Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Nokia G10 Dual SIM 3/32Gb (Night Blue)

Код:691805
Архiв
Nokia G10 Dual SIM 3/32Gb (Night Blue) фото
Nokia G10 Dual SIM 3/32Gb (Night Blue) фото
Nokia G10 Dual SIM 3/32Gb (Night Blue) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 34 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Nokia G10

Аби родинне життя тривало, потрібна енергія. Багато енергії. На щастя, Nokia G10 має те, що вам потрібно: одного заряду акумулятора вистачає не на декілька годин, а на декілька днів. Великий дисплей зачарує ваших дітей протягом усієї подорожі, а завдяки потрійній основній камері, яка гарантує зйомку високої якості, ви завжди зафіксуєте особливі моменти, коли б вони не трапилися. Додайте до цього останню версію Android™ 11, 2 роки оновлення програмного забезпечення та 3 роки апдейтів системи безпеки, і ви отримаєте телефон, який справді витримає випробування часом.

 

Акумулятор, що працює на базі штучного інтелекту

Часу роботи акумулятора вистачає на всі вихідні.

Потрійна камера з AI-режимами зйомки

Знімайте всі особливі сімейні моменти у будь-якому ракурсі.

Покращена яскравість 6.5” дисплею

Великий дисплей, що захоплює своєю яскравістю, змусить забути вас про все інше.

Безпечний доступ

Для миттєвого розблокування достатньо одного погляду або дотику.

Розраховуйте на телефон цілодобово

Акумулятор, що працює на базі штучного інтелекту, з місткістю 5050mAh

Секрет щастя — це... час роботи акумулятора. Як тільки мобільний телефон вимикається – ви маєте безліч пропущених дзвінків, і це не може не дратувати. Тому смартфон Nokia G10 має акумулятор, заряду якого вистачає до 3-х днів.

Безпека, яка з часом продовжує вдосконалюватися

Регулярні оновлення системи безпеки

Завдяки регулярним щомісячним оновленням системи безпеки протягом 3-х років ваші файли, відео, фотографії та дані завжди залишатимуться під надійним захистом.

Програмне забезпечення, яке з часом удосконалюється

Android™ 11

Хочете встигати відповідати в усіх чатах? З Android 11 ви можете переглядати свої розмови, керувати ними та відповідати на повідомлення відразу з декількох месенджерів — і це все в одному місці. А завдяки оновленню програмного забезпечення наступні 2 роки у вас гарантовано будуть найновіші функції. Це як отримати смартфон із майбутнього вже сьогодні.

Великий дисплей для дозвілля всієї сім'ї

Покращена яскравість 6.5” дисплею

Nokia G10 з великим дисплеєм та підвищеною яскравістю дає можливість насолоджуватися улюбленими фільмами, телепрограмами та додатками навіть при інтенсивному денному світлі.

Закарбуйте родинне життя в повній мірі

Потрійна камера з AI-режимами зйомки

Сімейний час проходить весело та інколи неймовірно швидко. Але зі смартфоном Nokia G10 та потрійною камерою ви завжди готові зафіксувати ці особливі моменти — від шкільних вистав до сімейних свят та інших подій.

Надійна конструкція

Дизайн

Скандинавський дизайн, відомий своєю мінімалістичністю та лаконічною естетикою. Саме це ви отримуєте завдяки найсучаснішим технологіям, які вдало поєднано в легкому, тонкому і міцному корпусі — у двох унікальних скандинавських кольорах: графітовому і пурпуровому.

Розпізнавання обличчям. Безпека всієї сім'ї.

Ідентифікація за геометрією обличчя

Завдяки сканеру відбитків пальців, розташованому на кнопці живлення, та функції розпізнавання обличчя ви можете миттєво розблокувати телефон – здивуйте своїх дітей такими суперсилами.

Любіть, довіряйте, обирайте

У Фінляндії підхід до життя та щастя простий — обирайте ті речі, які ви любите і яким довіряєте. Застосовуючи цю філософію до дизайну телефонів, ми створюємо надійні пристрої на кожен день, які витримають випробування часом. Останні моделі смартфонів Nokia не є винятком. Завдяки інноваційним функціям, довговічності, постійним оновленням П3 та систем безпеки ви зможете із задоволенням користуватися ними багато років.

  • HMD Global Oy має ексклюзивну ліцензію на виробництво телефонів та планшетів під брендом Nokia. Nokia — зареєстрована торгова марка Корпорації Nokia. Android, Google та інші знаки й логотипи — товарні знаки Google LLC. Пропозиції можуть відрізнятися в залежності від країни. Перевіряйте наявність на локальному ринку. Усі технічні характеристики, функції та інша інформація про пристрій можуть бути змінені без попереднього повідомлення. Усі зображення служать тільки для цілей ілюстрації.
  • Перевірка роботи акумулятора компанією HMD Global полягала у тестуванні пристрою протягом 3-х днів в умовах реального життя. Тестування відбувалося шляхом активного використання пристрою з новим акумулятором протягом 5 годин на день. Приклади користування: ігри, відеостримінг, дзвінки, надсилання SMS, пошук і перегляд інформації, а також користування додатками (спілкування у соціальних мережах, читання новин, керування інтерфейсом користувача та прослуховування музики). Випробування проводилося у нормальних умовах користування пристроєм в освітленому приміщенні. У нічний час пристрій знаходився в режимі очікування.
  • Кількість циклів заряджання акумулятора обмежено, а його ємність із часом зменшується. Зрештою акумулятор доведеться замінити.

Характеристики

Основне

Серія
Рік випуску

2021

Операційна система

Android 11

Зв'язок

Кількість SIM-карт
Тип SIM-карти
Стандарти зв'язку

Екран

Тип екрану
Діагональ екрану
Роздільна здатність екрану
Роздільна здатність екрана, PX

1600 x 720

Щільність пікселів, PPI

269

Захист скла

Так

Співвідношення сторін

20:9

Співвідношення екран/корпус

81,9%

Процесор

Процесор
Кількість ядер
Частота процесора

2,0 ГГц

Графічний процесор

PowerVR GE8320

Пам'ять

Внутрішня пам'ять
Оперативна пам'ять

3 Гб

Підтримка карток пам'яті

до 512 Гб

Основна камера

Автофокусування

Так

Стабілізація

Ні

Спалах

Так

Фронтальна камера

Фронтальна камера

Бездротові технології

Wi-Fi

Так

Супутникова система

GPS

ГЛОНАСС

Beidou

Bluetooth

5,0

NFC

Ні

Інфрачервоний порт

Ні

Акумулятор

Ємність аккумулятора
Тип акумулятора
Бездротова зарядка

Ні

Корпус

Матеріал корпуса

Пластик

Стандарт захисту

Ні

Біометричний захист
Стилус

Ні

Фізичні характеристики

Вага

194 г