Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Відгуків2
Питання-відповіді1

Samsung Galaxy A72 A725F 6/128GB Light Violet (SM-A725FLVDSEK)

Код:685019
Архiв
Samsung Galaxy A72 A725F 6/128GB Light Violet (SM-A725FLVDSEK) video preview
Samsung Galaxy A72 A725F 6/128GB Light Violet (SM-A725FLVDSEK) фото
Samsung Galaxy A72 A725F 6/128GB Light Violet (SM-A725FLVDSEK) фото
Samsung Galaxy A72 A725F 6/128GB Light Violet (SM-A725FLVDSEK) фото
Samsung Galaxy A72 A725F 6/128GB Light Violet (SM-A725FLVDSEK) фото
Samsung Galaxy A72 A725F 6/128GB Light Violet (SM-A725FLVDSEK) фото
Samsung Galaxy A72 A725F 6/128GB Light Violet (SM-A725FLVDSEK) фото
Samsung Galaxy A72 A725F 6/128GB Light Violet (SM-A725FLVDSEK) фото
Samsung Galaxy A72 A725F 6/128GB Light Violet (SM-A725FLVDSEK) фото
Samsung Galaxy A72 A725F 6/128GB Light Violet (SM-A725FLVDSEK) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 129 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Неймовірний екран, плавний скролінг

Насолоджуйтеся розкішною якістю FHD+ на 6,7-дюймовому sAMOLED Infinity-O дисплеї, яскравість якого сягає 800 ніт для ясної видимості навіть сонячним днем. Функція захисту зору контролює рівень синього світла, а режим Real Smooth забезпечує плавну анімацію екранного зображення в іграх або під час скролінгу.

Ефектний дизайн нового стандарту

Оцініть безшовний дизайн Galaxy A72 з ергономічими, обтічними контурами. Лаконічний блок камер зливається з матовою задньою панеллю, утворюючи практично монолітну, стильну конструкцію. А чотири трендові кольори – фіолетовий, чорний, білий та синій – допоможуть підкреслити особистий стиль.

Крута квадрокамера: 64 МП, оптична стабілізація, Космічний зум 30x

Знімайте в надвисокій роздільності основною камерою 64 МП з системою OIS, яка дозволяє робити чіткі, яскраві фото в будь-який час доби. Осягайте більше простору за допомогою ультраширококутної камери. Долайте відстані, застосовуючи 3х оптичний зум та 30х Космічний зум.

Чіткі деталі навіть при слабкому освітленні завдяки ОСЗ

Забудьте про змазані фото та відео. Оптична стабілізація зображення (OIS) допомагає стабілізувати кадри протягом експозиції, забезпечуючи більш плавну передачу руху на відео та кращу чіткість об'єктів у русі на фото. Також, камера уловлює більше світла, додаючи яскравості знімкам, зробленим в умовах слабкого освітлення.

Знімки професійної якості в трьох ракурсах

Із ультраширококутною камерою 12 МП ви здатні охопити кадром простір у межах 123 градусів - такий самий, як бачать наші очі. Ширококутна камера 64 МП дозволяє вибирати композиції крупнішого масштабу, зменшуючи поле зору. Або ж ви можете знімати з відстані чіткі стабілізовані великі плани з 3-кратним оптичним збільшенням у режимі телеоб'єктива в розділенні 8 МП.

Макрокамера відкриває найдрібніші деталі

Знімайте впритул макрокамерою 5 МП та дивуйтесь раніше непомітним крихітним деталям. Макрооб'єктив з малою глибиною різкості створює на знімках природний ефект боке, виділяючи об'єкт і залишаючи розмитим усе, що знаходиться поза зоною фокусу.

Селфі, гідні суперзірок

32-мегапіксельна фронтальна камера Galaxy A72 здатна робити чіткі високоякісні селфі і вдень, і вночі. А з ефект боке, який злегка розмиває фонові об'єкти, допомагає cконцентрувати всю увагу саме на ваc.

Вода і бризки більше не страшні

Цей телефон має захист від проникнення пилу та води класу IP67 і не боїться занурення у воду на глибину до 1 метра на 30 хвилин. Тому ви зможете продовжувати грати чи знімати, навіть якщо він трохи намокне.1

Об’ємний звук на вашій долоні

Завдяки парі рознесених у різні боки динамікам ви можете насолоджуватися стереозвуком і без навушників. Підніміть на новий рівень враження від вечора кіноперегляду чи улюблених ігор з кінематографічним аудіосупроводом, що переносить вас у центр дійства.

Крута батарея – заряд на дві доби

Акумулятор ємністю 5000 мАгод (типове значення) дає змогу довше займатися улюбленими справами — стрімити, обмінюватися контентом, грати тощо. Розумна система керування живленням визначає та враховує ваші користуваацкі звички, аби заряду вистачило на довше. А завдяки підтримці супершвидкого заряджання, із зарядними пристроями потужністю до 25 Вт Galaxy A72 відновлює запас енергії дуже швидко.

Крута продуктивність: кілька справ одразу

Хоч скільки завдань одночасно ви виконуєте, Galaxy A72 демонструє підвищену продуктивність, забезпечену досконалим восьмиядерним процесором і оперативною пам'яттю об’ємом 6 ГБ/8 ГБ. Зберігайте більше, а видаляйте менше завдяки вбудованому сховищу в 128 ГБ/256 ГБ. А якщо цього замало, ви может додати ще до 1 ТБ за допомогою карти пам’яті microSD.

Зберігайте найдорожче в безпеці

Платформа Samsung Knox, від початку інтегрована в апаратні та програмні засоби, охоронятиме ваш телефон, щойно ви його увімкнете. Забезпечуючи багаторівневий захист, вона оберігатиме вашу найціннішу інформацію від шкідливих програм та зловмисних загроз.

Функція Game Booster дає вам перевагу

Максимізуйте результат за допомогою Game Booster. Спеціальний інтерфейс і легкодоступне меню допоможуть позбавитись всього, що відволікає від гри, та сягнути нового рівня. Функція Frame Booster забезпечує плавну й реалістичну анімацію графіки. Крім того, ви можете викладатися на повну, оскільки Game Booster враховує вашу манеру гри та відповідно оптимізує енергоспоживання, температурний режим і використання пам’яті.

Відбиток пальця —
ваш унікальний ключ

Смартфон оснащений високоточною технологією біометричної ідентифікації через відбиток пальця. Завдяки системі біометричного розпізнавання користувача Samsung Pass ви можете легко отримувати доступ до захищених програм і своїх облікових записів на інтернет-ресурсах. Доступ до ваших даних можливий тільки для вас.2

Зручний та функціональний
інтерфейс One UI

Насолоджуйтесь плавністю гортання та бездоганним дизайном інтерфейсу One UI. Зрозумілий і зручний софт оптимізований для смартфона, щоб ви могли легко зосередитись на тому, що для вас важливо в певний момент. Оптимізуйте ваш Galaxy A72 так, як забажаєте, налаштувавши його роботу для максимального комфорту.3

1. Клас пило- та вологонепроникності IP67 включає захист від прісної води. Не передбачено захист від впливу інших рідин (чай, сік, солоні напої, хлорована та морська вода). Подача води під тиском може пошкодити цілісність пристрою.

2. Функцію біометричної ідентифікації Web log в програмі Samsung Pass можна використовувати тільки через браузер Samsung Internet. Сумісність і доступність опцій може відрізнятися в залежності від програм, які використовуються.

3. Можливості інтерфейсу One UI, доступність сервісів і функцій може бути різною в залежності від регіону продажу та місця використання смартфона.

Характеристики

Основне

Серія
Рік випуску

2021

Операційна система

Android 11

Зв'язок

Кількість SIM-карт
Тип SIM-карти
Стандарти зв'язку

Екран

Тип екрану
Діагональ екрану

Безрамковий дисплей

6,7"

Роздільна здатність екрану
Роздільна здатність екрана, PX

2400 х 1080

Щільність пікселів, PPI

393

Захист скла

Corning Gorilla Glass 5

Кількість кольорів

16 млн

Співвідношення сторін

20:9

Співвідношення екран/корпус

84,9%

Процесор

Процесор
Кількість ядер
Частота процесора

2,3 ГГц

Графічний процесор

Adreno 618

Смартфон для геймінгу

Так

Пам'ять

Внутрішня пам'ять
Оперативна пам'ять
Підтримка карток пам'яті

до 1 Тб

Основна камера

Кількість модулів основної камери

4

Діафрагма

f/1,8 + f/2,2 + f/2,4 + f/2,4

Запис відео
Автофокусування

Так

Спалах

Так

Фронтальна камера

Фронтальна камера

32 Мп

Бездротові технології

Wi-Fi

Так

Супутникова система

GPS

ГЛОНАСС

Beidou

Galileo

Bluetooth

5,0

NFC

Так

Інфрачервоний порт

Ні

Акумулятор

Ємність аккумулятора
Тип акумулятора
Швидка зарядка

Так

Бездротова зарядка

Ні

Корпус

Матеріал корпуса

Пластик

Стандарт захисту

IP67

Біометричний захист
Стилус

Ні

Фізичні характеристики

Вага

203 г

Відгуків