Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді3

Asus ROG Phone 5 16/256GB (Phantom Black)

Код:686083
Архiв
Asus ROG Phone 5 16/256GB (Phantom Black) фото
Asus ROG Phone 5 16/256GB (Phantom Black) фото
Asus ROG Phone 5 16/256GB (Phantom Black) фото
Asus ROG Phone 5 16/256GB (Phantom Black) фото
Asus ROG Phone 5 16/256GB (Phantom Black) фото
Asus ROG Phone 5 16/256GB (Phantom Black) фото
Asus ROG Phone 5 16/256GB (Phantom Black) фото
Asus ROG Phone 5 16/256GB (Phantom Black) фото
Asus ROG Phone 5 16/256GB (Phantom Black) фото
Asus ROG Phone 5 16/256GB (Phantom Black) фото
Asus ROG Phone 5 16/256GB (Phantom Black) фото
Asus ROG Phone 5 16/256GB (Phantom Black) фото
Asus ROG Phone 5 16/256GB (Phantom Black) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-14%
Вигода 5 000 ₴
cashback iconКешбек 299 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

ROG Phone 5

Для тих, хто готовий діяти

Грайте без компромісів – зі справді геймерським смартфоном ROG Phone 5! Створений на основі новітньої мобільної платформи Qualcomm Snapdragon 888 5G, цей футуристичний гаджет може похвалитися швидкісними дисплеєм (144 Гц/1 мс), акумулятором великої ємності (6000 мАгод), поліпшеними сенсорами AirTrigger 5 і культовою аудіосистемою GameFX. ROG Phone 5 – це смартфон, який подарує нові враження від ігор.

Щоб перемагати

Мобільна платформа Qualcomm Snapdragon 888 5G – це абсолютно новий рівень продуктивності. Завдяки збільшеній на цілих 35% швидкодії під час рендерингу, вона легко забезпечує плавну роботу навіть найвимогливіших 3D-ігор на максимальних налаштуваннях якості зображення. Уже відомий користувачам геймерський режим «X» тепер реалізовано в додатку Armoury Crate: різноманітні профілі й параметри дозволяють миттєво адаптувати смартфон ROG Phone 5 до поточного завдання.

Щоб бачити

Мобільні ігри виглядають на ROG Phone 5 неймовірно яскраво завдяки чудовому AMOLED-дисплею від Samsung із високою точністю відтворення кольорів і чудовими швидкісними характеристиками: частота оновлення – 144 Гц, час відгуку – 1 мс. Неймовірно чуйний сенсорний інтерфейс (частота опитування – 300 Гц, латентність – 24,3 мс) дозволить швидше реагувати на всі ігрові події. Дисплей підтримує технологію Always-on HDR8, поліпшує відображення звичайного контенту (не в форматі HDR), і покритий міцним захисним склом Corning Gorilla Glass Victus.

Щоб чути

ROG Phone 5 оснащується новою аудіосистемою GameFX, створеною у співпраці з фірмою Dirac, що спеціалізується на якісних аудіорішеннях. Пара симетрично розташованих 7-магнітних стереодинаміків видає насичене, кришталево чисте звучання, що створює ефект занурення у гру. Підключення навушників здійснюється через 3,5-мм роз'єм, а для обробки аудіосигналу без втрат якості застосовується ЦАП аудіофільського рівня від ESS.

Щоб грати

Акумулятор смартфона ROG Phone 5 має високу ємність – 6000 мАгод, а адаптер HyperCharge потужністю 65 Вт з комплекту постачання готовий у найкоротший час підзарядити пристрій на цілий день використання. Акумулятор пристрою має дві секції, між якими розміщено друковану плату з процесором. Така конструкція віддаляє найбільш гарячу зону пристрою від місць, за які користувач тримає смартфон для більш комфортної гри.

Щоб контролювати

Оновлена система AirTrigger 5 пропонує відразу три різні способи взаємодії з ROG Phone 5: таку гнучкість керування не часто зустрінеш навіть в ігрових консолях! AeroActive Cooler 5: Зовнішній кулер AeroActive Cooler 5 допоможе знизити температуру поверхні смартфона серії ROG Phone 5 в районі процесора на цілих 15°C, спрямовуючи туди потужний потік холодного повітря. Результат – стабільна робота потужного гаджета. Керування рухом: ROG Phone 5 підтримує відразу десять різних жестів, серед яких легко підібрати ті, які підійдуть конкретній грі. Наприклад, у гонках можна повертати смартфон, щоб кермувати автомобілем, і нахиляти його вперед, щоб прискорюватися. Ультразвукові сенсори: Однією з найпопулярніших функцій смартфонів серії ROG Phone є бічні ультразвукові сенсори. Вони присутні і в новій версії пристрою, підтримуючи такий самий набір жестів.

Щоб спілкуватися

Візуальні теми

Кожному геймеру подобається прикрашати свій смартфон персонажами й зображеннями з улюблених ігор, і для ROG Phone 5 пропонується спеціальна серія візуальних тим, натхнених популярними ігровими проектами. З їх допомогою ви зможете зробити свій смартфон по-справжньому унікальним.

Завжди на зв’язку

Якість інтернет-з'єднання – критично важливий фактор для комфортної онлайн-гри, і тому у смартфоні ROG Phone 5 реалізовано підтримку стандарту Wi-Fi 6E і технологію HyperFusion: підключившись одночасно і до мережі Wi-Fi, і до мобільної мережі, він автоматично вибирає ту, яка забезпечить найкращий сигнал на цей момент. Стабільному з’єднанню також сприяє реалізована у смартфоні мультиантена система.

Боковий роз'єм

Завдяки розміщенню роз'єму на боковій грані підключений кабель не заважає керуванню смартфоном, тому, наприклад, його дозаряджання можна здійснювати, не перериваючи гру.

Aura RGB

У смартфоні ROG Phone 5 реалізовано повноколірне підсвічування Aura, виконане у вигляді точкового логотипу ROG на задній панелі пристрою. Воно здатне відображати величезну кількість відтінків і візуальних ефектів – вибирайте будь-які на свій смак і під свій настрій.

Щоб знімати

У смартфоні ROG Phone 5 використовується система з трьох фотокамер, здатна забезпечити високу якість зйомки в будь-яких умовах. Основна ширококутна камера, що працює на базі флагманської 64-мегапіксельної фотоматриці Sony® IMX686, супроводжується 13-мегапіксельною камерою з ультрашироким об’єктивом і камерою для макрозйомки. Усе це доповнено програмними оптимізаціями, що включають режим професійної відеозйомки зі спеціальними функціями, призначеними для підвищення якості запису відеороликів. Для зйомки селфі та стримінгу пропонується фронтальна камера з роздільною здатністю 24 Мп.

Характеристики

Основне

Серія
Рік випуску

2021

Операційна система

Android 11

Зв'язок

Кількість SIM-карт
Тип SIM-карти
Стандарти зв'язку

Екран

Тип екрану
Діагональ екрану

Безрамковий дисплей

6,78"

Роздільна здатність екрану
Роздільна здатність екрана, PX

2448 x 1080

Щільність пікселів, PPI

395

Захист скла

Corning Gorilla Glass Victus

Співвідношення сторін

20,4:9

Співвідношення екран/корпус

82%

Процесор

Процесор
Кількість ядер
Частота процесора

2,84 ГГц

Графічний процесор

Adreno 660

Смартфон для геймінгу

Так

Пам'ять

Внутрішня пам'ять
Оперативна пам'ять

16 Гб

Підтримка карток пам'яті

Ні

Основна камера

Кількість модулів основної камери

3

Діафрагма

f/1,8 + f/2,4 + f/2,0

Запис відео
Автофокусування

Так

Стабілізація

Так

Спалах

Так

Фронтальна камера

Фронтальна камера

24 Мп

Бездротові технології

Wi-Fi

Так

Супутникова система

GPS

A-GPS

ГЛОНАСС

Galileo

QZSS

BDS

NavIC

Bluetooth

5,2

NFC

Так

Інфрачервоний порт

Ні

Акумулятор

Ємність аккумулятора
Тип акумулятора
Швидка зарядка

Так

Бездротова зарядка

Ні

Корпус

Матеріал корпуса
Стандарт захисту

Ні

Біометричний захист
Стилус

Ні

Фізичні характеристики

Вага

239 г