Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Смарт-ваги Picooc S3 Lite (341608)

Код:646020
Архiв
Смарт-ваги Picooc S3 Lite (341608) фото
Смарт-ваги Picooc S3 Lite (341608) фото
Смарт-ваги Picooc S3 Lite (341608) фото
Смарт-ваги Picooc S3 Lite (341608) фото
Смарт-ваги Picooc S3 Lite (341608) фото
Смарт-ваги Picooc S3 Lite (341608) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 15 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Picooc S3 Lite – це електронні ваги останнього покоління, які всього за три секунди вимірюють вагу, визначають індекс маси тіла, відсоток жирових відкладень, м'язову масу, кількість води в організмі та інші біометричні параметри. Вони стануть чудовим помічником для прихильників здорового способу життя.

Як це працює?

Для вимірювання даних Picooc S3 Lite використовують метод біоімпедансного аналізу. Для цього ставати на платформу необхідно босоніж. В ході вимірювання через тіло пропускається вкрай слабкий розряд струму*. На аналіз даних йде не більше 3-х секунд. На дисплеї пристрою відображається вага, а всі показники автоматично надсилаються у хмару та додаток PICOOC.

Комплексна оцінка стану організму

Picooc S3 Lite вимірюють вагу з точністю до 100 грамів і визначають такі біометричні параметри: відсоток жирових відкладень, відсоток вісцерального жиру, білка, базальний метаболізм (основний обмін речовин), м'язову масу, кісткову масу, відсоток води, індекс маси тіла, тип тіла, вік тіла і масу скелетних м'язів. Ці дані будуть корисні при складанні індивідуального графіка тренувань, а також для розробки програми правильного харчування.

Доступ до результатів у будь-який час

Перед першим використанням під’єднайте ваги Picooc S3 Lite до смартфона або планшета. Після цього встановіть додаток PICOOC і налаштуйте особистий кабінет, в якому можна дивитися свої результати в конкретний день зважування, а також результати всіх вимірювань у вигляді графіка. Враховуючи поточні параметри організму, додаток пропонує корисні рекомендації для досягнення стрункої фігури. Для точної статистики рекомендується проводити зважування регулярно і в один і той же час дня. Розумний додаток дозволяє встановити нагадування про зважування на будь-який зручний для вас час.

Ваги Picooc S3 Lite володіють ще однією важливою функцією: вони визначають, хто на них стоїть. Якщо у цієї людини вже є особистий профіль у додатку, то ваги просто оновлюють його статистику. Якщо це новий користувач – ваги запропонують створити новий профіль.

Універсальний дизайн

Ваги Picooc S3 Lite виконані в елегантному мінімалістичному дизайні, завдяки якому вписуються у будь-яке приміщення. Корпус виготовлено з матового пластика. Він, як і платформа, виконаний у білому кольорі. Оскільки на ваги необхідно ставати босоніж, їх платформа виконана з полірованого загартованого скла, що забезпечує приємні відчуття в процесі зважування.

Практичність

Виробники подбали не лише про зовнішній вигляд Picooc S3 Lite, а й про комфорт користувача. Конструкція ваг розроблена таким чином, щоб стояти на них було зручно людині будь-якого зросту. Чотири широкі ніжки ваг доповнені нековзкою підкладкою, що забезпечує додаткову стійкість на різних поверхнях. Покриття з ITO провідної плівки має товщину близько 0,001 мм, що мінімізує похибку вимірювання. Ваги Picooc S3 Lite не потребують підзарядки. Як елемент живлення в них використовуються 4 батарейки AАA, яких вистачить на 10 місяців роботи.

Особливості:

  • Вимірювання всіх основних показників: вага, індекс маси тіла, відсоток жирової тканини, кісткової та м'язової маси
  • Аналіз даних за 3 секунди
  • Бездротове з’єднання по Wi-Fi
  • Синхронізація даних з фірмовим додатком PICOOC

*Ваги використовують розряд струму, тому їх не рекомендується використовувати людям з кардіостимуляторами та імплантованими дефібриляторами.

Характеристики

Загальні характеристики

Дисплей

Світлодіодний

Одиниці виміру

Кілограми

Максимальне навантаження
Матеріал платформи
Синхронізація з пристроями

Так

Сумісність з ОС

Функції вимірювання

Визначення частки води

Так

Визначення частки м'язової тканини

Так

Визначення частки жирової тканини

Так

Визначення частки кісткової тканини

Так

Розрахунок індексу маси тіла (BMI)

Так

Визначення частки вісцерального жиру

Так

Додаткові вимірювання

Відсоток білка; Базальний метаболізм; Тип тіла; Біологічний вік тіла; Маса скелетних м'язів

Eксплуатація

Автоматичне включення

Так

Автоматичне відключення

Так

Елемент живлення

Батарейки AAA х 4

Підсвітка дисплея

Сяючі символи дисплея

Габарити і комплектація

Габарити

26 x 34 x 2 см

Вага

1,64 кг

Колір моделі
Особливості

Бездротове підключення: Wi-Fi; Сумісність з пристроями: Android 4.1 і вище, iOS 8.0 і вище; Кількість користувачів: необмежено; Комплекту батарей вистачає на 10 місяців використання; Мінімальний діапазон виміру: 8 кг