси скелетних м'язів. Отримуйте персональні дані, які підтримають вас на шляху здорового способу життя. (6, 7, 8, 9, 10, 11)

Електричний датчик серця (ЕКГ)

Вимірювання ЕКГ у режимі реального часу допомагає вам стежити за здоров'ям вашого серця, надаючи актуальну інформацію щодо частоти пульсу й будь-яких змін. (12, 13, 14)

Оптичний датчик серцевого ритму

Контролюйте частоту серцевих скорочень та відстежуйте стан серцево-судинної системи, щоб виявляти незвичайні частоти серцевих скорочень та стежити за своїм артеріальним тиском. (12, 13, 14)

ФІТНЕС-БРАСЛЕТ

Кожен крок має значення

Тренуєтеся? Ваш годинник може рахувати кроки, калорії та навіть звичайні тренування. Він розпізнає до 90 видів фізичної активності й може відстежувати будь-який з них.

 
 ;

ПРОДУКТИВНІСТЬ

Час підкорювати вершини продуктивності.

 
 

БАТАРЕЯ

Через короткий проміжок часу знову на вашій руці

Заряджається від 0 до 45% приблизно за 30 хвилин. Так-так, ви все правильно прочитали. Завдяки збільшеній потужності акумулятора та функції надшвидкої зарядки ви можете підготувати пристрій до повноцінної роботи практично миттєво. (15, 16)

 
 

ДОВГОВІЧНІСТЬ

Зустрічайте: дисплей із сапфірового скла

Вітайте наш надійний Galaxy Watch. Водостійкий годинник (17), зі зміцненим екраном, виготовленим із преміального сапфірового скла, який у 1,6 раза краще запобігає появі подряпин. (18, 19) Витримає будь-які виклики протягом дня.

Водонепроникний

 
 

WEAR OC

Погляньте, на що ви здатні

Орієнтуйтеся в просторі за допомогою Google Maps, влаштуйте пряму трансляцію відео на YouTube, надсилайте текстові повідомлення, отримуйте підтримку Bixby чи Google Assistant, здійснюйте телефонні дзвінки й переглядайте вебсторінки. Ви це все робите за допомогою телефона? Такі самі можливості перед вами відкриває Galaxy Watch5. До того ж завдяки Smart Switch ви легко можете перенести дані зі своєї старої моделі Galaxy Watch на новий пристрій. А ми вже казали вам, що він ще й час показує? (20, 21, 22, 23, 24, 25)

SMART SWITCH

Новий годинник. Ваші дані

Зберігайте дані зі своєї попередньої моделі Galaxy Watch4. (21, 26)

ДИЗАЙН

Стиль, актуальний поза будь-якими часовими межами.

ЕКРАН ГОДИННИКА

Екран на щодень

Аналоговий годинник чи електронний, вінтажний чи сучасний – обирайте оформлення екрана відповідно до свого смаку й настрою. Обирайте класичне оформлення або ж один з оригінальних варіантів.

РЕМІНЦІ

Функціональність у чистому вигляді

Обирайте ремінець до смаку. Або ж купуйте одразу кілька ремінців, щоб підбирати колір відповідно до настрою. Універсальність у всьому. (2, 27)

КОЛЬОРИ

Зробіть його своїм власним

Представлені в чарівних відтінках, створених, щоб довершити будь-який образ. Оберіть свій колір – графіт, сапфіровий чи срібний для Galaxy Watch5 Large чи графіт, золотий або срібний для Watch5 Small. (27, 28)

1У порівнянні з потужністю акумулятора Galaxy Watch4. Типова потужність була перевірена сторонніми лабораторіями. Типова потужність – це розрахункова середня потужність з урахуванням відхилення потужності акумулятора серед усіх зразків акумуляторів, випробуваних відповідно до стандарту IEC 61960-3. Номінальна потужність становить 573 мА·год для Galaxy Watch5 Pro, 398 мА·год для Galaxy Watch5 Large та 276 мА·год для Galaxy Watch5 Small. Фактичний час роботи акумулятора залежить від мережевого середовища, стилю користування пристроєм та інших чинників.

2Доступність залежить від країни й регіону.

3Потрібен застосунок Samsung Health версії 6.22.1 або вище.

4Galaxy Watch5 потрібно під'єднати до телефона Samsung Galaxy з ОС Android 8.0 та щонайменше 1,5 ГБ оперативної пам'яті.

5Призначено лише для загальних цілей оздоровлення та фітнесу. Не призначений для виявлення, діагностики, лікування будь-яких захворювань чи розладів сну. Вимірювання призначені лише для вашої особистої довідки. Будь ласка, зверніться до лікаря за консультацією.

6НЕ вимірюйте склад тіла, якщо вам імплантували кардіостимулятор або інший медичний пристрій.

7НЕ вимірюйте склад свого тіла під час вагітності.

8Результати вимірювань можуть бути неточними, якщо вам менше 20 років.

9Всі функції та інтерфейс користувача можуть бути змінені.

10Визначення параметрів складу тіла підтримується лише у моделях Samsung Galaxy Watch4 та пізніших моделях Galaxy Watch.

11Призначено лише для загального оздоровлення та фітнесу. Не призначений для використання при виявленні, діагностиці, лікуванні, моніторингу чи веденні будь-якого медичного стану чи захворювання. Будь-яка інформація про здоров'я, отримана через пристрій та/або програму, не повинна розглядатися як медична рада. Користувачам слід звертатися за медичною консультацією до лікаря.

12Функції ЕКГ та АТ можна використовувати лише з 22 років. Для отримання точних показань АТ кожні 4 тижні потрібне калібрування за допомогою монітора АТ та наручної манжети. Потрібен смартфон Galaxy під керуванням Android 7.0 або вищим.

13Користувачам слід вимірювати артеріальний тиск у стані спокою, як при використанні традиційної манжети, та утримуватись від вимірювання під час тренування, куріння чи вживання алкоголю.

14Функція вимірювання ЕКГ та артеріального тиску залежить від країни чи регіону. У зв'язку з чинними правилами державної реєстрації пристроїв медичного призначення функція вимірювання ЕКГ та артеріального тиску працює лише на годинниках та смартфонах, придбаних у країнах, в яких така послуга є доступною (однак надання послуги може бути призупинено, якщо користувач відвідує країни, в яких такі послуги не надаються). Докладніше про це та країни, в яких надається послуга, читайте на вебсайті:https://www.samsung.com/apps/samsung-health-monitor

15Дослідження проводилося компанією Samsung у червні 2022 року з використанням передрелізної версії Galaxy Watch5 (BT та LTE), кожна з яких була під'єднана до телефона Samsung. Усі пристрої випробовувалися на передрелізних версіях ПЗ із використанням магнітного зарядного пристрою Galaxy Watch Type-C з USB для швидкої зарядки (EP-OR900) та адаптера живлення Samsung Type-C з USB потужністю 25 Вт (EP-TA800). Час заряджання залежить від регіону, налаштувань, користування та зовнішніх факторів; фактичні результати можуть відрізнятися від наведених даних.

16Адаптер живлення Samsung Type-C з USB потужністю 25 Вт (EP-TA800) продається окремо.

17Galaxy Watch5 отримав рейтинг водонепроникності 50 метрів відповідно до стандарту ISO 22810:2010. Пристрій не пристосований для занять дайвінгом чи інших занять в умовах підвищеного тиску. Якщо пристрій або ваші руки мокрі, ретельно протріть їх, перш ніж одягнути пристрій на зап'ястя.

18Порівняно з годинником Galaxy Watch4.

19На основі результатів випробування на твердість за Вікерсом, проведеного з постійним навантаженням 200 Нг.

20Застосунок Google Assistant на годинник завантажується додатково. Стандартний голосовий помічник – Bixby.

21Доступність застосунків залежить від країни чи регіону.

22Доступність функцій залежить від платформи та країни, сумісність може змінюватися.

23Потребує підключення до мережі.

24Найсвіжіші новини щодо Bixby шукайте на сторінці: www.samsung.com/bixby.

25Найсвіжіші новини щодо Smart Switch шукайте на сторінці: www.samsung.com/smartthings.

26Сумісний із Galaxy Watch з Wear OS від Samsung.

27Ремінці продаються окремо.

28Перелік доступних кольорів, розмірів, моделей і ремінців залежить від країни й регіону.

Характеристики

Загальні характеристики

Серія
Операційна система

Android Wear

Сумісність з ОС

Android

Для кого
Додаток для смартфона

Wear OS

Фізичні характеристики

Форма годинника

Дисплей

Тип дисплея

Кольоровий

Діагональ дисплея

1,19"

Роздільна здатність дисплея

396 х 396

Сенсорний дисплей

Так

Особливості дисплея

Сапфірове скло (площина C), 24GPa

Технічні характеристики

Процесор

Exynos W920

Розмір вбудованої пам'яті
Розмір оперативної пам'яті

1,5 Гб

Датчики

Барометр

Компас

Прискорення

Датчик Samsung BioActive

Гироскоп

Датчик освітленності

Інтерфейси та підключення

NFC

Bluetooth 5.2

GPS

Wi-Fi

Підтримка GPS

Так

Функціональність

Телефонні дзвінки
Функції

Вібрація

Звуковий сигнал

Моніторинг

Серцевого ритму

Насичення крові киснем (SpO2)

Біоімпедансний аналіз

Повідомлення

Соціальні мережі

Електронна пошта

Сповіщення про дзвінки

SMS

Події календаря

Повідомлення з додатків активності

Особливості

Вбудований мікрофон

Ширина ремінця: 20 мм

Динамік (гучний зв'язок)

Витримує тиск до: 5 ATM

Aвтономність

Ємність акумулятора

284 мА*год

Зарядка

Безпровідна зарядка

Час заряджання: 45% за 30 хвилин

Ремінець та корпус

Регулювання довжини ремінця

Так

Змінний ремінець

Так

Матеріал корпуса
Матеріал ремінця
Захист від вологи та пилу

IP68

Колір корпуса
Колір ремінця

Габарити і комплектація

Габарити (ВхШхГ)

40.4 x 39.3 x 9.8 мм

Вага

29 г

Комплектація

Гарантійний талон

Інструкція

Смарт-годинник

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера