Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Motorola Edge 30 Pro 12/256GB (Cosmos Blue)

Код:705934
Архiв
Motorola Edge 30 Pro 12/256GB (Cosmos Blue) фото
Motorola Edge 30 Pro 12/256GB (Cosmos Blue) фото
Motorola Edge 30 Pro 12/256GB (Cosmos Blue) фото
Motorola Edge 30 Pro 12/256GB (Cosmos Blue) фото
Motorola Edge 30 Pro 12/256GB (Cosmos Blue) фото
Motorola Edge 30 Pro 12/256GB (Cosmos Blue) фото
Motorola Edge 30 Pro 12/256GB (Cosmos Blue) фото
Motorola Edge 30 Pro 12/256GB (Cosmos Blue) фото
Motorola Edge 30 Pro 12/256GB (Cosmos Blue) фото
Motorola Edge 30 Pro 12/256GB (Cosmos Blue) фото
Motorola Edge 30 Pro 12/256GB (Cosmos Blue) фото
Motorola Edge 30 Pro 12/256GB (Cosmos Blue) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 259 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Неперевершена потужність

Насолоджуйтесь усім, що робите завдяки новітній мобільній платформі Qualcomm Snapdragon® 8 Gen 1. Вона забезпечує смартфону найвищу в галузі продуктивність, дозволяє робити фотографії професійного рівня з підтримкою штучного інтелекту та виводить ігри на новий рівень. 1

Швидка робота та велике сховище

Завдяки 12 ГБ оперативної пам'яті стандарту LPDDR5 вам не доведеться чекати завантаження програм жодної зайвої секунди. Крім того, такий значний запас ОЗУ дозволяє підвищити швидкість передачі даних та знизити витрати заряду батареї. А завдяки 256 ГБ вбудованої флеш-пам'яті UFS 3.1 вам буде доступно багато місця для завантаження програм та ігор, тисяч фото чи музичних треків. 2

Неймовірно детальні фото вдалині та поблизу

Отримуйте найчіткіші та яскравіші фото з миттєвим фокусуванням при будь-якому освітленні, використовуючи потрійну задню камеру Motorola Edge 30 Pro. Вона складається з основного сенсора на 50 МП, надширококутного об'єктива+макро з роздільною здатністю 50 МП й датчику глибини на 2 МП. З таким набором ви можете відобразити в одному кадрі більше краси навколо, не жертвуючи якістю, і робити цікаві знімки з м'яким розмиттям фону.

Суперчіткі селфі. В будь-який час

Селфі-камера на 60 МП подбає про те, щоб ваші портрети були максимально якісними та детальними. Навіть у сутінках. Вона підтримує технологію Quad Pixel, яка поєднує чотири пікселі в один для підвищення чутливості при недостатньому освітленні.

Миттєве фокусування

Робіть неймовірно яскраві фото та записуйте відео у форматі HDR10+ із захоплюючою передачею кольору, використовуючи основну камеру високої роздільної здатності на телефоні. Вона дозволяє знімати відеоролики у якості до 8K UHD (30 к/с) і з мільярдом кольорових відтінків. А функція оптичної стабілізації зображення та миттєве фокусування допоможуть зробити кадри чіткими та нерозмитими.

Не лише об'єктиви

Щоб ваші фото та відео виходили ще кращими, штучний інтелект камери автоматично коригує налаштування та покращує освітлення для нічних знімків, тому відзняті фотографії повністю відповідають всьому, що ви бачите на екрані. Крім того, у вашому розпорядженні буде багато інструментів для творчості. Так, наприклад, ви можете записувати уповільнені відео з роздільною здатністю HD і частотою 960 кадрів на секунду або залишити тільки один колір, а все інше зробити чорно-білим навіть під час запису.

Картинка та звук, які зачаровують

Подивіться на мультимедійні розваги по-новому з Motorola Edge 30 Pro. Він оснащений 6,7-дюймовим екраном, зробленим за технологією OLED, і підтримує стандарт HDR10+ для відображення мільярда колірних відтінків. Максимальна частота оновлення 144 Гц забезпечує відтворення надплавних відео та комфортний геймінг, а стереодинаміки та технологія Dolby Atmos® дарують насичений і природний звук. При цьому технологія Qualcomm Snapdragon Sound відповідає за прослуховування музики у високій роздільній здатності, добру чутність дзвінків та ідеальну синхронізацію розважального контенту по Bluetooth.

Смартфон із широкими можливостями

З платформою Ready For ви завжди можете вийти за межі свого екрану. Вона дозволяє підключати телефон за допомогою кабелю або бездротового зв'язку3 до зовнішніх пристроїв, таких як телевізор або комп'ютерний монітор. Щоб використовувати програми, здійснювати відеодзвінки, грати в ігри або працювати з даними було ще зручніше.

Натхнення, що заслуговує на увагу

Редагуйте фото, складайте нотатки та переміщайтеся з неймовірною точністю, використовуючи перший у своєму роді інтелектуальний стилус Motorola.4

Всебічний захист

Цей телефон готовий до різних несподіванок. Завдяки водовідштовхувальному покриттю йому зовсім не страшний дощ або випадково розлита рідина.5 А набір апаратних та програмних функцій безпеки ThinkShield® захищає ваші дані від шкідливих програм та фішингу.

Найшвидша зарядка TurboPower™

Забудьте про довге очікування та економію заряду. Технологія TurboPower™ потужністю 68 Вт здатна поповнити запас енергії у батареї до 50% лише за 15 хвилин,6 щоб ви могли не знижувати свій темп протягом усього дня. Крім того, смартфон також підтримує бездротову зарядку.

1На основе опубликованных рейтингов AnTuTu и внутренней общей оценки Edge 30 pro, равной 1 025 357. Результаты могут отличаться из-за температуры и настроек.

2Доступный объем внутренней памяти меньше указанного вследствие многих факторов, в том числе из-за предустановленного ПО, операционной системы и других функций.

3Беспроводное подключение Ready For поддерживается только на телевизорах, которые поддерживают зеркалирование экрана Android смартфона (Miracast). Проводное подключение Ready For поддерживается при использовании порта HDMI или видеовхода USB-C, требуется кабель USB-C с поддержкой видео или адаптер USB-C — HDMI.

4 Доступен с отдельными версиями или продается отдельно.

5 Водоотталкивающее покрытие корпуса создает барьер для защиты от умеренного количества воды — случайных брызг, капель дождя или пролитых жидкостей. Устройство не предназначено для опускания в воду, воздействия воды под давлением или других жидкостей; водоотталкивающие свойства могут со временем ухудшиться.

6 Аккумулятор должен быть значительно разряжен; скорость снижается по мере зарядки. Информация о продолжительности работы аккумулятора является приблизительной и основана на усредненном смешанном профиле использования устройства. Реальный срок работы батареи может отличаться и зависит от многих факторов.

Характеристики

Основне

Серія
Рік випуску

2022

Операційна система

Android 12

Зв'язок

Кількість SIM-карт
Тип SIM-карти
Стандарти зв'язку

Екран

Тип екрану
Діагональ екрану

Безрамковий дисплей

6,7"

Роздільна здатність екрану
Роздільна здатність екрана, PX

2400 х 1080

Щільність пікселів, PPI

393

Захист скла

Corning Gorilla Glass 3

Кількість кольорів

1B colors

Співвідношення сторін

20:9

Співвідношення екран/корпус

87,4%

Процесор

Процесор
Кількість ядер
Частота процесора

1,8 ГГц

2,5 ГГц

3,0 ГГц

Графічний процесор

Adreno 730

Смартфон для геймінгу

Так

Пам'ять

Внутрішня пам'ять
Оперативна пам'ять
Підтримка карток пам'яті

Ні

Основна камера

Кількість модулів основної камери

3

Діафрагма

f/1,8 + f/2,2 + f/2,4

Запис відео
Автофокусування

Так

Стабілізація

Так

Спалах

Так

Фронтальна камера

Фронтальна камера

60 Мп

Бездротові технології

Wi-Fi

Так

Супутникова система

GPS

A-GPS

ГЛОНАСС

Galileo

Bluetooth

5,2

NFC

Так

Інфрачервоний порт

Ні

Акумулятор

Ємність аккумулятора
Тип акумулятора
Швидка зарядка

Так

Бездротова зарядка

Так

Корпус

Матеріал корпуса

Скло

Пластик

Стандарт захисту

IP52

Біометричний захист
Стилус

Ні

Фізичні характеристики

Вага

196 г