Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Відгуків27
Питання-відповіді30

Samsung A505F Galaxy A50 2019 4/64Gb Black (SM-A505FZKQSEK)

Код:640307
Архiв
Samsung A505F Galaxy A50 2019 4/64Gb Black (SM-A505FZKQSEK) video preview
Samsung A505F Galaxy A50 2019 4/64Gb Black (SM-A505FZKQSEK) video preview
Samsung A505F Galaxy A50 2019 4/64Gb Black (SM-A505FZKQSEK) video preview
Samsung A505F Galaxy A50 2019 4/64Gb Black (SM-A505FZKQSEK) video preview
Samsung A505F Galaxy A50 2019 4/64Gb Black (SM-A505FZKQSEK) video preview
Samsung A505F Galaxy A50 2019 4/64Gb Black (SM-A505FZKQSEK) video preview
Samsung A505F Galaxy A50 2019 4/64Gb Black (SM-A505FZKQSEK) фото
Samsung A505F Galaxy A50 2019 4/64Gb Black (SM-A505FZKQSEK) фото
Samsung A505F Galaxy A50 2019 4/64Gb Black (SM-A505FZKQSEK) фото
Samsung A505F Galaxy A50 2019 4/64Gb Black (SM-A505FZKQSEK) фото
Samsung A505F Galaxy A50 2019 4/64Gb Black (SM-A505FZKQSEK) фото
Samsung A505F Galaxy A50 2019 4/64Gb Black (SM-A505FZKQSEK) фото
Samsung A505F Galaxy A50 2019 4/64Gb Black (SM-A505FZKQSEK) фото
Samsung A505F Galaxy A50 2019 4/64Gb Black (SM-A505FZKQSEK) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 45 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Преміальний дизайн Galaxy A50

Galaxy A50 — це чистісінька преміальна естетика. Тонкий корпус, виконаний в актуальному білому чи чорному кольорах або сяючому кораловому чи синьому, зручно лежить в руці. А задня 3D-панель зі склопластику та екранний сканер відбитків створюють плавні обриси корпусу з усіх боків.

Безрамковий екран для безмежного світу

Станьте ближче до того, що важливе для вас, на 6,4-дюймовому дисплеї Infinity-U Galaxy A50. Практично безрамковий дисплей покриває телефон від краю до краю. А завдяки роздільній здатності FHD+ та кольорам sAMOLED ви можете з головою поринути у свої улюблені відеоблоги та прямі трансляції.1

Три камери, щоб зафіксувати ваші пам'ятні моменти

Galaxy A50 оснащений надширококутною камерою з кутом огляду 123 градуси — таким же, як у людського ока, та 25-мегапіксельною камерою (F1.7) для яскравих і чітких фотографій у будь-який час дня. А також у ньому доступна 5-мегапіксельна камера глибини для регулювання глибини різкості.

Три способи зйомки

Три камери, щоб відобразити життя у всій його динаміці. Візьміть у кадрі більше навколишньої реальності при будь-якій освітленості. Денні знімки залишаються неймовірно чіткими, а нічні притягують більше світла, відбиваючи менше перешкод і більше деталей. Додаючи розмиття фону, можна зробити об'єкти зйомки ще більш виразними.

Оптимізація зображення для знімків, якими не соромно поділитися

Ідеальне фото з першого кадру. Буде це зйомка їжі, вашого вихованця або улюблених речей, ця функція розпізнає об'єкт та покращує його за допомогою штучного інтелекту. Так досягаються оптимальні рівні яскравості, насиченості та інших аспектів зображення, щоб відобразити реальність у всій її пишності.2

Виявлення дефектів для бездоганних знімків

Функція «Виявлення дефектів» розпізнає кліпання, розмиття та засвічування, даючи шанс виправити ситуацію. Таким чином, ви зробите потрібний знімок у потрібний момент.3

Проявіть себе з кращого боку

Селфі просто зобов'язані бути бездоганними. Фронтальна камера з роздільною здатністю 25 мегапікселів гарантує яскраві денні знімки і притягує більше світла у темну пору доби, щоб навіть вночі фотографії були чіткими. Отже тепер у вас будуть чудові селфі у будь-який час дня. Завдяки селфі-фокусу з м'яким розмиванням фону ви опинитеся у центрі уваги і будете задоволені результатом.

Підкресліть вашу індивідуальність

Тепер у вас є ще більше способів виразити себе. Створіть та налаштуйте селфімоджі, а потім надішліть їх друзям, щоб поділитися своїм настроєм. І прикрасьте свої фотографії стікерами з селфімоджі, фільтрами та штампами — нехай вони розкажуть все без зайвих слів.

Доступ до контенту телефону за відбитком пальця

Galaxy A50 оснащений високотехнологічною біометричною аутентифікацією. Екранний сканер відбитків розпізнає ваш унікальний відбиток пальця. Хочете знати, хто зможе розблокувати ваш телефон одним простим рухом? Лише ви, і більше ніхто.4

Акумулятор, на який можна покластися

У динамічному ритмі сучасного життя вам потрібен телефон, який не підведе. Завдяки стандартній5 ємності 4000 мАг акумулятор забезпечить вам заряд на цілий день, дозволяючи транслювати та показувати контент, а також грати. А якщо ви трохи не розрахували навантаження, просто скористайтеся швидкою зарядкою Galaxy A50 потужністю 15 Вт.

Зосередьтеся на важливому

Єдиний користувацький інтерфейс допоможе зосередитися на тому, що дійсно важливо. Завдяки тандему ПЗ та устаткування весь контент і функції завжди у вас під рукою для зручності доступу. Використовуйте нічний режим для комфортної взаємодії з пристроєм у темряві, а чіткі та інтуїтивні візуальні елементи допоможуть опанувати інтерфейс без зайвих зусиль.6

Зручна мобільна безпека

Розпізнавання обличчя.Тепер ви можете миттєво розблокувати телефон, просто піднісши його до обличчя. З технологією розпізнавання обличчя доступ до телефону буде лише для вас, щоб ваші особисті дані не потрапили до чужих рук. Безпечна папка.Samsung Secure Folder — потужне рішення для захисту даних, що дозволяє створювати приватний повністю зашифрований простір з додатковим рівнем захисту для прихованого зберігання особистих даних (фотографій, документів, голосових записів).7

1 Infinity Display: практично безрамковий дисплей, що займає всю передню поверхню телефона. Екран виміряно по діагоналі як прямокутник без урахування заокруглених кутів. Реальна область огляду менше через скруглені кути та отвори камери.

2 З функцією «Оптимізація зображення» є 20 режимів: Їжа, Обличчя, Квіти, У приміщенні, Собаки, Пейзаж, Зелень, Дерева, Небо, Гори, Пляжі, Захід, Узбережжя, Місто, Нічна зйомка, Водоспад, Сніг, Птах, Текст, Підсвічування. Точність функції «Оптимізація зображення» залежить від умов зйомки, в тому числі від кількості об'єктів у фокусі та їх руху.

3Точність функції «Виявлення дефектів» залежить від навколишніх умов або об'єкта. Визначення кліпання та розмиття спрацьовує найкраще, коли в кадрі не більше трьох осіб, які перебувають на відстані не більше 1,5 метра від камери. Повідомлення про виявлене засвічення з'являється один раз на добу.

4 Якщо ви використовуєте захисну плівку для екрану, переконайтеся, що вона підтримує екранний датчик відбитків пальців.

5Стандартним значенням є розрахункове середнє значення з урахуванням відмінностей в ємності серед зразків акумуляторів, протестованих відповідно до стандарту IEC 61960. Номінальна (мінімальна) ємність становить 3900 мАг. Фактичний ресурс акумулятора може варіюватися залежно від мережного середовища, способів використання та інших факторів.

6Доступність функцій, додатків і служб One UI залежить від пристрою, версії ОС та країни. Зображення пристрою та екрана змодельовані для ілюстрації.

7Доступність цієї служби залежить від країни.

Смартфон для геймінгу

Грай в ТОП-5 ігор на максималках!

1. ASPHALT 9

Прийміть виклик від найхоробріших та найкрутіших гонщиків і станьте новою Легендою Asphalt – від творців Asphalt 8: На зліт. У грі Asphalt 9: Легенди представлений величезний вибір крутих швидких гіперкарів від топових світових виробників, як наприклад Ferrari, Porsche, Lamborghini та W Motors. Підберіть собі автомобіль мрії та ганяйте по найбільш мальовничих локацій по всьому світу. Геть обмеження – станьте справжньою Легендою Asphalt!

2. PUBG MOBILE

100 гравців на віддаленому острові, розміром 8 ? 8 км, змагаються за перемогу та своє життя. Переможець отримує все. Вам належить шукати зброю, транспорт та ресурси, а також перемагати інших гравців на реалістичному та тактично насиченому полі бою, безпечна зона якого поступово звужується. Приготуйтеся до висадки та збору ресурсів, а також будьте готові на все, щоб вижити!

3. WORLD OF TANKS BLITZ

Тебе чекає світ сталевої броні, хвацьких рикошетів та гуркоту гармат. Рвись в атаку, веди команду до перемоги та стань справжнім героєм! Качай World of Tanks Blitz та приєднуйся до багатомільйонної армії танкістів! Найбагатший арсенал, різноманітність бойових карт, приголомшлива графіка та зрозуміле керування перетворять твій мобільний пристрій на справжнє поле битви, де все залежить від тебе та твоєї команди.

4. VAINGLORY 5V5

Збирайте команду або бийтеся соло! Вас чекає захоплююча безкоштовна PvP MOBA з епічними героями, драконами та величезною спільнотою гравців по всьому світу, готових битися поруч з вами. Vainglory 5V5 від Super Evil Megacorp – єдина мобільна MOBA «без компромісів», з чудовим геймплеєм та глибокою стратегією, найточнішим та найзручнішим керуванням, а також кращою графікою та високим фрейм-рейтом на мобільній платформі.

5. HEARTHSTONE

Зберіть колоду та киньте виклик суперникам! У Hearthstone вам належить обрати героя та привести його до перемоги у швидкій та незвичайній картковій грі. Ваша зброя – хитромудра стратегія. За лічені хвилини ви освоїтеся з потужними картами і будете бити ворога заклинаннями, закликати під свої прапори різних істот, щоб взяти верх на полі бою; тут все може змінитися в будь-яку хвилину! .. Неважливо, хто ви – новачок або знавець карткових стратегій – Hearthstone підкорить вас своєю глибиною, азартом та неповторною атмосферою.

Дізнайся більше про мобільний геймінг!

Характеристики

Основне

Серія
Рік випуску

2019

Операційна система

Android 9.0 (Pie)

Зв'язок

Кількість SIM-карт
Тип SIM-карти
Стандарти зв'язку

Екран

Тип екрану
Діагональ екрану

Безрамковий дисплей

6,4"

Роздільна здатність екрану
Роздільна здатність екрана, PX

2340 х 1080

Щільність пікселів, PPI

403

Захист скла

Corning Gorilla Glass

Кількість кольорів

16 млн

Співвідношення сторін

19,5:9

Співвідношення екран/корпус

84,9%

Процесор

Процесор

Samsung Exynos 9610

Кількість ядер
Частота процесора

1,7 ГГц

2,3 ГГц

Графічний процесор

Mali-G72 MP3

Смартфон для геймінгу

Так

Пам'ять

Внутрішня пам'ять
Оперативна пам'ять
Підтримка карток пам'яті

до 512 Гб

Основна камера

Кількість модулів основної камери

3

Діафрагма

f/1,7 + f/2,2 + f/2,2

Запис відео
Автофокусування

Так

Стабілізація

Ні

Спалах

Так

Особливості

Основна камера: f/1.7 + f/2.2 + f/2.2; Фронтальна камера: f/2.0

Фронтальна камера

Фронтальна камера

25 Мп

Бездротові технології

Wi-Fi

Так

Супутникова система

GPS

A-GPS

ГЛОНАСС

Bluetooth

5,0

NFC

Так

Інфрачервоний порт

Ні

Акумулятор

Ємність аккумулятора
Тип акумулятора
Швидка зарядка

Так

Бездротова зарядка

Ні

Автономна робота

Час роботи в інтернеті (3G) (год.): До 12; Час відтворення відео (год.): До 19; Час відтворення аудіо (год.): До 92; Час роботи в інтернеті (LTE) (год.): До 14; Час роботи в режимі розмови (3G WCDMA) (час): До 23; Час роботи в інтернеті (Wi-Fi) (год.): До 15

Корпус

Матеріал корпуса

Пластик

Стандарт захисту

Ні

Біометричний захист
Стилус

Ні

Фізичні характеристики

Вага

166 г

Відгуків