Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Відгуків7
Питання-відповіді17

Google Pixel 3a 4/64Gb (Just Black)

Код:644603
Архiв
Google Pixel 3a 4/64Gb (Just Black) video preview
Google Pixel 3a 4/64Gb (Just Black) video preview
Google Pixel 3a 4/64Gb (Just Black) фото
Google Pixel 3a 4/64Gb (Just Black) фото
Google Pixel 3a 4/64Gb (Just Black) фото
Google Pixel 3a 4/64Gb (Just Black) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-50%
Вигода 8 000 ₴
cashback iconКешбек 79 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Практично жива картинка

Дивіться відео, грайте або обмінюйтеся фото з друзями, насолоджуючись кожним кадром на розкішному OLED дисплеї свого Google Pixel. Він дарує яскраве, контрастне зображення з максимально природними кольорами, а роздільна здатність Full HD+ дозволяє побачити навіть найменші деталі.

Камера, яка робить всю складну роботу за вас

Знімайте дивовижні фото вдень чи вночі на основну камеру Google Pixel 3a та Pixel 3a XL з роздільною здатністю 12,2 Мп, оптичною стабілізацією зображення й світлосилою f/1.8. Функція Night Sight забезпечує високу деталізацію і насичені кольори навіть при дуже слабкому освітленні. Portrait Mode допомагає зробити кожен портрет унікальним, а різні додаткові інструменти дають можливість легко редагувати вже відзняті кадри.

Тримайте всіх у фокусі

Функція Motion Auto Focus подбає про те, щоб люди або домашні вихованці були завжди у фокусі камери і чітко виходили на знімках.

Необмежене місце для всіх ваших фото

Зберігайте всі свої фото та відео в оригінальній якості у хмарному сервісі Google Фото. Безкоштовно і абсолютно без обмежень.1

Весь день безперервно

Зосередьтеся на своїх завданнях, а не на пошуку розетки. Адаптивний алгоритм управління живленням допомагає Google Pixel 3a та Pixel 3a XL раціонально витрачати енергію. Він враховує ваші вподобання й знижує енергоспоживання для тих додатків, якими ви рідко користуєтеся. Разом з високою ємністю акумулятора це дає смартфону до 30 годин активної роботи.2

Довірте це Google Assistant

Навіщо робити все самому, коли є віртуальний асистент? Google Assistant може набирати і надсилати повідомлення, знаходити потрібну інформацію, прокладати маршрут і багато іншого. Завдяки чутливим до натискання граням телефона, вам достатньо просто стиснути свій Pixel в руці або сказати: "Окей, Google ...", щоб скористатися будь-якими функціями свого віртуального помічника.

Коли немає часу чекати

Pixel 3a та 3a XL з підтримкою функції швидкої зарядки та 18-ватним адаптером у комплекті знають, як правильно економити час. Всього 15 хвилин підзарядки дають смартфонам до 7 годин автономної роботи.

Безпека на вищому рівні

Всі ваші дані надійно захищені спеціальним чипом безпеки Google Titan M, який перевіряє версію Android на коректність і блокує атаки, націлені на розблокування завантажувача, а також дає додаткам можливість генерувати й зберігати секретні ключі в захищеному розділі.

Відповідайте тільки на важливі дзвінки

Набридло витрачати свій час на непотрібні дзвінки з рекламними пропозиціями? Скористайтеся функцією перевірки викликів. Під час вхідного дзвінка ви можете перенаправити абонента до свого віртуального помічника Google Assistant, який у реальному часі уточнить хто вам дзвонить і з якого питання. Прочитавши повідомлення, ви можете вирішити прийняти дзвінок або позначити його як «Спам». В останньому випадку система повідомить абоненту, що ваш номер недоступний.

З роки оперативних оновлень

Автоматичні оновлення системи безпеки та ОС забезпечать захист телефона від останніх загроз протягом наступних 3 років, а також дозволять власникам Pixel першими отримувати найсвіжіші версії Android.

1Google Photos пропонує безкоштовне необмежене онлайн-сховище для всіх фотографій та відео, завантажених з телефона (потрібен обліковий запис Google). Контент, завантажений у високій якості, може бути стиснутий або частково змінений.

2Зазначено приблизний час роботи від акумулятора, з урахуванням телефонних розмов, передавання даних, підключення до бездротових мереж, режиму очікування та використанням інших функцій. Фактичні показники можуть відрізнятися залежно від конкретних умов використання смартфона.

Характеристики

Основне

Серія
Рік випуску

2019

Операційна система

Android 9.0 (Pie)

Зв'язок

Кількість SIM-карт
Тип SIM-карти
Стандарти зв'язку

Екран

Тип екрану
Діагональ екрану
Роздільна здатність екрану
Роздільна здатність екрана, PX

2220 x 1080

Щільність пікселів, PPI

441

Кількість кольорів

16 млн

Співвідношення сторін

18,5:9

Співвідношення екран/корпус

75%

Процесор

Процесор
Кількість ядер
Частота процесора

1,7 ГГц

2,0 ГГц

Графічний процесор

Adreno 615

Пам'ять

Внутрішня пам'ять
Оперативна пам'ять
Підтримка карток пам'яті

Ні

Основна камера

Кількість модулів основної камери

1

Діафрагма

f/1,8

Запис відео
Автофокусування

Так

Стабілізація

Так

Спалах

Так

Особливості

Основна камера: Діафрагма f/1.8, 1.4µm, OIS, Dual-LED flash, Auto-HDR, Panorama; Фронтальна камера: Діафрагма f/2.0, 1.12µm, Auto-HDR

Фронтальна камера

Фронтальна камера

Бездротові технології

Wi-Fi

Так

Супутникова система

GPS

ГЛОНАСС

Galileo

Bluetooth

5,0

NFC

Так

Інфрачервоний порт

Ні

Акумулятор

Ємність аккумулятора
Тип акумулятора
Швидка зарядка

Так

Бездротова зарядка

Ні

Корпус

Матеріал корпуса

Пластик

Стандарт захисту

Ні

Біометричний захист
Стилус

Ні

Фізичні характеристики

Вага

147 г

Завантаження

Відгуків