Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Відгуків16
Питання-відповіді7

Samsung Galaxy A52 A525F 4/128GB Black (SM-A525FZKDSEK)

Код:685028
Архiв
Samsung Galaxy A52 A525F 4/128GB Black (SM-A525FZKDSEK) video preview
Samsung Galaxy A52 A525F 4/128GB Black (SM-A525FZKDSEK) фото
Samsung Galaxy A52 A525F 4/128GB Black (SM-A525FZKDSEK) фото
Samsung Galaxy A52 A525F 4/128GB Black (SM-A525FZKDSEK) фото
Samsung Galaxy A52 A525F 4/128GB Black (SM-A525FZKDSEK) фото
Samsung Galaxy A52 A525F 4/128GB Black (SM-A525FZKDSEK) фото
Samsung Galaxy A52 A525F 4/128GB Black (SM-A525FZKDSEK) фото
Samsung Galaxy A52 A525F 4/128GB Black (SM-A525FZKDSEK) фото
Samsung Galaxy A52 A525F 4/128GB Black (SM-A525FZKDSEK) фото
Samsung Galaxy A52 A525F 4/128GB Black (SM-A525FZKDSEK) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 119 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Дивовижний дисплей для плавного перегляду

Насолоджуйтесь чітким і деталізованим зображенням на 6,5-дюймовому Super AMOLED дисплеї з дизайном Infinity-U. Яскравість до 800 nit забезпечить відмінну видимість екрану навіть при яскравому денному світлі. Режим для захисту зору "Eye Comfort Shield" зменшує кількість синіх променів, а для комфортного перегляду під час гри чи скролінгу контенту передбачена ультраплавна прокрутка.

Вишуканий дизайн у стилі мінімалізму

Смартфон Galaxy A52 стильно виглядає та зручно лежить в руці. Унікальний дизайн блоку камер і матова текстура корпусу виділяють модель серед інших. Смартфон представлений в чотирьох кольорах: у чорному, білому, блакитному та фіолетовому.

Камера для дивовижної точності передачі деталей

Камера Galaxy A52 складається з чотирьох об'єктивів з підтримкою AI та оптичної стабілізації OIS. Для надточних кадрів передбачена 64-мегапіксельна камера, а для широкого охоплення сцени встановлена надширококутна камера.

Забудьте про розмиття кадрів

Функція оптичної стабілізації кадру (OIS) налаштовує процес фото- та відеозапису, усуваючи розмиття картинки від тремтіння рук і забезпечує ідеально чіткі кадри навіть при слабкому освітленні. Камера вловлює більше світла, щоб ваші фото були максимально яскравими.

Розширте ваше поле зору

Зберігайте всю повноту відтінків сюжету, використовуючи 12-мегапіксельну камеру з широким охопленням. Кут огляду камери аналогічний з оком людини й становить 123 градуси, тому ви легко зможете зафіксувати чудовий вигляд природних або міських пейзажів.

Фіксуйте красу деталей за допомогою макрокамери

Знімайте збільшеним планом красу об'єктів, застосовуючи для цього 5-мегапіксельну макрокамеру. Використовуючи цифровий ефект розмиття фону (Боке), камера відтіняє центральний об'єкт від навколишніх предметів на фото.

Камера! Суперстабілізація! Мотор!

У режимі суперстабілізації модель Galaxy A52 забезпечує плавність і стабільність ваших відео. Пристрій забезпечує якість зйомки на рівні висококласної екшн-камери, використовуючи камеру з ультраширококутним об’єктивом і предиктивне програмне забезпечення.

Фокус на центральному об'єкті фото

Регулюйте рівень розмиття фону як до, так і після фотографування, застосовуючи можливості 5-мегапіксельної камери з сенсором глибини. Покращена конструкція об'єктива усуває появу фонового шуму на фото, тому ваші знімки будуть виглядати професійно.

Бездоганні селфі

Отримуйте відмінні селфі, докладаючи для цього мінімум зусиль. 32-мегапіксельна фронтальна камера смартфона Galaxy A52 забезпечить найкращу якість ваших портретних фото. Підкресліть деталі й насолоджуйтеся художнім розмиттям фону, використовуючи ефект "Боке" для трансформації селфі в приголомшливі кадри.

Смартфон із захистом IP67

Смартфон сертифікований за класом пило- та вологонепроникності IP67. Це означає, що пристрій витримає занурення в прісну воду протягом 30 хвилин на глибину до 1 метра. Продовжуйте використовувати ваш смартфон, навіть якщо на нього потрапила волога.1

Стереозвучання на ваших долонях

Два стереодинаміки, розташовані зверху та знизу корпусу, створюють ефект стереозвучання. Дивіться відео чи грайте в ігри, насолоджуючись звуком найвищої якості та занурюючись у те, що відбувається на екрані.

Функція швидкої зарядки й тривала робота

Продовжуйте ваш динамічний спосіб життя, не припиняючи переглядати веб-сайти, обмінюватися контентом і грати в ігри. Містка батарея 4500 мАг забезпечить автономність моделі протягом 2 днів, адже Galaxy A52 працює під управлінням алгоритмів машинного навчання. Завдяки цьому, система зберігає та аналізує сценарії використання пристрою, підвищуючи потужність смартфона й продовжуючи час роботи на одному заряді. А щоб ви могли заповнити заряд акумулятора за короткий час, Galaxy A52 підтримує функцію швидкої зарядки 25 Вт.

Збільшений простір для ігрових сеансів і контенту

Продуктивний процесор і значний запас вбудованої пам'яті смартфона забезпечать нескінченні розваги. Потужний восьмиядерний чипсет і 4 Гб або 8 Гб оперативної пам'яті створюють надійну платформу для плавної та збалансованої роботи Galaxy A52. Зберігайте все, що захочете, використовуючи 128 Гб або 256 Гб вбудованої пам'яті. А щоб збільшити місце для зберігання, скористайтеся накопичувачем microSD до 1 Тб.

Високий рівень безпеки для кожного

Не турбуйтеся про захист ваших даних, адже смартфон підтримує платформу Samsung Knox. Система захисту інтегрована на всіх рівнях пристрою, тому оберігає інформацію та файли як на програмному, так і на апаратному рівні.

Будьте попереду суперників завдяки Game Booster

Звільніть ігрову міць вашого Galaxy A52, використовуючи для цього мобільний додаток Game Booster. Програма має просте меню, щоб ви могли легко управляти процесом геймінгу. Завдяки можливостям Game Booster забезпечується плавність зображення та природність дій героїв сюжету, а також скорочується витрата батареї та час завантаження ігор. Поринайте в сюжет, насолоджуючись ефективністю та тривалістю ігрового сеансу.

Відбиток пальця —
ваш унікальний ключ

Смартфон оснащений високоточною технологією біометричної ідентифікації через відбиток пальця. Завдяки системі біометричного розпізнавання користувача Samsung Pass ви можете легко отримувати доступ до захищених програм і своїх облікових записів на інтернет-ресурсах. Доступ до ваших даних можливий тільки для вас.2

Зручний та функціональний
інтерфейс One UI

Насолоджуйтесь плавністю гортання та бездоганним дизайном інтерфейсу One UI. Зрозумілий і зручний софт оптимізований для смартфона, щоб ви могли легко зосередитись на тому, що для вас важливо в певний момент. Оптимізуйте ваш Galaxy A52 так, як забажаєте, налаштувавши його роботу для максимального комфорту.3

1. Клас пило- та вологонепроникності IP67 включає захист від прісної води. Не передбачено захист від впливу інших рідин (чай, сік, солоні напої, хлорована та морська вода). Подача води під тиском може пошкодити цілісність пристрою.

2. Функцію біометричної ідентифікації Web log в програмі Samsung Pass можна використовувати тільки через браузер Samsung Internet. Сумісність і доступність опцій може відрізнятися в залежності від програм, які використовуються.

3. Можливості інтерфейсу One UI, доступність сервісів і функцій може бути різною в залежності від регіону продажу та місця використання смартфона.

Характеристики

Основне

Серія
Рік випуску

2021

Операційна система

Android 11

Зв'язок

Кількість SIM-карт
Тип SIM-карти
Стандарти зв'язку

Екран

Тип екрану
Діагональ екрану

Безрамковий дисплей

6,5"

Роздільна здатність екрану
Роздільна здатність екрана, PX

2400 х 1080

Щільність пікселів, PPI

405

Захист скла

Corning Gorilla Glass 5

Кількість кольорів

16 млн

Співвідношення сторін

20:9

Співвідношення екран/корпус

84,9%

Процесор

Процесор
Кількість ядер
Частота процесора

2,3 ГГц

Графічний процесор

Adreno 618

Смартфон для геймінгу

Так

Пам'ять

Внутрішня пам'ять
Оперативна пам'ять
Підтримка карток пам'яті

до 1 Тб

Основна камера

Кількість модулів основної камери

4

Діафрагма

f/1,8 + f/2,2 + f/2,4 + f/2,4

Запис відео
Автофокусування

Так

Спалах

Так

Фронтальна камера

Фронтальна камера

32 Мп

Бездротові технології

Wi-Fi

Так

Супутникова система

GPS

ГЛОНАСС

Beidou

Galileo

Bluetooth

5,0

NFC

Так

Інфрачервоний порт

Ні

Акумулятор

Ємність аккумулятора
Тип акумулятора
Швидка зарядка

Так

Бездротова зарядка

Ні

Корпус

Матеріал корпуса

Пластик

Стандарт захисту

IP67

Біометричний захист
Стилус

Ні

Фізичні характеристики

Вага

189 г

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Samsung Galaxy A52 A525F 4/128GB Black (SM-A525FZKDSEK)