Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Відгуків3
Питання-відповіді7

OnePlus 9 Pro 12/256GB (Stellar Black)

Код:686217
Архiв
OnePlus 9 Pro 12/256GB (Stellar Black) video preview
OnePlus 9 Pro 12/256GB (Stellar Black) video preview
OnePlus 9 Pro 12/256GB (Stellar Black) video preview
OnePlus 9 Pro 12/256GB (Stellar Black) фото
OnePlus 9 Pro 12/256GB (Stellar Black) фото
OnePlus 9 Pro 12/256GB (Stellar Black) фото
OnePlus 9 Pro 12/256GB (Stellar Black) фото
OnePlus 9 Pro 12/256GB (Stellar Black) фото
OnePlus 9 Pro 12/256GB (Stellar Black) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-9%
Вигода 3 000 ₴
cashback iconКешбек 299 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Камера від Hasselblad

Флагманська камера, розроблена спільно з компанією Hasselblad ексклюзивно для OnePlus, пропонує вам провідні інновації в галузі мобільного фотографії. Вона поєднує в собі безкомпромісну продуктивність з найпередовими технологіями обробки зображень, включаючи 2x2 OCL, 12-бітний RAW, подвійний ISO і 3-HDR. І забезпечує інтуїтивно зрозумілий, а також точний контроль над кожним кадром як для новачків, так і для самих вимогливих професіоналів. Розблокуйте свою уяву і створюйте дивовижні фото з OnePlus 9 Pro.

Точно відкалібровані кольори та режим Hasselblad Pro

OnePlus 9 Pro забезпечує безпрецедентну серед смартфонів кольоропередачу. За допомогою калібрування Natural Color Calibration від Hasselblad ви зможете насолодитися неймовірно автентичними кольорами та максимально живим відтворенням тілесних тонів для своїх мобільних фотографій. У той час як спеціальний режим Hasselblad Pro забезпечує вам детальний контроль над ключовими елементами і дозволяє самостійно налаштовувати ISO, час експозиції та баланс білого.

Розширюючи горизонти

Перетворіть дорогоцінні моменти на спогади на все життя з OnePlus 9 Pro. Ультрасучасний надширококутний сенсор Sony IMX766 з роздільною здатністю 50 Мп подбає про те, щоб ваші знімки були просто приголомшливими. Збільшений розмір сенсора забезпечує кращу якість зображення і більш низький рівень шуму. А новаторський 14-міліметровий об'єктив Freeform гарантує неперевершену чіткість й деталізацію ширококутних зображень. Розширте свій кругозір і знімайте все від безмежних морських просторів до крутих групових фото.

Свобода творити

Розширте свій світ за допомогою приголомшливих надшироких фото, робіть реалістичні портрети з природними кольорами або відкрийте для себе вічну красу природи з макрозйомкою. Камера OnePlus 9 Pro з чотирма різними об'єктивами дозволить вам створювати справжні шедеври.

Досконалість в русі

У надгладкому та гіперреалістичному 8K-відео кожен знятий вами момент буквально оживає. Знімайте та редагуйте свої кінематографічні шедеври на ходу за допомогою потужних ефектів. Розвивайте свою уяву і розкажіть свою історію з OnePlus 9 Pro.

Просто приголомшливі види

6,7-дюймовий дисплей Fluid AMOLED 2.0 в OnePlus 9 Pro – це флагман серед мобільних дисплеїв. Завдяки революційній технології LTPO, фірмової опції Smart 120 Гц і високій точності передачі кольору цей екран встановлює новий стандарт якості. Побачте і відчуйте різницю завдяки реалістичним деталям і ідеальній чутливості, які буквально змушують зображення оживати.

Максимальна продуктивність

OnePlus 9 Pro з найпотужнішим у світі процесором Snapdragon™ 888 забезпечує вам безкомпромісну міць, що відкриває нові можливості. Створений на основі передового 5 нм технологічного процесу, цей чіп має на 25% більшу продуктивність ЦП, ніж у Snapdragon™ 865. А флагманська графіка Adreno 660 в поєднанні з оперативною пам'яттю нового покоління забезпечує чудову швидкодію в іграх та будь-яких інших завданнях. Випробуйте новий рівень швидкості і плавності.

Зарядка на позамежних швидкостях

Завдяки швидкій зарядці нового покоління Warp Charge 65T залишатися на зв'язку весь день безперервно не буде нескладно. Це більш розумне, безпечне й універсальне рішення, яке здатне забезпечити запас енергії на цілий день всього за 15 хвилин. Або повністю зарядити смартфон всього за 29 хвилин. А найшвидша бездротова зарядка Warp Charge 50 Wireless дозволяє за 30 хвилин отримати до 70% заряду, тим самим перевершуючи навіть деякі дротові рішення. * Причому неважливо як ви розмістите телефон на майданчику – горизонтально чи вертикально. Що забезпечує ще більше комфорту в повсякденному використанні.

Дуже плавна робота

Фірмова OxygenOS 11, створена разом зі спільнотою користувачів OnePlus, робить використання смартфона ще комфортнішим. Вона отримала нові функції і поліпшений користувальницький інтерфейс, більш інтуїтивно зрозумілий та захоплюючий. Щоб ви змогли випробувати всі переваги цієї найшвидшої та плавної ОС OnePlus.

Ультрареалістічний геймплей

Виходьте на новий рівень в мобільних іграх з OnePlus 9 Pro. Кращий в своєму класі дисплей Fluid Display 2.0 з частотою 120 Гц і величезна міць Qualcomm® Snapdragon™ 888 забезпечують неймовірну чуйність і наднизьку затримку для більш плавного та комфортного геймплею. З OnePlus ви точно не захочете зупинятися на досягнутому. Ексклюзивна революційна технологія Hyper Touch від OnePlus скорочує затримки, роблячи геймінг більш плавним навіть у самих вимогливих мобільних іграх. Ця функція забезпечує до 6 разів більш швидку синхронізацію між дисплеєм та процесором, а також більш чуйне ігрове керування. Випробуйте швидкісне прицілювання і точність в самих різних іграх, включаючи League of Legends: Wild Rift, PUBG Mobile, Call of Duty Mobile і Brawl Stars.

В оточенні звуку

Смартфон отримав модернізовані подвійні стереодинаміки з технологією Dolby Atmos для того, щоб ви могли насолодитися ще більш насиченим 3D-звуком кінематографічної рівня. Разом з новим аудіокодеком Qualcomm® WCD9385 і платформою Qualcomm Aqstic™ це дозволить вам відчути все багатство звучання улюблених треків і вловити кожен шерех ворога у грі.

Преміальний дизайн

OnePlus 9 Pro – це виняткове поєднання естетичності, високоякісних матеріалів та кропіткої майстерності. Три колірних рішення з насиченими природними відтінками і створене за допомогою особливої технології покриття додають зовнішності смартфонів виразності. Створюючи ідеальну комбінацію класичних мотивів з творчими інноваціями в дизайні.

*Дані отримані в тестовій лабораторії OnePlus. Фактична продуктивність може відрізнятися в залежності від різних пристроїв і версій програмного забезпечення.

Характеристики

Основне

Серія
Рік випуску

2021

Операційна система

Android 11

Зв'язок

Кількість SIM-карт
Тип SIM-карти
Стандарти зв'язку

Екран

Тип екрану
Діагональ екрану

Безрамковий дисплей

6,7"

Роздільна здатність екрану

Quad HD+

Роздільна здатність екрана, PX

3216 х 1440

Щільність пікселів, PPI

525

Захист скла

Corning Gorilla Glass

Співвідношення сторін

20,1:9

Співвідношення екран/корпус

90,3%

Процесор

Процесор
Кількість ядер
Частота процесора

2,84 ГГц

Графічний процесор

Adreno 660

Смартфон для геймінгу

Так

Пам'ять

Внутрішня пам'ять
Оперативна пам'ять
Підтримка карток пам'яті

Ні

Основна камера

Кількість модулів основної камери

4

Діафрагма

f/1,8 + f/2,2 + f/2,4 + f/2,4

Запис відео
Автофокусування

Так

Стабілізація

Так

Спалах

Так

Фронтальна камера

Фронтальна камера

Бездротові технології

Wi-Fi

Так

Супутникова система

GPS

A-GPS

ГЛОНАСС

Beidou

Galileo

Bluetooth

5,2

NFC

Так

Інфрачервоний порт

Ні

Акумулятор

Ємність аккумулятора
Тип акумулятора
Швидка зарядка

Так

Бездротова зарядка

Так

Корпус

Матеріал корпуса
Стандарт захисту

IP68

Біометричний захист
Стилус

Ні

Фізичні характеристики

Вага

197 г

Завантаження

Відгуків