Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

OnePlus 10 Pro 12/256GB (All Things Green)

Код:702561
Архiв
OnePlus 10 Pro 12/256GB (All Things Green) фото
OnePlus 10 Pro 12/256GB (All Things Green) фото
OnePlus 10 Pro 12/256GB (All Things Green) фото
OnePlus 10 Pro 12/256GB (All Things Green) фото
OnePlus 10 Pro 12/256GB (All Things Green) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 339 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Досконалість форм та стилю

Дизайн OnePlus 10 Pro, натхненний самою природою, поєднує в собі витонченість ліній та міцність матеріалів, щоб подарувати вам справжню насолоду від кожного дотику. Металева рама та плавно інтегрована у неї нанокристалічна керамічна пластина, що прикриває об'єктиви камер, надійно захищають апарат. А задня кришка з матовим ефектом і текстурою у вигляді спеціальних мікрокристалів, які нагадують блискучі піщинки на казковому пейзажі, створюють незабутній та вишуканий дизайн. Тому вам не захочеться випускати телефон з рук.

Камера Hasselblad 2-го покоління

Завдяки тісній співпраці OnePlus і Hasselblad новий OnePlus 10 Pro отримав передову камеру, в якій використовуються основний об'єктив на 48 МП, надширококутний сенсор на 50 МП і телеоб'єктив на 8 МП. Ця флагманська система Hasselblad другого покоління з можливістю передавати до одного мільярда відтінків та масою цікавих режимів відкриває перед користувачем величезні можливості для творчості. Тепер кожен зможе фотографувати як профі.

Hasselblad Natural Optimizer 2.0 – ідеальний баланс кольору

І основна камера, і надширококутна і телеоб'єктив легко роблять кадри з природними та красивими кольорами. Все завдяки новому програмному забезпеченню власної розробки, що калібрує кольоровість на рівні сенсора. Так, в оновленому режимі Hasselblad Pro можна вільно знімати фото з 12-бітною глибиною кольору та форматом RAW+ або 10-бітні відео. Таким чином, забезпечується не тільки професійна оптимізація кольору, а й точніша передача атмосфери в кожному кадрі.

Надширокий кут огляду 150°

Ще однією фішкою телефону стала надширококутна камера з охопленням 150 градусів, що набагато більше, ніж у більшості подібних об'єктивів в інших смартфонах. Вона захоплює у кілька разів більше простору, ніж звичайний 120 градусний сенсор. І дозволяє робити чудові масштабні фото, зняті одним кадром.

Коли кожен кадр наповнений змістом

OnePlus 10 Pro вміє знімати 4K відео з частотою до 120 кадрів за секунду, в яких можна розглянути кожну дрібницю. А також має спеціальні режими зйомки, такі як Movie Mode з ручним налаштуванням ISO, витримки та балансу білого або XPan для відтворення ефекту кіноплівки. Що дозволяє проявити творчий підхід та із задоволенням знімати все – від домашніх відео з улюбленцями до короткометражного кіно.

Новий рівень плавності. Новий рівень комфорту

Пориньте у світ яскравих фарб, чітких деталей та незабутніх розваг завдяки Fluid AMOLED-екрану з частотою 120 Гц та роздільною здатністю QHD+ (3216 X 1440). Він виконаний за технологією LTPO другого покоління та дозволяє динамічно змінювати частоту від 120 Гц до 1 Гц залежно від сценарію використання смартфона. Це забезпечує більш плавне відображення контенту та додатково подовжує час автономної роботи. А завдяки адаптивному AI регулюванню яскравості нового покоління зображення на дисплеї залишається завжди яскравим, і в приміщенні, і на вулиці.

Флагманська продуктивність
Snapdragon® 8

Абсолютно нова мобільна платформа Snapdragon® 8 гарантує телефону видатну потужність у будь-яких завданнях. Вона відрізняється на 20% більш високою продуктивністю та на 30% більшою енергоефективністю, ніж Snapdragon 888. Що разом із пам'яттю стандарту LPDDR5 та надшвидким сховищем UFS3.1 забезпечує комфортне повсякденне використання смартфона та кращий ігровий досвід.

Великий акумулятор та
найшвидша зарядка 80 Вт

Акумулятор ємністю 5000 мАч забезпечує смартфону довгі години автономної роботи. А якщо потрібно більше – на допомогу прийде супершвидка 80-ватна зарядка SuperVOOC, яка здатна повністю зарядити телефон лише за 32 хвилини. І 50-ватна бездротова зарядка AirVOOC. З її допомогою вам знадобиться лише 47 хвилин для заповнення батареї. Це робить OnePlus 10 Pro смартфоном із найшвидшою зарядкою серед усієї лінійки OnePlus.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Основне

Серія
Рік випуску

2022

Операційна система

Android 12

Зв'язок

Кількість SIM-карт
Тип SIM-карти
Стандарти зв'язку

Екран

Тип екрану
Діагональ екрану

Безрамковий дисплей

6,7"

Роздільна здатність екрану

Quad HD+

Роздільна здатність екрана, PX

3216 х 1440

Щільність пікселів, PPI

525

Захист скла

Corning Gorilla Glass Victus

Співвідношення сторін

20,1:9

Співвідношення екран/корпус

92,7%

Процесор

Процесор
Кількість ядер
Частота процесора

3,0 ГГц

Графічний процесор

Adreno 730

Смартфон для геймінгу

Так

Пам'ять

Внутрішня пам'ять
Оперативна пам'ять
Підтримка карток пам'яті

Ні

Основна камера

Кількість модулів основної камери

3

Діафрагма

f/1,8 + f/2,4 + f/2,2

Запис відео
Автофокусування

Так

Спалах

Так

Фронтальна камера

Фронтальна камера

32 Мп

Бездротові технології

Wi-Fi

Так

Супутникова система

GPS

A-GPS

ГЛОНАСС

Beidou

Galileo

Bluetooth

5,2

NFC

Так

Інфрачервоний порт

Ні

Акумулятор

Ємність аккумулятора
Тип акумулятора
Швидка зарядка

Так

Бездротова зарядка

Так

Корпус

Матеріал корпуса

Метал

Пластик

Стандарт захисту

Ні

Біометричний захист
Стилус

Ні

Фізичні характеристики

Вага

200,5 г

Найпопулярніші запити в категорії OnePlus 10 Pro 12/256GB (All Things Green)