Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді2

Huawei Nova 9 Starry Blue (51096UCU)

Код:699023
Немає в наявності
Huawei Nova 9 Starry Blue (51096UCU) фото
Huawei Nova 9 Starry Blue (51096UCU) фото
Huawei Nova 9 Starry Blue (51096UCU) фото
Huawei Nova 9 Starry Blue (51096UCU) фото
Huawei Nova 9 Starry Blue (51096UCU) фото
Huawei Nova 9 Starry Blue (51096UCU) фото
Huawei Nova 9 Starry Blue (51096UCU) фото
Huawei Nova 9 Starry Blue (51096UCU) фото
Huawei Nova 9 Starry Blue (51096UCU) фото
Huawei Nova 9 Starry Blue (51096UCU) фото
Huawei Nova 9 Starry Blue (51096UCU) фото
Huawei Nova 9 Starry Blue (51096UCU) фото
Huawei Nova 9 Starry Blue (51096UCU) фото
cashback iconКешбек 169 ₴
16 999
Колір
Black фото
Starry Blue фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок
  • 32-Мп фронтальна і 50-Мп основна камери Ultra Vision
  • Безперервний запис відео в 4K фронтальною і основною камерою
  • Ультратонка конструкція 7,77 мм
  • Зарядний пристрій HUAWEI SuperCharge 66 Вт1
  • Оригінальний вигнутий дисплей 120 Гц.

* 66 Вт – максимальна вихідна потужність під час заряджання, що досягається лише за умови використання спеціального зарядного пристрою HUAWEI SuperCharge 66 Вт і кабелю.

Сяй серед зірок

HUAWEI nova 9 вражає подвійним покриттям, а ультратонкий легкий корпус вагою лише 175 г* зручно лежить у руці. А унікальні елементи дизайну стануть джерелом яскравих ідей та розкриють красу кожної миті.

* Фактична вага залежить від конкретного виробу, виробничого процесу, положення та способу вимірювання.

Колір твоєї мрії

У перламутровій синій версії Starry Blue градієнтні кольори чарівно переливаються, натомість класична чорна версія здатна передати всі тонкощі твого настрою. Перетвори мрію на барвисту реальність.

Неперервний потік

Переглядай улюблений контент і грай у динамічні ігри без перешкод з частотою оновлення 120 Гц. А при відтворенні контенту з нижчою частотою кадрів система автоматично перемикається на 60 Гц для економії заряду.

Цей барвистий світ

Природна краса відтворюється на дисплеї з широкою колірною гамою P3 на 1,07 мільярда кольорів, точністю передачі кольорів ΔE 1* і високою контрастністю технології HDR10. А захистити зір допоможе спеціальний режим роботи**.

* ΔE 1 – середнє стандартне значення в колірній гамі. Дані одержані в лабораторіях Huawei. Показник передавання кольору може відрізнятися залежно від тривалості періоду користування пристроєм і методів проведення тестування. ** Цей пристрій не призначений для використання в медичних цілях.

50-Мп камера Ultra Vision

HUAWEI nova 9 пропонує нове бачення фотографії з камерою Ultra Vision на 50 Мп, а ширококутний сенсор з системою колірних фільтрів RYYB вловлює на 40 % більше світла*. Технологія HUAWEI XD Fusion Engine надійно впорається з величезною кількістю даних для одержання яскравого та чіткого зображення вдень і вночі.

* Порівняно з традиційною системою колірних фільтрів RGGB. Дані надано лабораторією HUAWEI.

Незрівнянна чіткість зображення

Вбудований алгоритм штучного інтелекту збільшує кількість пікселів, що дає змогу отримувати надзвичайно чіткі знімки в будь-яких умовах. Роздивись кожну деталь улюблених об’єктів реальності.

Освіти ніч

Відтвори емоції ночі на портретних і ландшафтних знімках. Штучний алгоритм підсвічування підкреслить твої риси і зробить більш виразним тло, а надвисокий діапазон чутливості ISO виявить світло у найтемніших умовах.

Не втрать мить!

Додай потужність штучного інтелекту до знімків свого життя з HUAWEI nova 9. Завдяки технології виявлення руху ти зможеш робити знімки в потрібний час з правильним фокусом, зберігаючи чудові моменти одним натисканням затвора.

Широкий огляд

Отримай можливості ширококутної зйомки майже без спотворення завдяки алгоритму запобігання спотворенню. Величезний світ на ширококутних фото завжди матиме незрівнянний вигляд.

Збережи найкращі миті життя

Уповільнене відео

Уповільнюй життя і відображай кожну мить із ефектом уповільнення.

Покадрова зйомка

Прискорено переглядаючи результати зйомки, ви можете побачити, як життя розгортається у захопливому темпі.

Краса в деталях

Завдяки 32-мегапіксельній фронтальній камері з високою роздільною здатністю, реалістичними кольорами та високою деталізацією HUAWEI nova 9 допомагає знімати кристально чіткі селфі. Стань ще кращою версією себе.

Запис у неймовірних 4K

Життя з високою роздільною здатністю починається з твоїх селфі та відеоблогів. 32-мегапіксельна фронтальна камера також підтримує режим зйомки селфі-відео в 4K, що зробить твої відеоблоги мегапопулярними.

Стабільне зображення в русі

Коли знімаєш блог у русі, зображення лишатиметься гарним і чітким завдяки розумній функції стабілізації відео AIS.

Безперервний запис фронтальною й основною камерами

Під час зйомки перемикайся між основною та фронтальною камерами для безперервного запису і отримай найкраще з обох світів. Крім того, скористайся функцією запису з ефектом розділеного екрана, щоб знімати одразу з двох точок зору.

Знімай і дивись

Насолоджуйся надзвичайною чіткістю зображення, керуючи камерою смартфона та переглядаючи попередні знімки віддалено за допомогою годинника* — саме для випадків, коли потрібно отримати чудові знімки разом з усіма друзями.

* Ця функція працює лише з деякими годинниками Huawei. Щоб отримати докладну інформацію про те, які моделі пристроїв та версії програмного забезпечення підтримують цю функцію, зв’яжіться зі службою підтримки Huawei.

Шукай, створюй, переглядай відео

Швидко та зручно шукай відео за допомогою функції Smart Video Search, що ідентифікує та помічає вміст відео засобами штучного інтелекту. А ще швидко створюй нові відео за допомогою функції створення відео в один клік (One-Click Video Creation).

Вирізай і насолоджуйся

Функція Petal Clip пропонує широкий вибір шаблонів для відеоблогів. Завдяки новітній технології штучного інтелекту Huawei та бібліотеці медіа ти отримаєш чудові спецефекти, стікери, музичні треки, шрифти, звукові ефекти, переходи, анімації тощо, що значно спрощує процес створення відеокліпів.

Заряди своє життя

Смартфон повністю заряджається всього за 35 хвилин із зарядним пристроєм HUAWEI SuperCharge на 66 Вт*. А якщо часу бракує, то для 60 % заряду вистачить і 18 хвилин. Не дозволяй рівню заряду керувати твоїм життям.

* Дані надано лабораторією HUAWEI. Фактичний час заряджання залежить від налаштувань і умов довкілля.

Більше потужності для розваг

Завдяки схемі систематичного зниження споживання енергії потужний акумулятор ємністю 4300 мА-год* вирізняється винятково довгим строком служби. Насолоджуйся фільмами, музикою, відеодзвінками та іграми скільки завгодно.

Ігри на найвищому рівні

Грай на найвищому рівні завдяки екрану, що реєструє дотики із частотою 300 Гц**. Отримай високу точність і забудь про затримки між дотиком та дією завдяки частоті дискретизації 300 Гц.

* Типове значення. Номінальна ємність акумулятора — 4 200 мА-год. Дані засновані на результатах випробувань у лабораторії HUAWEI. Робочий ресурс батареї залежить від фактичних умов використання. ** Частота вибірки 300 Гц доступна для спеціальних застосунків та сценаріїв.

EMUI 12

Штучний інтелект для будь-яких ситуацій щоденного життя

Отримай контроль

Проведи пальцем на екрані, щоб відкрити панель керування й отримати доступ до налаштувань відображення, Wi-Fi, Bluetooth і гучності. Активуй розумний зв’язок Пристрій+ з іншими пристроями, щоб редагувати файли зі смартфона прямо на ноутбуці або здійснювати дзвінки з планшета.*

* Ця функція працює лише з деякими пристроями Huawei. На пристрої потрібно увійти в той самий обліковий запис Huawei і ввімкнути Wi-Fi та Bluetooth. Пристрої, які ви раніше підключали до свого смартфона, вважатимуться довіреними пристроями і міститимуться в списку Device+. Щоб отримати докладну інформацію про те, які моделі пристроїв та версії програмного забезпечення підтримують цю функцію, зв’яжіться зі службою підтримки Huawei.

Не втрачай зв’язку з коханими

Скористайся всіма перевагами відеодзвінків з MeeTime. Спілкуйся з іншими користувачами смартфонів та планшетів HUAWEI, до 12 осіб одночасно, голосом або через відео у форматі HD*. Зберігай зв’язок з коханими будь-де.

* Функція конференцзв’язку за участі до 12 осіб стане доступною після оновлення Meetime у магазині AppGallery. Роздільна здатність відеовикликів залежить від умов мережі. Щоб отримати докладну інформацію про те, на якому ринку і які моделі пристроїв підтримують функцію MeeTime, зв’яжіться зі службою підтримки Huawei.

Ще більше способів отримання файлів

Завдяки новій розподіленій файловій системі отримуй прямий доступ до документів і фото зі свого смартфона через ноутбук.* Відкривай, переглядай і насолоджуйся без жодних дротів.

* Ця функція доступна лише для деяких смартфонів Huawei і деяких ноутбуків HUAWEI MateBook (на основі Computer Manager 11.1 і вище). На пристрої потрібно увійти в той самий обліковий запис Huawei, перебувати в тій самій мережі Wi-Fi, увімкнути Bluetooth і активувати перемикач Multi-device file browsing (Пошук файлів на кількох пристроях). Щоб отримати докладну інформацію про те, які моделі пристроїв та версії програмного забезпечення підтримують цю функцію, зв’яжіться зі службою підтримки Huawei.

Характеристики

Основне

Серія
Рік випуску

2021

Операційна система

EMUI 12

Зв'язок

Кількість SIM-карт
Тип SIM-карти
Тип слоту
Стандарти зв'язку

Екран

Тип екрану
Діагональ екрану
Роздільна здатність екрану
Роздільна здатність екрана, PX

2340 х 1080

Щільність пікселів, PPI

392

Захист скла

Так

Кількість кольорів

1,07 млрд

Співвідношення сторін

19,5:9

Співвідношення екран/корпус

89,9%

Процесор

Процесор
Кількість ядер
Частота процесора

2,42 ГГц

Графічний процесор

Adreno 642L

Смартфон для геймінгу

Так

Пам'ять

Внутрішня пам'ять
Оперативна пам'ять
Підтримка карток пам'яті

Ні

Основна камера

Основна камера

50 Мп

8 Мп

2 Мп, 2 Мп

Кількість модулів основної камери

4

Діафрагма

f/1,9 + f/2,2+ f/2,4+ f/2,4

Автофокусування

Так

Стабілізація

Так

Спалах

Так

Особливості

Фазове фокусування, контрастне фокусування; Стабілізація зображення: AIS; Цифровий зум; Роздільна здатність фото: підтримка до 8192 x 6144 пікселів (фактична роздільна здатність зображення залежить від режиму знімання); Роздільна здатність відео: підтримка до 3840 х 2160 пікселів, підтримка ультраповільного відео 720p на 960 кадрів за секунду (Фактична роздільна здатність зображення може залежати від режиму знімання. 720p на 960 кадрів за секунду можна досягти завдяки технології на основі штучного алгоритму кадрової інтерполяції); Режим знімання основної камери: Vlog, Story Creator, AI-Camera, Ultra Wide Angle Lens, Night, Portrait, High-Res, Photo, Pro, Video, Dual-View Video, Super Macro, Panorama, Time-Lapse, Slow-Mo, Aperture, Stickers, Documents, Moving Picture, Filter, Timer, Capture Smiles, Audio Control, Ultra Snapshot, Burst Shooting

Фронтальна камера

Фронтальна камера

32 Мп

Бездротові технології

Wi-Fi

Так

Супутникова система

GPS

A-GPS

ГЛОНАСС

Beidou

Galileo

QZSS

NavIC

Bluetooth

5,2

NFC

Так

Інфрачервоний порт

Ні

Акумулятор

Ємність аккумулятора
Тип акумулятора
Швидка зарядка

66 Вт

Бездротова зарядка

Ні

Особливості

Швидке заряджання HUAWEI SuperCharge 66 Вт до 60% за 17 хвилин, і повністю - за 35 хвилин

Корпус

Матеріал корпуса

Пластик

Стандарт захисту

Ні

Датчики

Гіроскоп

Датчик освітленності

Датчик відстані

Датчик відбитків пальців

Компас

Датчик сили тяжіння

Біометричний захист
Інтерфейси та підключення

USB Type-C

Стилус

Ні

Колір

Фізичні характеристики

Вага

175 г

Габарити (ВхШхГ)

160 x 73,7 x 7,77 мм

Комплектація

Кабель USB Type-C

Смартфон

Інструмент для виймання SIM-картки

Інструкція

Зарядний пристрій

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Штучний інтелект

AI

Не інтегровано

Найпопулярніші запити в категорії Huawei Nova 9 Starry Blue (51096UCU)