Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді2

Asus ROG Phone 5s 16/512GB (Phantom Black)

Код:701238
Архiв
Asus ROG Phone 5s 16/512GB (Phantom Black) фото
Asus ROG Phone 5s 16/512GB (Phantom Black) фото
Asus ROG Phone 5s 16/512GB (Phantom Black) фото
Asus ROG Phone 5s 16/512GB (Phantom Black) фото
Asus ROG Phone 5s 16/512GB (Phantom Black) фото
Asus ROG Phone 5s 16/512GB (Phantom Black) фото
Asus ROG Phone 5s 16/512GB (Phantom Black) фото
Asus ROG Phone 5s 16/512GB (Phantom Black) фото
Asus ROG Phone 5s 16/512GB (Phantom Black) фото
Asus ROG Phone 5s 16/512GB (Phantom Black) фото
Asus ROG Phone 5s 16/512GB (Phantom Black) фото
Asus ROG Phone 5s 16/512GB (Phantom Black) фото
Asus ROG Phone 5s 16/512GB (Phantom Black) фото
Asus ROG Phone 5s 16/512GB (Phantom Black) фото
Asus ROG Phone 5s 16/512GB (Phantom Black) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 349 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Для тих, хто готовий діяти

Грайте без компромісів зі справді геймерським смартфоном ROG Phone 5s! Цей гаджет, створений для перемог, працює на базі новітньої мобільної платформи Qualcomm® Snapdragon® 888+ 5G, доповненої швидкісним дисплеєм (144 Гц, 1 мс), чуйним сенсорним інтерфейсом (частота опитування – 360 Гц), акумулятором великої ємності (6000 мАгод),1 зручними контролерами AirTrigger 5 та культовою аудіосистемою GameFX. ROG Phone 5s – це смартфон мрії. Для тих, хто готовий діяти.

Щоб перемагати

Мобільна платформа Qualcomm Snapdragon 888+ 5G – це абсолютно новий рівень продуктивності. Завдяки збільшеній до 3 ГГц2 тактовій частоті, процесор став швидше на цілих 25%3 Попередньо задані профілі та різноманітні параметри у програмному центрі Armoury Crate дозволяють миттєво адаптувати смартфон ROG Phone 5s до поточного завдання.

Щоб охолоджувати

Система охолодження GameCool 5, реалізована у смартфоні ROG Phone 5s, включає в себе випарну камеру й великі графітові пластини, що допомагають рівномірно розподіляти тепло всередині корпусу пристрою. З цією ж метою чип процесора розміщений у центрі, а з боків від нього – розділений на дві секції акумулятор. Зовнішній кулер AeroActive Cooler 5 спрямовує потужний потік холодного холодного повітря прямо в центр смартфона, туди де розміщено процесор, досягаючи приголомшливого результату – температура чипа падає на цілих 10°C!4

Щоб бачити

Мобільні ігри виглядають на ROG Phone 5s неймовірно завдяки чудовому AMOLED-дисплею Samsung E4 з високою точністю відтворення кольорів та відмінними швидкісними характеристиками: частота оновлення – 144 Гц, час відгуку – 1 мс. Неймовірно швидкий сенсорний інтерфейс (частота опитування – 360 Гц)дозволить швидше реагувати на всі ігрові події. Дисплей підтримує технологію Always-on HDR8, що покращує відображення звичайного контенту (не у форматі HDR), і покритий міцним захисним склом Corning® Gorilla® Glass Victus™.

Щоб чути

ROG Phone 5s оснащується аудіосистемою GameFX, створеною у співпраці з фірмою Dirac, що спеціалізується на новітніх аудіорішення. Пара симетрично розташованих 7-магнітних стереодинаміків видає насичений, кришталево чистий звук, що створює ефект занурення в гру. Підключення навушників здійснюється за допомогою 3,5-міліметрового роз'єму, а для обробки аудіосигналу застосовується аудіофільський ЦАП від ESS.

AeroActive Cooler 5

Зовнішній кулер AeroActive Cooler 5s допоможе знизити температуру поверхні смартфона ROG Phone 5s в місці розташування процесора на цілих 15°C,4 спрямовуючи туди потужний потік холодного повітря. Результат – стабільна робота потужного гаджета. Додатковою функцією аксесуара є керування в іграх – для цього на ньому є пара апаратних кнопок.

Керування рухом

Керувати рухом, просто рухаючи смартфоном? Так, це неймовірно зручно та зрозуміло! ROG Phone 5s підтримує відразу десять різних жестів, серед яких легко підібрати ті, які підійдуть конкретній грі. Наприклад, у гонках можна повертати смартфон, щоб кермувати автомобілем, і нахиляти його вперед, щоб прискорюватися.

Щоб грати

Акумулятор ROG Phone 5s має солідну ємність – 6000 мАгод,1 а 65-ватний адаптер HyperCharge, що міститься в комплекті, готовий у найкоротший час підзарядити пристрій. Для продовження терміну служби акумулятора застосовуються спеціальні технології, зокрема гнучке керування швидкістю заряджання та пряме живлення від електромережі під час запуску ігор.

Завжди на зв’язку

Якість інтернет-з'єднання – критичний фактор для комфортної онлайн-ігри, і тому в смартфоні ROG Phone 5s реалізована технологія HyperFusion: підключившись одночасно і до мережі Wi-Fi, і до мобільної мережі, він автоматично вибирає ту, яка забезпечить найкращий сигнал на даний момент. Стабільному з'єднанню також сприяє реалізована у смартфоні мультиантенна система.

Візуальні теми

Кожному геймеру подобається прикрашати свій смартфон персонажами й зображеннями з улюблених ігор, і для ROG Phone 5s пропонується спеціальна серія візуальних тим, натхнених популярними ігровими проєктами.6 З їх допомогою ви зможете зробити свій смартфон по-справжньому унікальним.

Підсвітка Aura

У смартфоні ROG Phone 5s реалізовано повноколірне підсвічування Aura, виконане у вигляді точкового логотипу ROG на задній панелі пристрою. Воно здатне відображати величезну кількість відтінків і візуальних ефектів – вибирайте будь-які на свій смак і під свій настрій.

Щоб знімати

У смартфоні ROG Phone 5s використовується система з трьох фотокамер, здатна забезпечити високу якість зйомки в будь-яких умовах. Основна ширококутна камера, що працює на базі флагманської 64-мегапіксельної фотоматриці Sony® IMX686, супроводжується 13-мегапіксельною камерою з ультрашироким об’єктивом і камерою для макрозйомки. Уе це доповнено програмними оптимізаціями, що включають режим професійної відеозйомки зі спеціальними функціями, призначеними для підвищення якості запису відеороликів. Для зйомки селфі та стримінгу пропонується фронтальна камера з роздільною здатністю 24 Мп.

1Типова ємність – 6000 мАгод.

2Точне значення частоти (за інформацією виробника) – 2,99 Гц.

3За даними виробника.

4Результати внутрішніх тестів ASUS. Порівняння робиться зі смартфоном ROG Phone 5s без кулера AeroActive Cooler 5.

5Фактичні дані залежать від конкретних умов використання пристрою.

6Протестовано фахівцями ASUS. Фактичні дані залежать від конкретних умов використання пристрою.

Характеристики

Основне

Серія
Рік випуску

2021

Операційна система

Android 11

Зв'язок

Кількість SIM-карт
Тип SIM-карти
Стандарти зв'язку

Екран

Тип екрану
Діагональ екрану

Безрамковий дисплей

6,78"

Роздільна здатність екрану
Роздільна здатність екрана, PX

2448 x 1080

Щільність пікселів, PPI

395

Захист скла

Corning Gorilla Glass Victus

Кількість кольорів

1,07 млрд

Співвідношення сторін

20,4:9

Співвідношення екран/корпус

82%

Процесор

Процесор
Кількість ядер
Частота процесора

1,8 ГГц

2,42 ГГц

2,99 ГГц

Графічний процесор

Adreno 660

Смартфон для геймінгу

Так

Пам'ять

Внутрішня пам'ять
Оперативна пам'ять

16 Гб

Підтримка карток пам'яті

Ні

Основна камера

Кількість модулів основної камери

3

Діафрагма

f/1,8 + f/2,4 + f/2,0

Запис відео
Автофокусування

Так

Спалах

Так

Особливості

Основна камера: фотоматриця Sony IMX686 (64 Мп, розмір фотоматриці – 1/1,73", розмір пікселів – 0,8 мкм, апертура – f/1,8); Фронтальна камера: 24 Мп, еквівалентна фокусна відстань: 27 мм

Фронтальна камера

Фронтальна камера

24 Мп

Бездротові технології

Wi-Fi

Так

Супутникова система

GPS

ГЛОНАСС

Beidou

Galileo

QZSS

NavIC

Bluetooth

5,2

NFC

Так

Інфрачервоний порт

Ні

Акумулятор

Ємність аккумулятора
Тип акумулятора
Швидка зарядка

Так

Бездротова зарядка

Ні

Корпус

Матеріал корпуса
Стандарт захисту

Ні

Біометричний захист
Стилус

Ні

Фізичні характеристики

Вага

238 г