Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

Samsung Galaxy S21 FE G990B 6/128GB Light Green (SM-G990BLGDSEK)

Код:702241
Архiв
Samsung Galaxy S21 FE G990B 6/128GB Light Green (SM-G990BLGDSEK) video preview
Samsung Galaxy S21 FE G990B 6/128GB Light Green (SM-G990BLGDSEK) video preview
Samsung Galaxy S21 FE G990B 6/128GB Light Green (SM-G990BLGDSEK) фото
Samsung Galaxy S21 FE G990B 6/128GB Light Green (SM-G990BLGDSEK) фото
Samsung Galaxy S21 FE G990B 6/128GB Light Green (SM-G990BLGDSEK) фото
Samsung Galaxy S21 FE G990B 6/128GB Light Green (SM-G990BLGDSEK) фото
Samsung Galaxy S21 FE G990B 6/128GB Light Green (SM-G990BLGDSEK) фото
Samsung Galaxy S21 FE G990B 6/128GB Light Green (SM-G990BLGDSEK) фото
Samsung Galaxy S21 FE G990B 6/128GB Light Green (SM-G990BLGDSEK) фото
Samsung Galaxy S21 FE G990B 6/128GB Light Green (SM-G990BLGDSEK) фото
Samsung Galaxy S21 FE G990B 6/128GB Light Green (SM-G990BLGDSEK) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-15%
Вигода 4 400 ₴
cashback iconКешбек 249 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Galaxy S21 FE 5G

Привітаймо Galaxy S21 FE 5G, нового представника легендарної серії Galaxy S21.

Samsung взяли те, що ви любите найбільше, і створили ідеальний телефон, натхненний фанатами, щоб ви могли сповна випробувати свої щоденні захоплення.

Найшвидший чіпсет? Перевірте. Камера професійного рівня? Тримайте.

Cтворений, щоб дивувати

* Доступність кольорів може відрізнятися залежно від країни та постачальника.

Кожен відтінок «любові»

Ось кілька класних кольорів, які вам обов'язково варто отримати. Від ніжних, але барвистих оливкових та фіолетових, до класичних та ахроматичних графітових, а також білих — ви можете знайти той, що відповідає вашому стилю.1 Вважайте своє вбрання завершеним.

Фантастичний, дисплей 6,4 дюйма

У Galaxy S21 FE 5G є все, що ви любите, дисплей 6,4 дюйма — ідеальний розмір, створений для спілкування з друзями, нових захоплень, стримів та перегляду улюблених шоу.2

Притягує погляди

* Доступність кольорів може відрізнятися залежно від країни та постачальника.

Сама плавність

Найплавніший екран Samsung із суперплавним скролінгом 120 Гц — ваші пальці будуть вам вдячні. Він оптимізує частоту оновлення, щоб зробити скролінг плавним, і дозволяє відчути швидкий час відгуку в ігровому режимі.3 Ідеально підходить для перемоги над фінальним босом.

Великий екран, але чудово лягає в руку

Екран з ефектом присутності настільки нереальний, що ви забудете про реальність. Надтонкі рамки і дисплей Dynamic AMOLED 2X забезпечує яскраву передачу кольору за будьяких умов - дають незрівняний комфорт від перегляду.

Ні тріщинам! Ура міцнішому екрану!

«Упс» більше не є частиною вашого словникового запасу з Gorilla® Glass Victus™, найміцнішим склом на смартфоні Samsung Galaxy.

* Порівняно з попереднім Galaxy S20 FE. Скло Corning® Gorilla® Glass Victus™ доступне лише на захисному екрані. Це скло є найміцнішим з будь-коли вбудовуваних у смартфон Samsung.

Безліч приводів посміхнутися

Кожний кадр фантастичний!

Професійна камера Galaxy S21 FE 5G без зусиль представляє гідний контент, знімаючи неймовірно реалістичні фотографії та відео з чудовим рівнем деталізації.

Портрети студійного рівня

Портретний режим допомагає закцентувати увагу на моделі — а застосування ефектів надасть знімку особливого настрою, і ваш пост для соціальних мереж готовий.

Будьте одночасно актором та режисером

Покращуйте свою гру та ведіть відеоблог як професіонал. Перемикайтеся між камерами під час зйомки або миттєво фіксуйте дію та свою реакцію, що миттєво готові до завантаження.

Виглядайте круто ввечері та щоночі

Зробіть слабке освітлення родзинкою вашої стрічки — з фронтальною камерою 32 МП, яка знімає ваші найкращі селфі навіть уночі. Багатокадрова обробка за допомогою ШІ дозволяє отримати більше кольору та деталей, тому у ваших знімках буде більше вас і менше шумів.

Те що далеко, тепер близько

З 30-кратним Космічним Зумом у Galaxy S21 FE 5G ви можете робити неймовірні знімки. А з функцією «Блокування зуму», ви можете зменшити тремтіння при подальшому збільшенні.4

Підтримує вашу пристрасть

Найшвидший чіп Samsung — на Galaxy S21 FE 5G

Потужний процесор, для справжньої гри. Поєднання енергозберігаючих технологій, швидкості і потужності, дає можливість насолодиися насичегою графікою іграми та викорситовувати багатозадачність, як ніколи раніше.

Бувайте, кошмари про розряджену батарею

Батарея ємністю 4 500 мА∙год разом з енергоефективним дисплеєм та процесором протримається довше дня навіть у мережі 5G — ви можете переглянути більше епізодів та дізнатися більше про останні новини. 56

Ви цього хотіли. Ви отримали

Мокрий телефон? Не переймайся

Захищає телефон від ударів, крапель і попадання води при його зануренні на глибину до 1,5 метра приблизно на 30 хвилин. 7

Зменшує напругу для очей

Дисплей Infinity-O допомагає зменшити кількість шкідливого синього світла у нічний час, щоб ви могли з комфортом дивитися улюблені шоу.8

Понад 50% заряду за 30 хвилин

Коли у вас низький заряд батареї та немає часу чекати, ви можете отримати багато годин заряду лише за кілька хвилин зарядки.9

Швидка бездротова зарядка 2.0

Вмикайтеся швидше без підключення до електромережі. Просто поставте телефон на сумісний зарядний пристрій, щоб швидко повернутися до 100% заряду.10

Діліться зарядом, навіть під час заряджання

Багатозадачність не тільки для програм. Ви можете використовувати свій телефон для заряджання навушників, годинників або навіть телефона друга.11

Урочиста червона стрічка стала цифровою

Samsung Knox пропонує комплексну апаратну та програмну безпеку для захисту ваших даних у режимі реального часу.

Розпакуйте епічність, фан і силу

Єдине, що вам потрібно для підняття вашої пристрасті на новий рівень — пристрій, кабель передачі даних USB Type-C, штифт для вилучення і посібник зі швидкого запуску — все це входить у комплект.

* Дорожній адаптер для подорожей продається окремо.

* Деякі з цих компонентів можуть бути недоступні залежно від придбаної вами моделі, країни або регіону, в якому ви живете.

1. Доступність кольорів може відрізнятися залежно від країни та постачальника.

2. Розмір екрана Galaxy S21 FE 5G по діагоналі становить 6,4 дюйма у повному прямокутнику та 6,3 дюйма з урахуванням закруглених кутів; фактична видима область менша через закруглені кути та отвори для камери.

3. Підтримка ігрового режиму залежить від програми.

4. 30-кратний Космічний зум включає 3-кратний оптичний зум і 30-кратний гібридний зум надвисокої роздільної здатності. Збільшення більш ніж у 3 рази може призвести до погіршення якості зображення.

5. Типове значення перевірено за умов сторонньої лабораторії. Типове значення — це середнє розрахункове значення, що враховує відхилення ємності батареї серед зразків батарей, випробуваних відповідно до стандарту IEC 61960. Номінальна (мінімальна) ємність — 4 370 мА∙год. Фактичний термін служби батареї може залежати від мережі, характеру використання та інших факторів.

6. Оцінка за профілем використання середнім/типовим користувачем. Проведена незалежна оцінка компанії Strategy Analytics у період із 18 по 23 червня 2021 року в США та з 08 по 20 грудня 2021 року у Великій Британії з попередніми версіями SM-G990 при налаштуванні за замовчуванням з використанням мереж 5G Sub6 (НЕ тестувався в мережі 5G mm). Фактичний термін служби батареї залежить від мережевого середовища, використовуваних функцій та програм, частоти викликів та повідомлень, кількості разів зарядок та багатьох інших факторів.

7. Galaxy S21 FE 5G має клас захисту IP68. Засноване на умовах випробувань на занурення у прісну воду на глибину до 1,5 м строком до 30 хвилин. Не рекомендується використовувати на пляжі або в басейні.

8. Функція захисту очей Eye Comfort Shield за замовчуванням відключена, її необхідно увімкнути у налаштуваннях.

9. На основі результатів супершвидкої зарядки в ході внутрішніх лабораторних тестів Samsung, проведених із адаптером для подорожей потужністю 25 Вт при 0% потужності, що залишилася, з усіма послугами, функціями і вимкненим екраном. Фактична швидкість заряджання також може змінюватись в залежності від фактичного використання, умов зарядки та інших факторів. Дорожній адаптер 25 Вт продається окремо.

10. Швидке бездротове заряджання 2.0 потужністю 10 Вт або вище нині доступне з підставкою для бездротового зарядного пристрою (EP-N5200) і підставкою для бездротового зарядного пристрою Duo Pad (EP-P5200). Бездротові зарядні пристрої продаються окремо. Інші бездротові зарядні пристрої, сумісні з WPC, підтримують бездротову зарядку до 5 Вт. Фактична швидкість заряджання може змінюватись в залежності від фактичного використання, умов заряджання та інших факторів. Для бездротового зарядного пристрою потрібне підключення до джерела живлення. Для оптимальної роботи рекомендується використовувати кабель для заряджання Samsung та/або дорожній адаптер.

11. Тільки смартфони Samsung або інших брендів з бездротовою зарядкою Qi, такі як Galaxy Z Fold3 5G, Galaxy Z Flip3 5G, Galaxy S21 5G, Galaxy S21+ 5G, Galaxy S21 Ultra 5G, Galaxy Z Fold2, Galaxy Note20, Galaxy Note20 Ultra, Galaxy S20, S20+, S20 Ultra, Z Flip, Note10, Note10+, S10e, S10, S10+, Fold, S9, S9+, S8, S8+, S8 Active, S7, S7 edge, S7 Active, S6, S6 edge, S6 Active, S6 edge+, Note9, Note8, Note FE, Note5 та носимі пристрої, такі як Galaxy Buds Pro, Galaxy Buds Live, Galaxy Watch3, Galaxy Watch Active2, Galaxy Watch Active, Gear Sport, Gear S3, Galaxy Watch і Galaxy Buds. Якщо заряд акумулятора нижче 30%, функція PowerShare може не працювати. Може не працювати з деякими аксесуарами, чохлами, пристроями інших виробників або деякими пристроями Samsung. Може вплинути на дзвінки або послуги передачі даних залежно від мережі.

Характеристики

Основне

Серія
Рік випуску

2022

Операційна система

Android 11

Зв'язок

Кількість SIM-карт
Тип SIM-карти
Стандарти зв'язку

Екран

Тип екрану
Діагональ екрану
Роздільна здатність екрану
Роздільна здатність екрана, PX

2340 х 1080

Захист скла

Corning Gorilla Glass Victus

Кількість кольорів

16 млн

Співвідношення сторін

20:9

Процесор

Процесор
Кількість ядер
Частота процесора

1,8 ГГц

2,4 ГГц

2,84 ГГц

Смартфон для геймінгу

Так

Пам'ять

Внутрішня пам'ять
Оперативна пам'ять
Підтримка карток пам'яті

Ні

Основна камера

Кількість модулів основної камери

3

Діафрагма

f/1,8 + f/2,2 + f/2,4

Запис відео
Автофокусування

Так

Стабілізація

Так

Спалах

Так

Фронтальна камера

Фронтальна камера

32 Мп

Бездротові технології

Wi-Fi

Так

Супутникова система

GPS

ГЛОНАСС

Beidou

Galileo

QZSS

Bluetooth

5,0

NFC

Так

Акумулятор

Ємність аккумулятора
Швидка зарядка

Так

Бездротова зарядка

Так

Корпус

Матеріал корпуса

Метал

Пластик

Стандарт захисту

IP68

Біометричний захист
Стилус

Ні

Фізичні характеристики

Вага

177 г

Найпопулярніші запити в категорії Samsung Galaxy S21 FE G990B 6/128GB Light Green (SM-G990BLGDSEK)